Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Využívání příznivého času - sil Jak využívat proudění sil tvořících tento svět. Úvodní část.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Využívání příznivého času - sil Jak využívat proudění sil tvořících tento svět. Úvodní část."— Transkript prezentace:

1 Využívání příznivého času - sil Jak využívat proudění sil tvořících tento svět. Úvodní část.

2 Nepříznivá období Všimli jste si, že někdy něco začnete dělat a nemůžete se hnout z místa? Překážky a problémy se kupí a nedaří se a nedaří. A i když se k tomu vrátíte později, jde to zase těžce a navíc ještě se přidaly nějaké další překážky a problémy.

3 Příznivá období Jindy naopak něco začnete a vše plyne „jak po másle“. Všechno skvěle vychází, všechno se úžasně daří, věc navazuje jedna na druhou, žasnete, protože to byste snad ani nedokázali vymyslet, natož naplánovat.

4 Jaká je spojitost? Co je důležité? Mezi těmito případy je pro nezasvěceného naprosto překvapivá spojitost. Záleží na tom, kdy se něco stane, kdy něco začne a někdy i na tom, jak dlouhé je trvání určité záležitosti. Zásadní význam má totiž ta okolnost, do jaké doby spadá rozhodný okamžik.

5 Je vše náhoda – osud? Člověk je obdařen rozumem, a proto má možnost mnoho věcí v životě ovlivnit. Stačí mu jen znát síly, které ve vesmíru na přírodu a na život člověka působí, a to ve všech jejich projevech a umění jednat v souladu s nimi tak, aby byly v maximální míře využity jejich vlastnosti.

6 Síly v našem fyzickém světě Ve vesmíru působí 4 základní síly:  Přitažlivost  Odpudivost  Adheze - přilnavost  Koheze – soudržnost Různé jejich varianty a kombinace se mohou projevovat například jako: Gravitace Elektromagnetismus Silná interakce – jaderná – udržuje pohromadě atomové jádro Slabá interakce – radioaktivní – je příčinou přeměny, transmutace prvků a radioaktivního rozpadu Atd…..

7 Síly v metafyzickém světě Tak jsou nedílnou součástí vesmírného dění věčná, v pravidelném a neměnném rytmu se opakující, neustále vibrující proudění sil. Dnešní věda tyto metafyzické síly, stejně tak jako pránu, což jest primární, všemocná, životodárná a všeléčivá prasíla, která je počátkem všeho, neuznává. Protože nejsou nijakým empirickým způsobem měřitelné, a rozeznáváme je pouze podle jejich účinků. Člověk je schopen je vnímat, pokud je určitým způsobem řekněme „rozvinutý“. Avšak i pokud rozvinutý není a nijak je sám nevnímá, oněm silám je to naprosto jedno, a tak jako tak stále působí.

8 Metafyzické síly Tyto síly působící u samého zrodu vesmíru a od té doby již nepřetržitě, jsou věčné, všeprostupující a všudypřítomné. Je jich celkem pět a ve svém působení se střídají ve zcela neměnném pořadí. Učení o těchto pěti silách jsou velmi stará, a mají různé zdroje, které se shodují a liší se pouze v názvech sil. (ukážeme si 2 systémy) Což jen dokazuje jejich UNIVERZÁLNÍ PLATNOST.

9 Proč je dobré je znát? K čemu? Uveďme si příklad: Chcete stoupat po těchto schodech nahoru:

10 Může se stát, že… Za chvíli vás budou bolet nohy. To půjde opravdu těžce. A vy si budete myslet například: Asi to pro mne není…… Jsem neschopný(á)…. Tak tohle asi nevydržím…. Vzdám to….. A vůbec si neuvědomujete, že jste vstoupili na cestu ve chvíli, kdy proti vám působí v opačném směru mocná síla, která vám brání ve výstupu nahoru. KDY ?Jaká sílá právě působí?

11 Těmto silám je jedno jestli je znáte a uznáváte, že existují, či ne Stejně tak i vám může být zcela jedno, že existují. A může se vám dít například to, co jsme si uvedli v předchozím příkladu. Samozřejmě těch vlivů, proč nám něco nejde, proč je něco těžké, proč v něčem narážíme na určité překážky, může být celá řada. Tento systém se týká hlavně projevů ve fyzickém světě. To znamená oblasti peněz, majetku,zdraví, vztahů k přátelům a partnerským a práce.

12 Můj příklad „dlouhého vedení“: Říkala jsem si: to už není možné, proč mi stále nic nevychází tak, jak bych si přála? Proč stále jen pracuji, ale odměna přichází jen tak mrňavá, že sotva přežiju? A tady je to o tom, jak člověk (přesněji jedná se o mne) může být natvrdlý, (ano, stále se jedná o mne): i když jsem o těchto systémech věděla, nepoužívala jsem je. Přišlo mi to složité se tím zaobírat. Až když už jsem „ryla držkou v zemi“ a proto také „prosila o pomoc“, a znovu narazila na připomínky těchto systémů (vždyť to znáš, proč to nepoužíváš???), pak teprve mne napadlo se tím vážně zaobírat….. Abych si vše zjednodušila, vymyslela jsem si a udělala tabulku se vzorci v Excelu a řekla si, že to teda prozkoumám, jestli to opravdu funguje. Málem jsem spadla na zadek, když jsem zjistila, že přímo s pravidelnou přesností začínám vše v tu nejnevhodnější dobu!!!!

13 Využívání znalosti těchto sil vám může pomoci: V těchto oblastech: Práce Peníze, majetek Vztahy Zdraví O těchto systémech vím asi 12 let, a nevyužívala jsem je. Dozvěděla jsem se o nich ve chvíli, kdy jsem to potřebovala vědět. Ale nikdo o tom nemluvil, neznala jsem nikoho, kdo by je praktikoval, aby mne nadchl účinek. Mohla jsem si ušetřit obrovskou horu starostí a trápení… Kdyby, chyby. Ale nikdy není pozdě…. A po noci přichází den. Nový den, který už vůbec nemusí být jako ten včerejší…. Otevírají se jiné, nové možnosti….

14 Pokud vás tato úvodní prezentace zaujala, pak Se můžete zúčastnit webináře na téma této prezentace, kde Se dozvíte vše o pěti silách Jak je využívat (kdy dělat finanční transakce, kdy žádat o práci, kdy nakupovat, kdy investovat, kdy užívat léky, kdy navazovat přátelství…) A jako bonus vám pak zašlu onu „excelovou tabulku“ o níž mluvím v textu Ihned po webináři můžete začít systém využívat a ověřovat si účinnost v praxi! Napište si o místo na webinář.


Stáhnout ppt "Využívání příznivého času - sil Jak využívat proudění sil tvořících tento svět. Úvodní část."

Podobné prezentace


Reklamy Google