Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Týdenní věčtec 4.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. NEBEZPEČNÝ HYPOGRYF  Dnes brzy ráno byl kouzelník Platónek napaden hypogryfem, když se ho snažil ošetřit.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Týdenní věčtec 4.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. NEBEZPEČNÝ HYPOGRYF  Dnes brzy ráno byl kouzelník Platónek napaden hypogryfem, když se ho snažil ošetřit."— Transkript prezentace:

1 Týdenní věčtec 4.číslo Redaktor: Vitus Brzakus

2 NEBEZPEČNÝ HYPOGRYF  Dnes brzy ráno byl kouzelník Platónek napaden hypogryfem, když se ho snažil ošetřit. Hypogryfa našli v lese dva náhodní chodci a ihned volali o pomoc. Hypogryf byl v bezvědomí a měl zlomené křídlo. Lékaři se ihned pustili do práce, ale uprostřed se hypogryf probudil, zalekl se těch spousty čarodějů a začal se vzpouzet. Mlátil křídli, kopal nohama a oháněl se zobákem. Zasáhl nejednoho ošetřovatele a těžce zranil lékaře Platónka. Hypogryf dostal uspávající sérum, byl ošetřen a převezen do ošetřovatelské stanice blízko Nakaragu. Do kouzelnické nemocnice v Nakaragu byl převezen Platónek.

3 KOUZLA  Locomotor mortis –svěrací kouzlo Lumos – rozsvěcí hůlku Mobilarbus – přenáší předměty Nox – zhasíná hůlku

4 VTIPY  Přijde strážník za náčelníkem a říká: "Pane náčelníku, tady v tomhle hlášení máte chybu. Tady máte napsáno fčela." Náčelník se podívá: "No máte pravdu, má tam být fčera."

5 LEKTVARY  Doušek živé smrti  Přísady:rozdrcený kořen Asfodelu, výluh z pelyňku  Příprava:Do jedenáct dní odstátého výluhu z pelyňku přidáme rozdrcený kořen Asfodelu. Dbáme přísných bezpečnostních opatření, neboť se jedná o velice silný uspávací prostředek.  Efekt:Měsíc dlouhý hluboký spánek.


Stáhnout ppt "Týdenní věčtec 4.číslo Redaktor: Vitus Brzakus. NEBEZPEČNÝ HYPOGRYF  Dnes brzy ráno byl kouzelník Platónek napaden hypogryfem, když se ho snažil ošetřit."

Podobné prezentace


Reklamy Google