Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SK UNION Čelákovice mládežnická družstva

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SK UNION Čelákovice mládežnická družstva"— Transkript prezentace:

1 SK UNION Čelákovice mládežnická družstva
Resumé podzimní části SK UNION Čelákovice mládežnická družstva shrnutí týden po týdnu stěžejní statistiky zhodnocení trenérů

2 Podzim 2012 týden po týdnu

3 25.-26.8.2012 První víkend mistrovských utkání
Dorost – Sezónu v 1.A třídě zahájil suverénní výhrou. Bakov přijel pouze v 11 lidech a odjel s 11 góly. Kučera dal hattrick, dva góly dal Livora a také Braniš. Podrobněji viz článek: St.žáci – Už první zápas napověděl složitou sezónu. Soupeřem byl Tatran Rakovník. S hráči narozenými v roce 2000 ale naši kluci nepřesvědčili a prohráli 0:5. Podrobněji viz článek: Ml.žáci – „Prázdninami“ oslabení ml.žáci dostali také „bůra“. Hráči ročníku 2001 si odbyli, v dobrém na ni ale asi vzpomínat nebudou. Podrobněji viz článek:

4

5 DRUHÝ TÝDEN Dorost – Ve Mšeně jsme to trošku zdramatizovali. I přes špatný výkon jsme šli do vedení. Domácí ale dokázali skóre otočit i díky gólu z penalty. Pár minut před koncem rozhodl Livora. Podrobněji viz článek: St.žáci – Nejprve nakládačka od MSK, pak těsná prohra s nováčkem. Navrátilec do soutěže MSK rozstřílel st.žáky 6:1, doma pak Union podlehl i úplnému nováčku z Uhlířských Janovic. Podrobněji viz článek: 1) 2) Ml.žáci – První body na našem kontě. Nejprve téměř kopírovali výsledek starších (1:5, MSK), pak ale přišla první výhra. 5:1 porazili Uhlířské Janovice. Podrobněji viz článek: 1) 2)

6

7 TŘETÍ TÝDEN Dorost – Milovice odjeli také poraženi Ne úplně ideální výkon v první půli neměl vliv na konečný výsledek 4:1 ve prospěch našeho týmu. St.žáci – Ani v derby body nepřišli Domácí nás přehráli a my jsme klesli na úplné dno tabulky. Podrobněji viz článek: Ml.žáci – Doposud nejlepší výkon sezóny, 3 body jsme ale nezískali Utkání skončilo těsnou výhrou FKBB a trenér přítomné hráče chválil, naopak si stěžoval na špatnou docházku některých dalších jedinců. Podrobněji viz článek:

8

9 Čtvrtý TÝDEN Dorost – Sportovní klub policie Mladá Boleslav málem kvůli problémům s policií nedorazil, pak si odvezl 8 gólů Poločas 1:1 byl docela k vzteku, nakonec jsme ale SKP MB bez problému rozstříleli. Podrobněji viz článek: St.žáci – V dohrávce první body, v Rakovníku pak návrat do starých kolejí. Kosmonosy jsme dokázali porazit 3:1, 1:8 v Rakovníku už bylo „jiné kafe“… Ml.žáci – Ze dvou zápasů poloviční úspěšnost Ve skoro hokejové přestřelce jsme porazili Kosmonosy 9:5, pak jsme těsně podlehli Rakovníku (3:4). Podrobněji viz článek: 1) 2)

10 Čtvrtý TÝDEN St.přípravka – První utkání v sezóně jsme sehráli s Podlipanem Příšimasy a bez problému jsme zvítězili 10:1. Podrobněji viz článek:

11

12 Pátý TÝDEN Dorost – Výhra na hřišti loňského vítěze. Se Sokolem Březno jsme utkání s přehledem zvládli a zvítězili 8:1. Podrobněji viz článek: St.žáci – Neratovice rozstříleli starší žáky. Výhra hostů 7:1 mluví za vše, naši hráči na svého soupeře v tomto složení neměli. Těžko říct, zda-li to bude tuto sezónu jiné. Podrobněji viz článek: Ml.žáci – na tom nebyli o mnoho lépe. Neratovice odjížděli z Čelákovic s plným ziskem, i mladší totiž prohráli rozdílem šesti branek – 2:8. Podrobněji viz článek:

13 St.přípravka – měla volno.
Pátý TÝDEN St.přípravka – měla volno. Ml.přípravka – naopak nastoupila ke svému prvnímu mistrovskému zápasu v sezóně. Šestajovice jsme na jejich hřišti porazili 3:1 a vstup do sezóny mohli považovat za úspěšný.

