Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

LIGHTHOUSE ENGLISH LIBRARY. CO V ANGLICKÉ KNIHOVNĚ NAJDETE? Čeká na vás už přes 40 knížek různých žánrů (dobrodružné, krimi, napínavé, pohádky, sci-fi).

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "LIGHTHOUSE ENGLISH LIBRARY. CO V ANGLICKÉ KNIHOVNĚ NAJDETE? Čeká na vás už přes 40 knížek různých žánrů (dobrodružné, krimi, napínavé, pohádky, sci-fi)."— Transkript prezentace:

1 LIGHTHOUSE ENGLISH LIBRARY

2 CO V ANGLICKÉ KNIHOVNĚ NAJDETE? Čeká na vás už přes 40 knížek různých žánrů (dobrodružné, krimi, napínavé, pohádky, sci-fi).

3 KDE SE ANGLICKÁ KNIHOVNA NACHÁZÍ? Vedoucím knihovny je stále p. učitel Mitašik, v jehož kabinetě se knihovna také nachází. On vám knížku půjčí a ochotně poradí s výběrem.

4 JAKÉ JSOU PODMÍNKY PŮJČOVÁNÍ? Půjčovní doba je 1 měsíc a můžete si najednou půjčit 1 knížku. Po jejím vrácení si lze půjčit knížku další Půjčování je ZDARMA Kdobude mít zájem může si spolu s knížkou vypůjčit i anglicko-český slovník.

5 THE FIFTEENTH CHARACTER – Patnáctá postava Sally je na brigádě v zábavním parku a dnes se do své prázdninové práce obzvlášť těší. Přijede totiž její oblíbený zpěvák. Ale proč přijede i Policie? ESCAPE – Útěk Pana Browna obviňují ze zločinu. Jak má ale dokázat, že je nevinný, když je ve vězení? Jednoho dne dostane pan Brown nápad… TAXI OF TERROR – Hrůza v taxík Jack se potřebuje dostat domů a shání proto taxi. Je velmi unavený a usíná v něm. Prudký náraz ho probouzí ze spánku. Co se stalo? GIRL ON A MOTORCYCLE – Dívka na motorce Kenny cestuje po USA a právě se ubytoval v motelu. V baru potkává sympatickou dívku. Odkud ji jen zná? Z filmového plátna? Nebo z policejního zpravodajství? UKÁZKA KNIH PRO 3. AŽ 9. ROČNÍKY

6 THE ENORMOUS TURNIP – O veliké řepě Dědeček si zasadil na zahradě semínko a vyrostla mu řepa. Ale obrovská! Jak ji ale teď vytáhne? Koho poprosí o pomoc? THE MAGIC COOKING POT – Hrnečku vař! Určitě všichni znáte pohádku o kouzelném hrnečku, díky kterému nebudete mít nikdy hlad. Naučte se nyní hrneček ovládat anglicky! AROUND THE WORLD IN EIGHTY DAYS – Cesta kolem světa za 80 dní Pan Phileas Fogg se se svými přáteli vsadil o to, že dokáže objet zeměkouli za 80 dní. Pana Fogga čeká na cestě mnoho nástrah a ještě má v patách policii, která ho chce zatknout. Stihne to?

7 PROZKOUMEJ TAJEMNÉ VODY KNIŽNÍHO OCEÁNU Vydej se na dobrodružnou plavbu… …poznej … …a třeba na konci plavby objevíš poklad.


Stáhnout ppt "LIGHTHOUSE ENGLISH LIBRARY. CO V ANGLICKÉ KNIHOVNĚ NAJDETE? Čeká na vás už přes 40 knížek různých žánrů (dobrodružné, krimi, napínavé, pohádky, sci-fi)."

Podobné prezentace


Reklamy Google