Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hlavní atrakce zájezdu: Projížďka v jeepney, ve vyzdobeném autobusu připomínající americký Jeep. Procházka v nejstarší čínské čtvti na světě. Bezstarostná.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hlavní atrakce zájezdu: Projížďka v jeepney, ve vyzdobeném autobusu připomínající americký Jeep. Procházka v nejstarší čínské čtvti na světě. Bezstarostná."— Transkript prezentace:

1

2

3 Hlavní atrakce zájezdu: Projížďka v jeepney, ve vyzdobeném autobusu připomínající americký Jeep. Procházka v nejstarší čínské čtvti na světě. Bezstarostná jízda na motocyklu v exotickém prostředí na asfaltových cestách, kolem palmových hájů, podél pobřeží, po cestách nezpevněných a džunglí. Jedná se o pohodovou jízdu v nenáročném terénu na pronajatém motocyklu Honda apod. v lehké verzi s poloautomatickým nebo automatickým řazením. Pro účastníky nemající zkušenosti s jízdou na motocyklu, lze na místě bez problému zajistit alternativní dopravu, jako například místní autobus. Plavba na podzemní řece s krápníky a tisíce netopýrů, jež je zanesena ve světovém dědictví UNESCO. Prozkoumání plážě Sabang Beach a její nedaleké džungle s opicemi a exotickou flórou. Dvoudenní expedice na lodi spojená s kempováním a šnorchlováním mezi vápencovými ostrovy a ostrůvky zálivu Bacuit Bay. Případně lze využít i kajaku a pádlovat mezi nádhernými zákoutími tohoto souostroví.

4

5 Manila je neuvěřitelně živé a pitoreskní město. Zde jeepney – vyzdobená variace amerického Jeepu – sloužící jako autobus veřejné dopravy, a kterým se také svezeme.

6 Manila nejsou jen mrakodrapy a přeplněná obchodní centra. Naopak… Chudinské čtvrtě, přes svou zchátralost, jsou jaksi barvitější.

7 Španělská koloniální čtvrť Intramuros je jednou z možností jak strávit volný čas v Manile.

8 Z Manily se letecky přesuneme na ostrov Palawan, do hlavního města Puerto Princesa.

9 Palawan je mnohými často označován jako nejkrásnější a nejčistší ostrov na světě.

10 Z hlavního města ostrova se vydáme na lehkých terénních motocyklech (alternativní doprava je možná) malebnou přírodou a scenériemi k pláži Sabang Beach.

11 Sabang Beach je perfektní místo pro odpočinek, vodní sporty, výlety v nedalekém deštném pralese a také pro vyjíždku na úžasné podzemní řece.

12 Na místě zůstaneme pár dní. Ubytováni budeme v malém resortu přímo na pláži.

13 Můžeme se připojit k lodnímu výletu na slavné podzemní řece, která je součástí světového dědictví UNSECO.

14 Cesta ze Sabang Beach do města El Nido trvá celý den. To samé zpět. Cesta bude dlouhá, ale vzrušující.

15 Na cestě k El Nidu budeme mít mnoho možností interakce s místními. Filipínci jsou velmi přátelští lidé.

16 K cíli dorazíme až pozdě odpoledne, takže na takovýto hezký výhled si budeme muset počkat až na následující den.

17 El Nido a jeho blízký záliv Bacuit Bay se stovky ostrovů, ostrůvků, jeskyní a lagun je jedno z nejpůsobivějších míst, které lze na této zeměkouli spatřit.

18 Vydáme se na dvoudenní expedici do Bacuit Bay. Takovéto scenérie při západu slunce stojí za to…

19 Bacuit Bay – div přírody

20 Palawan je ostrov plný zeleně, jak je patrné i ze zabarvení rýžových polích.

21 I na cestě zpět do Puerto Princesa je jisté, že potkáme mnoho kolemjdoucích či kolemjedoucích. Nezbývá nic jiného než říci na shledanou – Paalam – v místní řeči. V Puerto Princesa pak budeme mít letecký spoj do Manily a poté zpět do vlasti.


Stáhnout ppt "Hlavní atrakce zájezdu: Projížďka v jeepney, ve vyzdobeném autobusu připomínající americký Jeep. Procházka v nejstarší čínské čtvti na světě. Bezstarostná."

Podobné prezentace


Reklamy Google