Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

JE to vůbec možné ? Vypadá to opravdu neuvěřitelně skoro jako SCI-FI, kéž by toho přibývalo ! Neuvěřitelné... kdo tam nebyl, neuvěří... asi 1,3 km nad.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "JE to vůbec možné ? Vypadá to opravdu neuvěřitelně skoro jako SCI-FI, kéž by toho přibývalo ! Neuvěřitelné... kdo tam nebyl, neuvěří... asi 1,3 km nad."— Transkript prezentace:

1

2 JE to vůbec možné ? Vypadá to opravdu neuvěřitelně skoro jako SCI-FI, kéž by toho přibývalo ! Neuvěřitelné... kdo tam nebyl, neuvěří... asi 1,3 km nad Lipovou- lázně na kopci v lese, je tento lesní bar. Je zde vše, na co si vzpomenete... nealko pití, oplatky, kafe s vařičem, klobásky a špekáčky v chladícím boxu, pivo, slivovice, rum, je zde zapálený krb, ve kterém si můžete špekáčky opéct... za barem je dřevo, sekera, chrastí, pití je krásně chlazeno protékající vodou a to vše...bez jakékoli obsluhy barmana... prostě tu nikdo není... platí se do kasičky a je možné si zpětně vrátit mince /rozměnit/. Vše je jen na poctivosti nás návštěvníků..! Asi 900 m výše do prudkého kopce... je další, horní bar...je to jen na občerstvení pitím... Pozor ! Zde se neplatí vůbec nic...prostě pozornost turistům... asi o 100 m dál je vyhlídka do krajiny... na stolečku v krabici leží dalekohled... každý se s ním může kochat pohledem třeba na Šerák..,už to tady funguje asi 2 roky...

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19 Odvážný a důvěřivý majitel,že jo...


Stáhnout ppt "JE to vůbec možné ? Vypadá to opravdu neuvěřitelně skoro jako SCI-FI, kéž by toho přibývalo ! Neuvěřitelné... kdo tam nebyl, neuvěří... asi 1,3 km nad."

Podobné prezentace


Reklamy Google