Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

30. 3. 2010 1. Konference Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "30. 3. 2010 1. Konference Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky."— Transkript prezentace:

1 30. 3. 2010 1. Konference Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky

2 Konání 1. konference projektu EU

3 Konferenční prostory

4 Zahájení konference

5 Konference se zúčastnili zástupci Města,pedagogové, rodiče i veřejnost

6 Konference se zúčastnila Ing. Marie Čejková, vedoucí odboru školství města Znojma, pedagogové a veřejnost. Konferenci zahájila manažerka projektu Mgr. Denisa Islami a ekonomická koordinátorka Lenka Vídeňská rozsáhlou prezentací o uskutečněných akcích. Jako další vystoupili Mgr. Jana Mikulková a Mgr. Pavel Placek se svými příspěvky o budování snoezelenové místnosti a vytváření učebních pomůcek.

7 Mgr. Pavel Placek

8 Dalším příspěvkem bylo vystoupení paní Pavlíny Prokůpkové, která seznámila účastníky s muzikoterapií. Tato relaxační technika byla s velkým úspěchem použita na Terapeuticko – diagnostickém pobytu v Podhradí.

9 Příspěvek Pavlíny Prokůpkové

10 Ukázka muzikoterapie

11

12 Jako poslední vystoupily Mgr. Lenka Komůrková a Mgr. Hana Bílková. Mgr. Lenka Komůrková je pracovnice PPP Znojmo a ve svém příspěvku se zmínila o prospěšnosti takovýchto projektů pro děti s SPU. Mgr. Hana Bílková zakončila konferenci s příspěvkem o sestavování projektů, jejich realizaci a monitoringu.

13 Mgr. Lenka Komůrková

14 Mgr. Hana Bílková

15 Konference se zúčastnilo 21 účastníků Další konference se uskuteční v březnu 2011 na konci realizace projektu.


Stáhnout ppt "30. 3. 2010 1. Konference Tento produkt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky."

Podobné prezentace


Reklamy Google