Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Hlídání přítomnosti mezi dna na díle BLS  Stanoviště provádí krok zavaření spojkového vývodu.  V předchozím kroku je díl nejprve osazen mezi dnem a to.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Hlídání přítomnosti mezi dna na díle BLS  Stanoviště provádí krok zavaření spojkového vývodu.  V předchozím kroku je díl nejprve osazen mezi dnem a to."— Transkript prezentace:

1 Hlídání přítomnosti mezi dna na díle BLS  Stanoviště provádí krok zavaření spojkového vývodu.  V předchozím kroku je díl nejprve osazen mezi dnem a to navařením.  Protože je integrace senzorů do prostoru svařoven značně komplikované, následuje pouze zraková kontrola.  Protože je zraková kontrola v tomto případě méně efektivní, je potřeba stanici zavařování dodatečně osadit kontrolním prvkem pro sledování přítomnosti mezi dna.

2 Hlídání přítomnosti mezi dna na díle BLS  Díl je před zahájením operace založen do standardizovaného přípravku.  Díl je založen mezi dnem směrem dolů a není vidět.

3 Hlídání přítomnosti mezi dna na díle BLS  Mezi dno se nachází ca v této oblasti Zadání:  Stroj musí rozpoznat nekompletní díl po založení do standardizovaného přípravku,  Stroj nesmí zahájit operaci svařování, ani když operátor stiskne tlačítko start,  Stroj musí signalizovat červeným světlem nekompletní díl,  Start zařízení je podmíněný vyjmutím NOK dílu a znovu založením OK dílu.  Založení OK dílu je signalizováno bílým světlem.


Stáhnout ppt "Hlídání přítomnosti mezi dna na díle BLS  Stanoviště provádí krok zavaření spojkového vývodu.  V předchozím kroku je díl nejprve osazen mezi dnem a to."

Podobné prezentace


Reklamy Google