Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Priority volebního programu KSČM pro předčasné volby do PS PČR v roce 2013 Vratimovský odborný seminář Kulturní dům Frýdek, Heydukova 2330, 738 01 Frýdek-Místek.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Priority volebního programu KSČM pro předčasné volby do PS PČR v roce 2013 Vratimovský odborný seminář Kulturní dům Frýdek, Heydukova 2330, 738 01 Frýdek-Místek."— Transkript prezentace:

1 Priority volebního programu KSČM pro předčasné volby do PS PČR v roce 2013 Vratimovský odborný seminář Kulturní dům Frýdek, Heydukova 2330, 738 01 Frýdek-Místek Miroslav Opálka, vedoucí kandidát KSČM do PS PČR v MSK opalka.miroslav@seznam.cz1

2 2 I. Poctivost se musí vyplácet II. Práci místo sociálních dávek III. Budoucnost mládí, jistoty stáří IV. Odpovědnost k prostředí, ve kterém žijeme V. Více rozhodovacích pravomocí lidem VI. Ano světu, ne zbraním Struktura volebního programu

3 opalka.miroslav@seznam.cz3 I. Poctivost se musí vyplácet Předně skoncovat s korupcí, prověřit staré neprůhledné kauzy a zamezit rozkrádání zbytku státního majetku.

4 opalka.miroslav@seznam.cz4 II. Práci místo sociálních dávek Hlavní váhu dáváme na zvýšení zaměstnanosti a spravedlivou mzdu, což m. j. zmírní sociální napětí a sníží potřebu peněz na sociální dávky.

5 opalka.miroslav@seznam.cz5 III. Budoucnost mládí, jistoty stáří S tím souvisí stabilizace a dostupnost zdravotnictví, školství, sociálních služeb, důchodového systému i podpora rodin s dětmi a potřebných.

6 opalka.miroslav@seznam.cz6 IV. Odpovědnost k prostředí, ve kterém žijeme Samostatnou oblastí je udržení hospodářského rozvoje se zajištěním ekologických i sociálních standardů a ochrana přírodního bohatství.

7 opalka.miroslav@seznam.cz7 V. Více rozhodovacích pravomocí lidem Chceme upevnit demokratický stát na principech svobodné soutěže politických stran a více zapojit občany do rozhodování i kontroly.

8 opalka.miroslav@seznam.cz8 VI. Ano světu, ne zbraním Požadujeme dodržování mezinárodního práva, podporu mírovému úsilí a kolektivní spolupráci.

9 opalka.miroslav@seznam.cz9 1. Udržení zaměstnanosti a tvorba nových pracovních míst 2. Hospodářský rozvoj v součinnosti se zlepšováním životního prostředí 3. Dořešení dopravních investic 4. Boj proti negativním jevům včetně xenofobi 5. Zvýšení atraktivity kraje pro mladou generaci Volební priority KSČM v Moravskoslezském kraji

10 Zveřejněno 18. 10. 2013 týden před volbami opalka.miroslav@seznam.cz10

11 opalka.miroslav@seznam.cz11

12 opalka.miroslav@seznam.cz12 Děkuji za pozornost


Stáhnout ppt "Priority volebního programu KSČM pro předčasné volby do PS PČR v roce 2013 Vratimovský odborný seminář Kulturní dům Frýdek, Heydukova 2330, 738 01 Frýdek-Místek."

Podobné prezentace


Reklamy Google