Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Wentworth Miller Herec Datum narození:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Wentworth Miller Herec Datum narození:"— Transkript prezentace:

1 Wentworth Miller Herec Datum narození: 02.06.1972
Místo narození: Anglie Znamení: Blíženci Měří: 1,85m Tereza Haufová 8. A

2 Životopis Wentworth Miller vystupuje poprvé v celovečerním filmu právě v The Human Stain, poté, co zaujal v oblíbeném moderním televizním seriálu Dinotopia. Miller hrál v mnoha televizních seriálech např. Buffy,přemožitelka upírů , Popular a ER. Nedávno také hrál v upírské fantasii Underworld s Kate Beckinsale. Narodil se ve Velké Británii, ale vyrostl v newyorském Brooklynu a vystudoval na Princentonské Univerzitě, kde se začal věnovat herectví, a kde také zpíval v univerzitním sboru.Jeho rodiče jsou američané, ale v Americe nežijí moc dlouho.

3 Filmografie 2005: Útěk z vězení (TV) Prison Break ...Michael Scofield
2005: Stealth: Přísně tajná mise (Stealth) ...EDI 2003: Underworld (Underworld) ...Dr. Adam Lockwood 2003: Lidská skvrna (The human Stain) ...Young Coleman Silk 2002: Witness from Dinotopia ...David Scott 2002: Evolution: The Making of 'Dinotopia' ...David Scott

4 Útěk z vězení Role: Michael Scofield
Děj: Proč Michael Scofield, mladý, vzdělaný, vysoce inteligentní a finančně zajištěný muž, přepadne banku? Proč při soudním jednání přistoupí na všechny podmínky a bez odvolání přijímá pětiletý trest ve vězení Fox River? Protože v tomto vězení čeká na popravu jeho bratr Lincoln Burrows. Michael věří v jeho nevinu a tak s dokonale promyšleným plánem útěku přichází, aby jej zachránil. Ve vězení se však věci nemají úplně tak, jak si představoval a tak musí krom všudy přítomnosti bachařů věnovat pozornost i zvídavému postoji některých spoluvězňů, kteří by rádi utekli též. Navíc se v nebezpečí ocitá i Lincolnova rodina, protože někdo vysoce postavený tahá za nitky a jeho poprava je pro něj velmi důležitá.

5 Fotky ze seriálu

6


Stáhnout ppt "Wentworth Miller Herec Datum narození:"

Podobné prezentace


Reklamy Google