14

15 ŠEStý TÝDEN Dorost – Ani v 6.kole neporaženi Sokol Libiš si do té doby vedl velmi dobře, přesto si z Čelákovic odvezl 5 gólů. Podrobněji viz článek: St.žáci – Naprosto neskutečný debakl. Sedlčany si proti nám spíše zatrénovali, 12:0 nepotřebuje komentář. Ml.žáci – Mladší navázali na své starší kolegy. V Sedlčanech se to tentokrát prostě vůbec nepovedlo. Ml.žáci si odváží debakl 2:15.

16 Šestý TÝDEN St.přípravka – Na hřišti Nehvizd jsme zvítězili Čelákovické přípravky jsou tradičně úspěšné, sousedním Nehvizdům nadělili 13 gólů. Ml.přípravka – Těsná prohra v Hovorčovicích Moje tvrzení o úspěšnosti trošku popírá prohra ml.přípravky 2:1 v Hovorčovicích.

17

18 St.žáci – Další prohra Na Lysou jsme i s troškou smůly nestačili. 1:3.
SEDMý TÝDEN Dorost – Byl to boj, bohužel neúspěšný Souboj o první místo, v Benátkách na malé mokré umělce jsme totálně prospali začátek, následná stíhací jízda stačila pouze na těsnou prohru 5:6. Podrobněji viz článek: St.žáci – Další prohra Na Lysou jsme i s troškou smůly nestačili. 1:3. Ml.žáci – Domácí výhra s Lysou. Z debaklu v Sedlčanech jsme se vzpamatovali a Lysé jsme nastříleli 5 branek. Podrobněji viz článek:

19 Sedmý TÝDEN St.přípravka – Výhra v Hovorčovicích Úspěšně jsme zvládli i další zápas, navíc si připisujeme i čisté konto. V Hovorčovicích 4:0. Podrobněji viz článek: Ml.přípravka – Porazili jsme FKBB V derby s Brandýsem jsme byli úspěšnější. Vyhráli jsme 5:2.

20

21 OSMý TÝDEN Dorost – Se „sršni“ zbytečné drama Proti Litoli jsme brzy vedli 3:0. Pak přišli tři chyby – 3:3 a drama vrcholilo v druhé půli. Nakonec jsme urvali vítězství 6:4. Podrobněji viz článek: St.žáci – Ani tentokrát jsme nezískali ani bod Tohle byla velká škoda. Vyrovnané utkání ve Velimi rozhodly chyby v obraně. 2:4. Ml.žáci – Stejným výsledkem skončilo i utkání ml.žáků Podrobněji viz článek:

22 OSmý TÝDEN St.přípravka – Výhra v Jirnách Zápasy s tímto soupeřem jsou vždy zajímavé a výhra vždy potěší. Podrobněji viz článek: Ml.přípravka – Nemá cenu komentovat slovy. Sokol Mochov – SK UNION 0:29

23

24 Devátý TÝDEN Dorost – Jirny jsme porazili a Benátkám jsme zůstali na dostřel Stejně jako minule proti Litoli i tentokrát jsme si závěr dost zkomplikovali. Nakonec jsme ale slavili výhru 4:3. Podrobněji viz článek: St.žáci – Divoký zápas s Příbramí Gólman Černý zhodnotil zápas slovy: „Hráli jsme a vyhráli…“ SK UNION – Sp Příbram 7:4 Ml.žáci – Tento víkend se Unionu povedl Výsledkem 5:2 potvrdili ml.žáci úspěšný víkend čelákovického fotbalu. Podrobněji viz článek:

25 St.přípravka – odloženo
Devátý TÝDEN St.přípravka – odloženo

26

27 Desátý TÝDEN Dorost – Na bahně jsme přehráli Bělou Počasí v tomto období nebylo ideální, Bělé jsme na rozmáčeném hřišti nedali příliš šancí. Podrobněji viz článek: St.žáci – Minule výhra, zpět do starých kolejí nás poslali Říčany Výsledek 0:7 není nutno komentovat slovy. Ml.žáci – se na sněhu také příliš nevytáhli. Dostali ještě o gól více než starší. 0:8. Podrobněji viz článek:

28 St.přípravka – nehrála 22.-28.10.2012 Desátý TÝDEN

29

30 Jedenáctý TÝDEN Dorost – Úvaly ani v „chodeckém“ tempu nestačili Nejhorší zápas našeho týmu, přesto jsme v Bříštví zvítězili 8:0. Podrobněji viz článek: St.žáci – Prohra s prvními Kunicemi Škoda, skončilo to lépe, než jsme čekali – prohra 2:3. Ml.žáci – dokázali porazit Kunice. Dokázali se oklepat z debaklu z minulého týdne a zvítězili 3:1. Podrobněji viz článek:

