Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Muž který předpověděl - !!PRAVDU!!-.  Michel de Nostradame – Nostradamus  Michel de Nostradame – Nostradamus je dodnes tajuplně fascinující postavou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Muž který předpověděl - !!PRAVDU!!-.  Michel de Nostradame – Nostradamus  Michel de Nostradame – Nostradamus je dodnes tajuplně fascinující postavou."— Transkript prezentace:

1 Muž který předpověděl - !!PRAVDU!!-

2  Michel de Nostradame – Nostradamus  Michel de Nostradame – Nostradamus je dodnes tajuplně fascinující postavou lidských dějin. Jeden z nejznámějších a nejpřesnějších jasnovidců světa až do dnešních dob. Přesnost jeho předpovědí vždy udivovala a dodnes fascinuje i ty, kteří výjimečnosti Nostradama tak úplně nevěří.  Datum narození: 14. prosince 1503 Místo narození: St. Remy de Provence, Francie Datum úmrtí: 2. července 1566 Místo úmrtí: Salon, Francie

3 Náhoda??! Jeden z NEJVYSPĚLEJŠÍCH kmenů v oblasti ASTRONOMIE jsou máyové… Ve hvězdách a celkově ve vesmíru,se vyznali téměř tak jako my, ale bez moderních přístrojů… A právě o nich prorokoval Nostradamus původem Francouz (*14. prosince 1503 - 2. července 1566) mnoho věcí. I. Májský kalendář končí právě roku 2012 II. Nostradamus předpověděl že se roku 2012 začnou dít divné věci a že možná dojde až k záhubě lidstva III. Nynější vědci vypočítali že právě roku 2012 má být tzv. Galaktický střed událost která se odehrává jednou za 64 000 let … JE TO POUHÁ SHODA OKOLNOSTÍ, NEBO SE OPRAVDU Ř ÍTÍME DO ZÁHUBY??!

4 TAKHLE POPISUJE HITLERA ÚTOK NA NEW YORK ?  Zvířata, šílená hlady, poplují přes řeky,  většina bitevního pole bude proti Histeru.  V železné kleci bude tažen vůdce,  až Německo nebude poslouchat žádný zákon.  Ohnivý létající stroj přijde,  aby přinesl potíže velkému vůdci,  bude v tom takové pobuřování,  že ti opuštění budou zoufalí.

5

6

7 Soustavy hv ě zd

8  Informace byly čerpány z různých blogů na internetu nemusí být správné na 100%


Stáhnout ppt "Muž který předpověděl - !!PRAVDU!!-.  Michel de Nostradame – Nostradamus  Michel de Nostradame – Nostradamus je dodnes tajuplně fascinující postavou."

Podobné prezentace


Reklamy Google