Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Patronus 8/06 Harry a Ron od Veni (H). Od září se bude učit i o víkendu? Přesně tak, jasnovidectví by nová Trelawney ráda měla o víkendu. Jenže záleží.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Patronus 8/06 Harry a Ron od Veni (H). Od září se bude učit i o víkendu? Přesně tak, jasnovidectví by nová Trelawney ráda měla o víkendu. Jenže záleží."— Transkript prezentace:

1 Patronus 8/06 Harry a Ron od Veni (H)

2 Od září se bude učit i o víkendu? Přesně tak, jasnovidectví by nová Trelawney ráda měla o víkendu. Jenže záleží na řediteli, zda jí to povolí. V rámci kompletních změn podle knih a filmů by taková věc byla sil ně nereálná, ale uvidíme.

3 Brumbál: Od září jdeme létat! Hurá profesorský sbor bude od září kompletnější, podle Brumbálova prohlášení přijde nová učitelka, profesorka létání na koštěti madam Hooch. Prý to bude někdo z dosavadních studentů Zmijozelu. Ředitel této koleje, profesor Snape se zatím zdržuje podávání informací tisku.

4 Co vám vadí na žácích I. „Neplní někteří své povinnosti a jsou drzí na učitele.“ Tonksová „Nepochopím, jak se někdo může čertit pro odečtených 15 bodů, není z oné koleje a ještě k tomu ta kolej má pře jedenáct tisíc bodů a je o mnoho napřed.“ Albus Brumbál „Nejdřív chtějí, abych se choval jako se vždycky v knihách chovám a pak mě za to posílají do prdele, když to dělám pořádně.“ Severus Snape

5 Redaktor pro Patrona! Tuhle práci může dělat opravdu každý. Jak na to? Pošlete mi ukázku své práce na mail a já jí posoudím a zveřejním pokud se mi bude líbit a přijmu vás. Redaktoři na rozdíl od ostatních přispěvatelů mohou dělat i rozhovory a ankety.

6 Na čí straně je chyba? Lanata tvrdí, že nic nevěděla, přesto informace byly u rozvrhu. Jen tam vlastně nebyl důvod. Musela profesorka znát důvod, aby dělala své povinnosti? Nebo ředitel pochybil ve špatném vysvětlení? Můj kolega Snape si stále stojí na tom, že Lanatin jediný problém je nezájem a nelogické myšlení, že ředitel podal informaci a pokud jí nebyla jasná měla se doptat. Žáci, ale profesorku doslova milují. S úctou se tedy mi zakládající podřizujeme. Protože pokud žákům vyhovuje a snaží se dělat svůj handicap brzo stratí a problémy nebudou. Držíme jí palce Zakládající učitelé

7 Firenze: Dělá web podle nejnovějších informaci by profesor Firenze, skvělý učitel astrologie, měl právě pracovat na velmi užitečném webu kentaurů, kde bude spousta drahých informací z tého oblasti. Imladril Tindomion se zatím k této věci vyjádřil velice střídmě. Uvedl, jen že na další informace čeká.

8 Celebrityparty! Byla zjevně poslední! Reportáž připravil Elrond. Není to, co bývalo, ale i tak, bylo fajn. Úloha Svatého Boba mě bavila. Nejen že byl malý zájem, ale také polovina nedorazila. Jediný dobrý důvod přednesla Liv (Namy), která zjevně prostě neměla čas, protože už před tím měla něco domluveného. Někteří třeba nedorazili proto, že se akce po začátku přesunula jinam. Ovšem, ale ve hlavním vzkazníku byl jasný vzkaz, podle, kterého jsem dorazil i já. Nejvíce naše malá společnost postrádala Alana Rickmana (Binns), no škoda, snad příště. Nedorazily ani Emma představitelka Hermiony (zjevně Padma) a Avril Lavigne (Avril Chang). Takže se party ani nerozjela. Jako pořadatel jsem by zklamán. Ale

9 Někdo přeci přišel. Andrea Bocelli vždycky drží slovo, takže by od Imladrila to byla velezrada. Andrea je iniciativní a toužil po pořádném večírku a tak vyzval účastníky k přechodu jinam, na nějaký skvělý Binnsův chat, aby si společnost popovídala. Příjemně se také povídalo se sympatickou Katie Leung v podání Cho Changové, která má ráda vaječný koňak. A samozřejmě nechyběl ani „můj“ nejlepší kamarád Paul McCartney, který sice v Elladanově podání vypadal spíš podnapile, ale měl svůj delikátní šarm, který normálně mívá. No tak si něco předem vypil no. :o) Andrea ucucával vínko a vypadal uvolněně. Jako pravý Ital. Já jako pravý Ir si dal pivo. Elrond Ukázkový Andrea, který počítal ze vším byl tentokrát v podání Imladrila Tindomiona.

10 Náš Brumbál se pokusí ještě jednou zaujmout touto akcí na Vánoce, kdy se představí v roly Eltona Johna a přivede si sebou Davida Firnishe (Elrohir), ale pokud i tam bude jen tři až pět lidí, tradiční klubovou akci zruší, ale bez náhrady, protože bude zničena jedna s tradic. Připomínky, reakce, otázky, příspěvky..... prosím posílejte na můj mail: d.velisek@seznam.cz Váš. R. J. Lupin


Stáhnout ppt "Patronus 8/06 Harry a Ron od Veni (H). Od září se bude učit i o víkendu? Přesně tak, jasnovidectví by nová Trelawney ráda měla o víkendu. Jenže záleží."

Podobné prezentace


Reklamy Google