Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KOFOLA PŮLLITROVKY 2012 KAMPAŇ NESLÝCHANÉ FESTIVALY.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KOFOLA PŮLLITROVKY 2012 KAMPAŇ NESLÝCHANÉ FESTIVALY."— Transkript prezentace:

1 KOFOLA PŮLLITROVKY 2012 KAMPAŇ NESLÝCHANÉ FESTIVALY

2 Navazujeme na úspěšnou kampaň z loňského roku, kdy jsme podporovali děti v nemocnicích: na konto OS Loutky v nemocnici jsme nasbírali 600 000 czk, z toho přes 100 000 czk jsme získali díky veřejné dražbě ponožkových loutek Dobronožek do kampaně se připojilo 16 veřejně známých a vážených osobností/kapel např. Divokej Bill, Tatabojs, Jiří Macháček, Toxique, Simona Stašová, Michal Viewegh, Antonín Panenka a další. microsite kampaně navštívilo 100 000 unikátních návštěvníků přes 30 000 fanoušků na FB 37 neplacených mediálních PR výstupů Proč to děláme?

3 Naším cílem je opět podpořit dobrou věc! proto letos vyhlásíme veřejnou sbírku na podporu neslyšících výtěžek ze sbírky poputuje na projekt Zpívající ruce, který se věnuje školení speciálních tlumočníků hudby pro neslyšící odborným garantem projektu Zpívající ruce je Česká komora tlumočníků do znakového jazyka a sdružení Myslím – Centrum kultúry nepočujúcich Jaké to bude letos?

4 VELKÁ KAMPAŇ NESLÝCHANÉ FESTIVALY soutěž o lístky do vybraných letních hudebních festivalů: koupí jakékoliv soutěžní půllitrové Kofoly můžu vyhrát lístky na letní hudební festival návštěvou festivalu pak budu moct podpořit dobrou věc, protože I ZÁBAVA MŮŽE POMÁHAT! Jak to dáme dohromady?

5 Dobrou věc podpořím tím, že během festivalu se zaregistruji ve stanu Kofoly a nechám si udělat barevný otisk rukou na svém oblečení nebo části těla nošením otisku rukou dám najevo, že podporuji neslyšící, protože za každého člověka s otiskem věnuje Kofola 5 Kč na projekt Zpívající ruce další peníze na podporu projektu získáme z veřejné aukce, ve které budeme dražit ponožkové loutky Dobronožky Jak to dáme dohromady?

6 Neslýchané festivaly - soutěžní výrobky

7 DĚKUJI ZA POZORNOST


Stáhnout ppt "KOFOLA PŮLLITROVKY 2012 KAMPAŇ NESLÝCHANÉ FESTIVALY."

Podobné prezentace


Reklamy Google