Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Následující sled vám ukáže, čeho všeho je schopen americký zákazník-koumák, když se rozhodne, že bude koumat. Fotky byly pořízeny v servisech, opravnách.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Následující sled vám ukáže, čeho všeho je schopen americký zákazník-koumák, když se rozhodne, že bude koumat. Fotky byly pořízeny v servisech, opravnách."— Transkript prezentace:

1 Následující sled vám ukáže, čeho všeho je schopen americký zákazník-koumák, když se rozhodne, že bude koumat. Fotky byly pořízeny v servisech, opravnách a prodejnách.

2 Strčit dvě CD do mechaniky najednou? Jak se na to asi tvářily Windows?

3 Chudák, tolik modemů kvůli rychlejšímu internetu? Inu, když ne kvalita, tak aspoň kvantita.

4 Tenhle ubožák si nevěděl rady s tím, jak vytáhnout svou telefonní linku z modemu. Stačila jen trocha hrubé síly a odstranění zásuvky z karty.

5 „Mechanika mi nečte moje CD,“ pravila blondýna, když přinesla svůj počítač do servisu.

6 Takhle to dopadá, když se nějaký domácí kutil snaží vyměnit svou starou OEM mechaniku za novou klasickou.

7 Tato notebooková disketová mechanika pracovala opravdu jak na gumičce. Po odstranění závady dále normálně fungovala.

8 „Promiňte, neudělala jsem náhodou něco špatně?“ Tomu já říkám standardní výkon Billova bezchybného systému.

9 Můj počítač je už starý. A potřeboval by oholit. Do servisu byl přijat, protože disketová mechanika nepracovala. Proč asi?

10 „Šéfe, je to velký problém, když mi firemní notebook nezobrazuje to, co zrovna potřebuju na schůzi?“

11 Zástupci souborů byli stvořeni za účelem většího pohodlí uživatelů. Nevím ale, jestli to bylo domyšleno až tak daleko. ! !!!

12 Někteří dodavatelé zasílají nabízené počítačové komponenty takovýmto způsobem. Postačí jen igelitový pytlík a vrstva vaty generující statické výboje coby ochranný obal.

13 Kutil Tim si řekl, že nemá cenu hledat poztrácené šroubky z balení nově koupené mechaniky. Z rubriky >>Udělej si sám<<

14 Netvrdím, že počítačům rozumím nějak extra, ale neměla by být ta síťovka náhodou ve slotu?

15 Aby měl člověk přehled, označuje si diskety nálepkou s popisem. Tahle ale přestala fungovat. Uhodnete proč?

16 Hlavní je nemít v kabeláži bordel a vše si řádně označit a rozdělit. Kdo najde IDE kabel k harddisku, má u mě pivo.

17 Američané hledají stále nové a nové postupy a procedury, jak zbezpečnit platbu přes internet. Podmínkou je však kvalitní mechanika, dostatek kreditních karet a hlavně nadání dostat vůbec takový nápad.

18 Větu „To nejde!“ neznám. K praktickému důkazu potřebujeme: 1 standardní disketovou mechaniku 3,5‘‘ 1 miniCD o průměru 8cm (nejlépe Scooby Doo) špetku fyzické síly, abychom jej dostali dovnitř celé

19 „Operační systém nenalezen,“ tak tohle si přečetl mladík, který si počítač poskládal sám doma. Modré jsou IDE sockety, černý je socket disketové mechaniky. Všimněme se, že jsou všechny prázdné! A dále si všimněme, že IDE kabel harddisku je připojen do CDRom mechaniky!

20 A takhle to dopadá, když si někdo koupí half-size počítačovou skříň a pak se rozhodne, že si koupí nějakou lepší zvukovou kartu. Opět pomáhá již avizovaná hrubá fyzická síla.

21 zpracoval: nYls kontakt: nyls@herzeleid.netnyls@herzeleid.net


Stáhnout ppt "Následující sled vám ukáže, čeho všeho je schopen americký zákazník-koumák, když se rozhodne, že bude koumat. Fotky byly pořízeny v servisech, opravnách."

Podobné prezentace


Reklamy Google