Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tohoto času v galaxii hodně,hodně blízko… Rohozná Episode I The uran menace Českou republikou zmítají nepokoje. Výstavba jaderného úložiště je za dveřmi.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tohoto času v galaxii hodně,hodně blízko… Rohozná Episode I The uran menace Českou republikou zmítají nepokoje. Výstavba jaderného úložiště je za dveřmi."— Transkript prezentace:

1 Tohoto času v galaxii hodně,hodně blízko… Rohozná Episode I The uran menace Českou republikou zmítají nepokoje. Výstavba jaderného úložiště je za dveřmi. Chamtiví byrokraté ho chtějí postavit v lokalitě kde se konají mírumilovné tábory „Rohozňáků“.Rohozňácká rada posílá dva aktivisty aby konflikt zažehnali…

2 Hele, tak tady to chcou udělat? Není to ňáký malý? Nene,vede to stovky kilometrů pod zemí… A ty jsi řikal že jim deme zabránit v tom uložení, jak to chceš udělat?? Uvidíš, Teď poď dovnitř.

3 Něco mi říká,že bysme tady neměli bejt... Jak může ten motýl umřít za letu??? Kvůli tomu šutru…to je uran! Už ho uložili! Ale to znamená že sme pěkně v ….. Sme ozářený! Hele, ozářený už sme, tak aspoň zlikvidujem todle… Odpálíme to do vesmíru… Jo, jen to zabal, ať nejsme nápadný…za 2 hodiny odlítá americká raketa Millenium Falcon.

4 A teď jak??? Skočíme…

5 Sakra, kdo sem dal ten šutr? A kam se všichni těší, kdo to ví a já to vím a ty to znáááš. Tam kde čeká tábor stanový, ten přítel tvůj, ten přítel náááš.Tam v dáli u starého mlýna, teče řeka líná… BOOM Napsáno a režírováno Lukáš „Colombo“ Wiesner Vyrobeno v programu Microsoft PowerPoint

6 Máš chlapečka! UURGH!!!!! BOOM!!! JÁÁÚÚ!!!


Stáhnout ppt "Tohoto času v galaxii hodně,hodně blízko… Rohozná Episode I The uran menace Českou republikou zmítají nepokoje. Výstavba jaderného úložiště je za dveřmi."

Podobné prezentace


Reklamy Google