Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Nová LS14E Průběžná myčka nádobí

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Nová LS14E Průběžná myčka nádobí"— Transkript prezentace:

1 Nová LS14E Průběžná myčka nádobí

2 Konečný výsledek pro zákazníka
“GRS”= Garantovaný oplachový systém zaručuje, že množství a teplota oplachové vody bude vždy správná pro sanitaci nádobí. Je „Activní“ protože pokud podmínky nejsou správné, automaticky čeká dokud nejsou podmínky perfektní před zahájením oplachového cyklu.

3 Konečný výsledek pro zákazníka
Nový GRS Nabízí úplnou nezávislost na vnějších podmínkách dodávky/tlaku vody Solenoidový ventil Zpětný (vzduchový) ventil Přídavné oplachové čerpadlo Spouštěcí zařízení Atmosferický boiler

4 Konečný výsledek pro zákazníka
ATMOSFERICKÝ BOILER (LS14EA) Nový systém 84°C Teplota vody v průběhu celého oplachového cyklu je konstatní po celých 16 vteřin 82.5°C 16” ČAS

5 Nová elektronika Třetí generace elektronické ovládací karty poskytuje mnoho nových funkcí

6 Nová elektronika ACTIVE OVLÁDACÍ PANEL
Obsluha má okamžitou kontrolu zda oplach proběhl správně a GARANTUJE sanitaci nádobí. ACTIVE funkce se zobrazuje Led diodou na ovládacím panelu. Led dioda má 2 různé barvy: červenou a zelenou.

7 Nová elektronika PARAMERTY CYKLŮ/PROGRAMŮ
Možnost změny délky mycího a oplachového cyklu - oplach lze prodloužit na 20 vt. pro zvýšenou sanitaci/hygienu Možnost změny teploty mycí a oplachové vody - oplach může být dokonce při jiné teplotě pro třetí program, takže jej lze využít pro mytí některých druhů skla s nižší oplachovou teplotou nebo naopak při vysoké teplotě pro zvýšenou sanitaci !!! Extrémně přesný & rychlý odečet teploty vody v boileru a v mycím tanku.

8 Nová elektronika MYCÍ / OPLACHOVÝ PROSTŘEDEK
Možnost doinstalace dávkovače mycího prostředku nebo odpadního čerpadla kdykoliv přímo i zákazníka Možnost změny dávkování oplachového / mycího prostředku A. Čas při počátečním plnění & při cyklech B. Možnost dávkování mycího a oplachového prostředku Pokud je senzor umístěnv kanystru s mycím/oplachovým prostředkem, display zobrazí „DET“ nebo „RIA“ upozorňující na prázdný kanystr.

9 Nová elektronika PŘI VÝMĚNĚ KANYSTRŮ DETERGENTŮ
Snadná manuální regulace “znovu naplnění” hadiček dávkovačů při výměně kanystrů pouhým stiskem dvou tlačítek najednou: Oplachový prostředek Mycí prostředek

10 “Fill”, “Close”, End”, “Clean”
Nová elektronika SNADNÁ OBSLUHA Velký digitální display pro snadný odečet teploty mycí & oplachové vody (standardně na všech modelech) “Pípnutí” upozorňuje na ukončení cyklu Jednoduché zprávy na display informují obsluhu o tom, jaká činnost v myčce právě probíhá “Fill”, “Close”, End”, “Clean”

11 Nová elektronika SAMOČISTÍCÍ CYKLUS Standardně u všech modelů
Pro automatické umytí & sanitaci vnitřního prostoru myčky cca 8 l horké vody z boileru : Snadná aktivace díky nové elektronice pouhým stiskem jednoho tlačítka poté co : Vyjmete přepadovou trubku & filtry Uzavřete poklop. (u obou modelů s & bez vypouštěcího čerpadla )

12 Nová elektronická karta pro HACCP připojení
Nová elektronika HACCP NAPOJENÍ Příprava pro napojení na HACCP systém Basic: připojenou tiskárnu Integrated: kabelovým propojením s PC Nová elektronická karta pro HACCP připojení HACCP

13 Nová elektronika SYSTÉM RYCHLÉHO STARTU Jak pracuje ?
Umožňuje počáteční nahřátí myčky po napuštění až o 30% rychleji než dříve. Jak pracuje ? Přiváděná voda prochází boilerem, kde se ohřeje až na 70°C dříve než vstoupí do mycí nádrže a to díky využítí výkonných topných těles v boileru k předehřátí vody.

14 Nová elektronika BOILER
Možnost automatického vypouštění boileru, pouhým stiskem 2 tlačítek zároveň (výhodné např. v turistických oblastech při odstavení myčky mimo sezónu) Nový „stand by mode“ s nižší teplotou v boileru a tím Úspory energie po dobu, kdy se myčka nepoužívá Prodloužení doby životnosti komponentů.

15 Nová elektronika INFORMACE PRO TECHNIKY
Digitální LED display pro odečet uskutečněných mycích cyků & také počet uskutečněných vypouštění Upozornění na servisní prohlídku po uskutečnění X mycích cyklů – tento parametr lze vynulovat na místě

16 Nová elektronika AUTODIAGNOSTICKÝ SYSTÉM DETEKCE ZÁVAD
4 ÚROVNĚ VAROVÁNÍ A = odstaví myčku a upozorní obsluhu o jaký se jedná problém B = pouze upozorní obsluhu, která funkce nefunguje správně (bez odstavení myčky) C = odstaví myčku a upozorní obsluhu na nutnost zavolat servis E = pouze upozorní obsluhu na potřebu zavolat servis k seřízení funkce, která nepracuje správně.

17 Nová elektronika AUTODIAGNOSTICKÝ SYSTÉM DETEKCE ZÁVAD Pro obsluhu

18 Nová elektronika AUTODIAGNOSTICKÝ SYSTÉM DETEKCE ZÁVAD
Pro odborný servis

19 New Electronics AUTODIAGNOSTICKÝ SYSTÉM DETEKCE ZÁVAD
Pro odborný servis

20 Konstrukce NOVÁ ROBUSTNÍ KONSTRUKCE OPĚRY MYCÍHO KOŠE
Nový robustní rám pro vedení koše nahradil předchozí drátěný

21 Konstrukce NOVÉ MADLO POKLOPU
Nové madlo poklopu pro usnadnění manipulace košů s velkými talíři při rohové instalaci v kombinaci s malým stolem

22 Nová sortimentní nabídka
Pozn. : model LS10 má jinou nabídku mycích programů

23


Stáhnout ppt "Nová LS14E Průběžná myčka nádobí"

Podobné prezentace


Reklamy Google