Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

…nasaj informace SKAUTSKÝ ROK u nás v Libereckém kraji a tak…

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "…nasaj informace SKAUTSKÝ ROK u nás v Libereckém kraji a tak…"— Transkript prezentace:

1 …nasaj informace SKAUTSKÝ ROK u nás v Libereckém kraji a tak…

2 Skautský rok a administrativa
LEDEN Odevzdání registrace (nejpozději ) ve skautISu údaj pro žádost o dotace (vhledem i k státu) Schvalování rozpočtu a dotační vyhlášky KRJ Schvalování plánu činnosti Inventarizace majetku (pro oddíly důležitý táborový materiál – probíhá na přelomu roku) Pololetní prázdniny – výpravy oddílů (vaše akce – náměty z řad publika)

3 Skautský rok a administrativa
ÚNOR Den zamyšlení (Den sesterství) Odeslání peněz za registraci na účet KRJ (nejpozději do ) Uzavření hospodaření předchozího roku, revize Skautské plesy (Turnov, Česká Lípa, Jablonec n. Nisou,…) Jarní prázdniny – výpravy oddílů (vaše akce – náměty z řad publika)

4 Skautský rok a administrativa
BŘEZEN Podání daňových přiznání (bez daňového poradce) Zdravotnický kurz ZZA Za kamna vlezem Návrhy na Medaili sv. Jiří (za výchovu) Akce u vás?

5 Skautský rok a administrativa
DUBEN Oblastní kola ZVaS (další rok Svojsíkova závodu) Odemykání řek Velikonoční prázdniny – oddílové akce Sv. Jiří Akce u vás?

6 Skautský rok a administrativa
KVĚTEN Vodácké závody Oblastní kola ZVaS I. grantové kolo KRJ na akce a projekty NOJ (krj.skautlib.cz) Odevzdávání předběžných hlášenek táborů Základ dotace z MŠMT na účet Junáka Akce u vás?

7 Skautský rok a administrativa
ČERVEN Navigamus 2012 (setkání vodních skautů, jednou za 3 roky) Krajské kolo ZVaS ( ) Kapka I. kolo grantu: Podpora výjezdu činovníků na vzdělávací akce Rozeslání ZÁKLADU dotací NOJ z junáckého kraje pouze základ dotace, nadstavba později Akce u vás?

8 Skautský rok a administrativa
ČERVENEC Tábory SRPEN Tábory Vzdělávací akce (lesní školy apod.) Příprava na NÁBORY ( materiály zdarma pro zaregistrované, odevzdání zprávy

9 Skautský rok a administrativa
ZÁŘÍ Náborové akce Zahajovací výpravy středisek/přístavů Odesílání přihlášek na vůdcovský kurz 5:10 sever Republikové kolo ZVaS Závod přes 3 jezy Žádost o příspěvek na město (před sestavováním městského rozpočtu) Akce u vás?

10 Skautský rok a administrativa
ŘÍJEN Postavme školu v Africe II. grantové kolo KRJ na akce a projekty NOJ Začátek kurzu 5:10 sever Zamykání řeky Podávání žádostí o dotaci na zahraniční akci 28. října – den udělování skautských řádů Řád stříbrného vlka, Řád stříbrného trojlístku Odevzdání skutečných stavů táborů Akce u vás?

11 Skautský rok a administrativa
LISTOPAD Do 15. listopadu skutečné hlášenky táborů Mravenečník 2012 – setkání vůdců libereckého kraje Schválení odvodu registrace na kraj NADSTAVBA je známa celá částka Informace o členských odvodech II. kolo grantu: Podpora výjezdu činovníků na VA Akce u vás?

12 Skautský rok a administrativa
PROSINEC Mixem Betlémské světlo Víkendy VK 5:10 sever Předložení plánu činnosti a rozpočtu na další rok Příprava registrace v oddílech Akce u vás?

13 Skautský rok a administrativa
Průběžné záležitosti Odesílání zápisů ze střediskových rad Skautské časopisy Návrhy na další vyznamenání (Medaile díků, krajské vyznamenání Lilie a přátelství,…) Revize Vyúčtování tábora

14 Skautský rok a administrativa
Vůdcovský kurz 5:10 sever 5 víkendů, 5 lokalit Závěrečné vůdcovské zkoušky Kapacita 25 míst Každý sudý rok (říjen – květen) Čekatelský kurz VP Čekatelský kurz zakončen zkouškami Kapacita 25 míst Každý lichý rok (září – prosinec)

15 Skautský rok a administrativa
skautlib.cz Portál pro skauty z Libereckého kraje Zveřejňování akcí Nahrávání fotek Pozvánky na akce Pro skauty i veřejnost jsemskaut.cz Zábavný portál pro skauty E-shop s věcmi jsemskaut.cz Interaktivní upload fotografii s tričky jsem skaut ové schránky pro zájemce 25 GB prostoru, on-line office a dokumenty, … Webhosting pro stránky jednotek

16 více informací na jsemskaut.cz
Pořiď si tričko a vyfoť se v něm! více informací na jsemskaut.cz …získej , 25 GB místa, on-line office a další výhody


Stáhnout ppt "…nasaj informace SKAUTSKÝ ROK u nás v Libereckém kraji a tak…"

Podobné prezentace


Reklamy Google