31 Jedenáctý TÝDEN St.přípravka – V sobotu se Zelenčem, v neděli přijel FKBB „A“ Na Zeleneč jsme nestačili, FKBB jsme ale porazit zvládli. Podrobněji viz článek: 1) 2)

32

33 St.žáci – Na závěr prohra s Kutnou Horou. Hosté zvítězili 2:0.
DVAnáctý TÝDEN Dorost – Tohle bylo hodně špatný… Suverénně nejhorší výkon předvedli naši dorostenci na hřišti Lysé a posledním zápasem tak zkazili velmi pozitivní dojmy z podzimní části. Podrobněji viz článek: St.žáci – Na závěr prohra s Kutnou Horou. Hosté zvítězili 2:0. Ml.žáci – Na závěr vítězství Podzimní část jsme zakončili úspěšně. Kutnou Horu jsme zdolali 5:2. Podrobněji viz článek:

34 DVAnáctý TÝDEN St.přípravka – S Veltěží prohra, na závěr jsme porazili FKBB „B“. Podrobněji viz článek: 1) 2)

35

36 Podzim 2012 řečí čísel

37 MLADŠÍ PŘÍPRAVKA 1. místo 6 výher 0 remíz 1 prohry 73 vstřelených : 8 inkasovaných gólů 18 bodů (9) NEJvyšší výhra: 29:0 Sokol Mochov NEJvyšší prohra: 1:2 SKK Hovorčovice NEJvíce výher v řadě: kolo NEJvíce proher v řadě: kolo

38 STARŠÍ PŘÍPRAVKA 3. místo 8 výher 0 remíz 2 prohry 51 vstřelených : 14 inkasovaných gólů 24 bodů (9) NEJvyšší výhra: 13:0 AFK Nehvizdy NEJvyšší prohra: 0:2 Sokol Veltěž NEJvíce výher v řadě: kolo NEJvíce proher v řadě: kolo

39 MLADŠÍ Žáci 11. místo 6 výher 0 remíz 9 proher 47 vstřelených : 67 inkasovaných gólů 18 bodů (-3) NEJvyšší výhra: 5:1 FK Slovan Lysá n.L. NEJvyšší prohra: 2:15 TJ Tatran Sedlčany NEJvíce výher v řadě: , 2., 9. a 11. kolo NEJvíce proher v řadě: kolo NEJlepší střelec: Michal Pánek – 14 branek NEJvíce startů v MU: Michal Pánek a Dominik Hejtík – 14 startů NEJvíce žlutých karet: - NEJvíce červených karet: -

40 DOROST 2. místo 11 výher 0 remíz 2 prohry 77 vstřelených : 21 inkasovaných gólů 33 bodů (+12) NEJvyšší výhra: 11:0 SK Bakov nad Jizerou NEJvyšší prohra: 5:6 Kopaná Benátky nad Jizerou NEJvíce výher v řadě: kolo NEJvíce proher v řadě: a 13.kolo NEJlepší střelec: Filip Kučera – 16 branek NEJvíce startů v MU: Filip Kučera, Petr Pánek – 13 startů NEJvíce žlutých karet: Filip Kučera – 4 NEJvíce červených karet: Roman Štěrba – 1

41 STARŠÍ Žáci 16. místo 3 výhry 0 remíz 12 proher 23 vstřelených : 67 inkasovaných gólů 9 bodů (-12) NEJvyšší výhra: 7:4 SK Spartak Příbram NEJvyšší prohra: 0:12 TJ Tatran Sedlčany NEJvíce výher v řadě: , 11. a 14. kolo NEJvíce proher v řadě: kolo NEJlepší střelec: Lukáš Dozorec – 17 branek NEJvíce startů v MU: D. Černý, J. Uher, D. Růžička - 15 startů NEJvíce žlutých karet: - NEJvíce červených karet: -

