Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Michal Jaroň.  Systém pro akvizici a provoz zubní kliniky,  nadstandardní služby klientům – pacientům,  zjednodušení administrativy pro zubaře,  zajímavá.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Michal Jaroň.  Systém pro akvizici a provoz zubní kliniky,  nadstandardní služby klientům – pacientům,  zjednodušení administrativy pro zubaře,  zajímavá."— Transkript prezentace:

1 Michal Jaroň

2  Systém pro akvizici a provoz zubní kliniky,  nadstandardní služby klientům – pacientům,  zjednodušení administrativy pro zubaře,  zajímavá návratnost.

3  Web s e–shopem,  informace o prevenci, časovým rozvrhem ordinací, rozsahu služeb,  software pro manažerské řízení,  jednoduché účetnictví a administrativa,  centralizovaný marketing,  sjednocený vzhled a vybavenost ordinací.

4  Krátká objednací lhůta,  jednoduchý způsob objednání z domu, či po telefonu,  možnost využít e – shop,  dětský koutek,  hot-line poradna.

5  Měsíční členský poplatek,  nákup licence.  E – shop,  množstevní sleva.

6  Spolupráce se zubaři,  referenční systém,  kooperace s ČSK,  spolupráce s lékařskými fakultami,  podpora na webu.

7  3 200 000,- Kč  Investice do software  Provozní náklady na 18 měsíců od spuštění

8  Michal Jaroň  605 073 965  michal.jaron@mail.com michal.jaron@mail.com  Prostor pro diskuzi.


Stáhnout ppt "Michal Jaroň.  Systém pro akvizici a provoz zubní kliniky,  nadstandardní služby klientům – pacientům,  zjednodušení administrativy pro zubaře,  zajímavá."

Podobné prezentace


Reklamy Google