Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Animace F5.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Animace F5."— Transkript prezentace:

1 Animace F5

2 Vše pro sítotisk Lepidla na lepení sít Materiály pro přípravu sít
Materiály pro přípravu šablon Materiály pro regeneraci sít Ochranné pracovní pomůcky Materiály pro mytí a čištění sít a šablon Zařízení pro zpracovávání sít a šablon SITASERVIS spol. s .o.

3 Lepení sítovin Screen Adhesive MF-lepidlo-lepení sítovin
Dvousložkové lepidlo. Složku A a B je nutné před nanášením dokonale smíchat v poměru 10:1 Dodává se v balení 1,1 a 5,5 kg Určení: Lepení sítotiskových tkanin na hliníkové, ocelové i dřevěné rámy . Trvalé zablokování mimotiskových oblastí. Charakteristika: 1. Doba zpracovatelnosti namíchané směsi v uzavřeném dávkovači je min 1 den Díky konzistenci řídkého gelu je možné lepidlo použít pro všechny hustoty tkanin Vysoká odolnost vůči rozpouštědlům Brush Cleaner MF-čistič od lepidla, ředidlo Připravený k použití Dodává se v balení 1 a 5 L. Určení: Odmaštění a čištění hliníkových a ocelových sítotiskvých rámů Ředění lepidla Čištění pomůcek SITASERVIS spol. s .o.

4 Příprava sít Odmašťovač Zdrsňovač sít SITASERVIS spol. s .o.
Odmašťovací koncentrát Před použitím je nutné přípravek naředit v poměru 1:25 s vodou Dodává se v balení 1 L Určení: K odmaštění sítovin před každým nanášením světlocitlivých vrstev Charakteristika: Neobsahuje aromatické vazby Biologicky odbouratelné Zdrsňovač sít Připraven k použití Dostupný v balení 1 a 5 L Určení: K zdrsnění povrchu nově napnutých, nepoužitých sít Charakteristika: Mechanicko-chemické působení Rovnoměrně a jemně zdrsňuje vlákna polyesterových sítovin SITASERVIS spol. s .o.

5 Zpracování šablon Stencil Remover conc. 1:20/30-odvrstvovač šablon
Přípravek je kapalný koncentrát, který se před použitím ředí v poměru 1:25 s vodou Dodává se v balení 1 L. Určení: K odvrstvení sítotiskových šablon připravených emulzemi a kapilárními filmy Charakteristika: Vysoce účinné Haze Remover HV-regenerace sít ( „odduchovač”) Připraven k použití Dodává se v balení 1, 5 a 25 kg Určení: Odstranění diazozabarvení a zbytků barev ze sít Charakteristika: Bezpečný přípravek k sítotiskovým tkaninám Nízky obsah žíravin Vysoká účinnost SITASERVIS spol. s .o.

6 Během tisku Screen Opener K(2)-otvírač neprůchodných šablon
Připraven k použití Dodává se v balení 1, 5, 25, 210, 2x210 L Určení: Otvírač neprůchodných ok sítotiskových šablon Čištění sítotiskových šablon Charakteristika Vysoká účinnost SITASERVIS spol. s .o.

7 Mytí sít od barev Screen Wash K(3)-čistič sít s obsahem emulgátorů
Připraven k použití Dodává se v balení 1, 5, 25, 210 a 2x210 L Určení: Mytí sít od barev Aktivátor k CPS Haze Remover HV Charakteristika: Bod vzplanutí 42 °C Univerzální čistící prostředek Konkurenční cena Screen Wash A(6)-čistič sít s obsahem emulgátorů Připravený k použití Dodává se v balení 1, 5, 25, 210, 2x210 L Určení: Mytí sít od barev Účinný aktivátor k CPS Haze Remover HV Charakteristika: Bod vzplanutí 690C. Účinně odstraňuje všechny druhy sítotiskových barev Výborně narušuje barvy na sítě Bez označení – bez obsahu škodlivin Screen Wash A(7)- čistič sít s obsahem emulgátorů Připraven k použití Dodává se v balení 1, 5, 25 a 210 L Určení: Mytí sít od barev Velmi účinný aktivátor k CPS Haze Remover HV Charakteristika: Bod vzplanutí 97 °C Univerzální mycí prostředek na všechny sítotiskové barvy Účinně narušuje barvy na sítě Bez označení – bez obsahu škodlivin Velmi vysoká efektivnost SITASERVIS spol. s .o.

8 CPS zařízení SITASERVIS spol. s .o.

9 Ochranné pracovní prostředky a pomůcky
SITASERVIS spol. s .o.


Stáhnout ppt "Animace F5."

Podobné prezentace


Reklamy Google