Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Výsledky dotazníků jsou shrnuty za I. a II. stupeň společně,tj. 138 dotazníků. Dotazník vyplněný od rodičů odevzdalo 92 žáků,neodevzdalo 46 žáků.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Výsledky dotazníků jsou shrnuty za I. a II. stupeň společně,tj. 138 dotazníků. Dotazník vyplněný od rodičů odevzdalo 92 žáků,neodevzdalo 46 žáků."— Transkript prezentace:

1 Výsledky dotazníků jsou shrnuty za I. a II. stupeň společně,tj. 138 dotazníků. Dotazník vyplněný od rodičů odevzdalo 92 žáků,neodevzdalo 46 žáků.

2 Co víte o prevenci rizikového chování na této ZŠ? zajímá mě a pravidelně sleduji informace na webu zajímá mě, ale nesleduji informace mám informace od svého dítěte, co se ve škole koná k prevenci nezajímá mě, budu se zajímat, až to bude mé dítě potřebovat ( 0%) vyhledávám si informace na netu nezávisle na webu školy 18% 0%

3 Co podle vás trápí vaše dítě ve vztahu k ostatním spolužákům školy? 45% 32% 24% 13% netrápí ho nic nevím vztahy ke spolužákům nadávky, provokace a lhaní útoky spolužáků jiné ( ničení pomůcek ….)

4 Považujete školu za bezpečné místo pro vaše děti? 58% 40% 2%2%

5 Kterou oblast prevence považujete za nejdůležitější? 61% 47% 9%

6 Na co by se škola měla dle vás v prevenci zaměřit ?

7 Využíváte čas, který má k dispozici výchovný poradce a preventista pro rodiče?

8 Přivítali byste besedu či přednášku pro rodiče. Popřípadě pravidelné besedy v časovém rozmezí 3 měsíců i kdyby byly placené ?

9 Máte zájem se zapojit do preventivních aktivit školy?

10 Prevenci na škole hodnotím jako?. 25% 37% 3%


Stáhnout ppt "Výsledky dotazníků jsou shrnuty za I. a II. stupeň společně,tj. 138 dotazníků. Dotazník vyplněný od rodičů odevzdalo 92 žáků,neodevzdalo 46 žáků."

Podobné prezentace


Reklamy Google