Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Občané Velkého Meziříčí se ve městě cítí bezpečně Velké Meziříčí – Téměř všichni občané našeho města ví o tom, že některá místa jsou monitorována kamerami.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Občané Velkého Meziříčí se ve městě cítí bezpečně Velké Meziříčí – Téměř všichni občané našeho města ví o tom, že některá místa jsou monitorována kamerami."— Transkript prezentace:

1 Občané Velkého Meziříčí se ve městě cítí bezpečně Velké Meziříčí – Téměř všichni občané našeho města ví o tom, že některá místa jsou monitorována kamerami. Na jejich pocitu bezpečí v monitorovaných oblastech se to však neodráží. Další kamery však přesto chtějí. Celkově jsou s bezpečností ve městě spokojeni.

2 Na otázku, zda občané vědí, že jsou některá místa ve městě monitorována kamerami, odpovědělo 81 z nich, že ano. Pouze jeden uvedl negativní odpověď.

3 Následovala otázka, zda se na monitorovaných místech cítí bezpečněji. Zde kladnou odpověď uvedlo pouze 19 občanů, 22 neví a 40 se jich na monitorovaných místech bezpečněji necítí. Na otázku odpovídali pouze ti, kteří o kamerách ve městě vědí.

4 Návrhy na místa, která by podle občanů měla být monitorována: Diskotéky6 hlasů Zkratka do Čechových sadů4 hlasy Hornoměstská4 hlasy Dětská hřiště4 hlasy Čechovy sady3 hlasy Restaurace3 hlasy Parkoviště před obchodními domy3 hlasy

5 Další otázka zněla, zda podporují záměr města rozšířit MKDS o další kamerový bod či body a jejich návrh. 54 občanů se shodlo na tom, že by ve městě mělo být více kamer. 18 s rozšiřováním nesouhlasí, 10 neví.

6 Následovala otázka, zda se dotazovaný, nebo jiný člen domácnosti, stal v posledních dvou letech obětí nějakého trestného činu nebo pokusu o trestný čin na území Velkého Meziříčí. Ano odpovědělo 21 občanů, Ne 58 občanů, Nevím 3.

7 Že má přítomnost hlídek Městské policie vliv na vyšší bezpečnost ve městě si myslí 43 občanů. Že ne 28. Neví potom 11.

8 Na poslední otázku, zda se občané cítí v našem městě bezpečně, bylo 42 kladných odpovědí. Ne odpovědělo 25 občanů. Neví 15.


Stáhnout ppt "Občané Velkého Meziříčí se ve městě cítí bezpečně Velké Meziříčí – Téměř všichni občané našeho města ví o tom, že některá místa jsou monitorována kamerami."

Podobné prezentace


Reklamy Google