42 Statistika všech mládeŽnických druŽsteV
vytvořená sekretářem klubu Milanem Šiklem

43 Podzim 2012 - Hodnocení trenérů

44 STARŠÍ PŘÍPRAVKA „Pohled do tabulky po posledním podzimním kole napovídá, že naše hra dozadu patří k nejlepším v soutěži. Dostali jsme nejmíň branek ze všech. Ani naše útočná hra podle této tabulky není nikterak mizerná, ale přeci jen patří k průměru. Poměr výher ku prohrám (8:2) nám může napovědět něco o naší touze dotáhnout zápas do zdárného konce. Naše obranné činnosti jsou kvalitní i díky zkušenostem starších z obránců podporovaných kvalitním brankařem. Útočná hra v některých zápasech postrádala ten správný náboj. U některých hráčů chyběl tah na branku a chuť "porvat se" s protihráčem o míč. Hodně míčů jsme ztratili díky chybám v rozehrávce. Někteří si míč rádi podrží déle, než je nutné a jiní si nechají míč sebrat protihráčem. Především musíme zlepšit naši kombinační hru. Při hře bez míče se musíme naučit vyhledávat si volné prostory, do kterých můžeme dostat přihrávku. Také se musíme zaměřit na zpracování přihrávek a práci s míčem. Při hře s míčem je nutné dát si pozor a včas přihrát volnému spoluhráči, abychom zbytečně neztráceli balony. Obránci si musí dávat pozor na zbrklé odkopávání míčů. Pokud mají možnost, je lepší míč rozehrát volnému spoluhráči, než jej ztratit odkopem. To platí i pro brankaře. Někdy je lepší míč rozehrát na volného obránce, než jej výkopem poslat pryč. To ale neplatí, pokud je výkop adresován spoluhráči do rychlého protiútoku.“ Trenér Aleš Hlaváček

45 MLADŠÍ Žáci Ještě než přišel první školní den podzimu 2012 měli jsme za sebou hned tři utkání v krajském přeboru mladších žáků. Teprve potom se někteří kluci, po návratu z prázdnin a dovolené, zapojili do tréninkového procesu. Pro všechny kluky ročník narození 2001, to byl nejenom přechod do vyšší věkové kategorie, ale také hlavně přechod z okresní do krajské úrovně. Začátek sezony nebyl z naší strany fotbalově příliš kvalitní a k některým dobrým výsledkům nám pomohli hlavně kluci r.2000, kteří už jinak hrají v kádru starších žáků. Postupem času a s přibývajícím množstvím tréninků už se naše hra postupně zlepšovala. V průběhu září se připojil k týmu staronový trenér Petr Kujal a od 1. října se stal hlavním trenérem. Dosavadní trenér Pavel Mráz zastává funkci vedoucího mužstva. Hodnocení výsledků a předvedené hry se dá rozdělit asi do tří kategorií. bez šance na úspěch: T. Rakovník (2:5), Mn. Hradiště (1:5), Neratovice (2:8), Sedlčany (2:15) a Říčany (0:8) vyrovnané zápasy: Brandýs (1:2), SK Rakovník (3:4), Velim (2:4) a Nymburk (2:4) zasloužená VÍTĚZSTVÍ: Uh. Janovice (5:1), Kosmonosy (9:5), Lysá (5:1), Příbram (5:2), Kunice (3:1) a Kutná H. (5:2). Asi není náhodou, že všechna dosažená vítězství jsme uhráli na domácím hřišti. Zato venku se nám nedařilo. Bude zajímavé, jak se tato bilance změní po jarní části, kdy k nám přijedou silnější soupeři a naopak až zajedeme na hřiště týmů, které jsme na podzim doma porazili. Trenéři Pavel Mráz Petr Kujal

46 DOROST Po sestupu do 1.A třídy bylo naším cílem dát dorost dohromady což se povedlo. Mužstvo je tvořeno hlavně z hráčů mladšího dorostu. Docházka na tréninky byla oproti minulému ročníku téměř 100% . S touto soutěží jsme neměli žádné zkušenosti. Po pár zápasech jsme zjistili, že po fotbalové stránce budeme patřit ke špici tabulky. Nicméně jsme měli problémy s bojovností hlavně v začátcích zápasů (Benátky, Litol, Lysá). Kluci si musí uvědomit, že bez bojovnosti ve fotbalu nic nedokážou. Kolikrát jenom fotbalovost nestačí. Chceme, aby mužstvo hrálo útočně, což se nám ve všech zápasech dařilo. Ale ta koncovka? Sice jsme vstřelili nejvíce branek, ale minimálně polovinu šancí jsme zahodili (Kučera, Pánek atd.) Doufám, že budeme pokračovat v tom, co jsme začali. Trenér Radek Skuhravý

47 SK UNION Čelákovice vám děkuje za podporu v roce 2012.
*pokud by měl někdo zájem, stále hledáme členy realizačního týmu pro mládežnická družstva. Vytvořeno pro webové stránky:


Stáhnout ppt "SK UNION Čelákovice mládežnická družstva"

Podobné prezentace


Reklamy Google