Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jste unaveni z hromady práce, ve stresu, nemůžete se soustředit? Zkuste na chvíli vypnout, zapomenout na práci a vyrazte do přírody. Pročistíte si mysl.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jste unaveni z hromady práce, ve stresu, nemůžete se soustředit? Zkuste na chvíli vypnout, zapomenout na práci a vyrazte do přírody. Pročistíte si mysl."— Transkript prezentace:

1

2 Jste unaveni z hromady práce, ve stresu, nemůžete se soustředit? Zkuste na chvíli vypnout, zapomenout na práci a vyrazte do přírody. Pročistíte si mysl a uděláte něco dobrého pro své zdraví. Procházky představují něco obyčejného, co může praktikovat téměř každý, kdo má jen chvilku času. Vyrazit lze kamkoli podle vlastního uvážení – a rozhodně tím pomůžete svému zdraví i mysli. Několik nejprospěšnějších důvodů, proč častěji chodit na procházky: Zmírňují deprese. Procházky v přírodě jsou prokazatelně spojeny s lepším duševním zdravím a celkově také pozitivním myšlením, čím se snižuje výskyt depresí a také se mírní pocity stresu a napětí. Po velmi namáhavém pracovním dni nebo nějakém negativním zážitku tak nejen lékaři doporučují relaxační procházku, klidně i později večer.. Posilují imunitu Není ničím výjimečným, že mnozí lidé tráví celé dny zavřeni v kancelářích a jeden z mála pohybů venku tvoří přechod z kanceláře do auta a poté domů Dlouhé hodiny strávené v prostoru spolu s dalšími lidmi představují doslova semeniště celé řady bakterií a bacilů, a člověk tak snáze onemocní. Zlepšují soustředěnost a rozhodování. Nemůžete se soustředit na nějaký konkrétní úkol, případně se neumíte rozhodnout, co máte udělat dřív? Zkuste to na chvíli odložit a jděte se projít. O ničem nepřemýšlejte, jen prostě jděte.. I příroda na obrázku pomáhá. Patříte mezi jedince, kteří opravdu nemají čas chodit na procházky, nebo se vám jednoduše nechce? Tak se podívejte na moje obrázky s přírodními motivy. Pohled na přírodní motivy vyvolává v lidech větší pocity štěstí a uspokojení. Snad vám i tyto moje různorodé obrázky z přírody vyvolají alespoň maličký pocit štěstí a uspokojení.

3 BROUZDÁNÍ po Vysočanech a okolí

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30 KONEC


Stáhnout ppt "Jste unaveni z hromady práce, ve stresu, nemůžete se soustředit? Zkuste na chvíli vypnout, zapomenout na práci a vyrazte do přírody. Pročistíte si mysl."

Podobné prezentace


Reklamy Google