Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem."— Transkript prezentace:

1 Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem ČR INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ ZŠ, Týn nad Vltavou, Malá Strana

2 Radomíra Rutová AJ 8. ročník

3 Používáme tehdy, když chceme vyjádřit: 1. příkaz nebo pravidlo You must keep your room tidy.

4 2. silnou touhu I must have this car.

5 Sloveso have to používáme tehdy, když jsme někým donuceni k nějaké činnosti. I have no money. I have to sell my car.

6  I have to study every day.

7 I Youhe wehave to goshehas to go theyit Otázka: They have to go.He has to go. Do they have to go? Does he have to go? Zápor: They don´t have to go. She doesn´t have to go.

8 http://img.burda.cz/_betynka/2008/jen%20na%20web/11/neporadek2.jpg http://www.sybarites.org/wp-content/ferrarimythos.jpg http://radiocrat.files.wordpress.com/2008/05/5815_homeless_beggar_ man_sitting_on_the_ground_asking_for_money1.jpg http://sranda.kdecoje.cz/obrazek/student.jpg


Stáhnout ppt "Nové modulové výukové a inovativní programy - zvýšení kvality ve vzdělávání Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem."

Podobné prezentace


Reklamy Google