Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Jsem děvče - čím budu? Povolání.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Jsem děvče - čím budu? Povolání."— Transkript prezentace:

1 Jsem děvče - čím budu? Povolání

2 Povolání-čím budu Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Co má na sobě?

4 Kdo je na obrázku?

5 Co používá kadeřnice ke své práci?
Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Co vaří? Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Prvky polytechnické výchovy
Integrovaný blok: Povolání kolem nás Vzdělávací oblast: Dítě a společnost Podoblast:Poznatky, sociální informovanost Téma: Jsem děvče - čím budu? Konkretizované výstupy: seznámit se s povoláním pro děvčata; vědět, co k danému povolání patří Cíle: - zjistit a upevnit si poznatky o budoucím povolání, seznamovat se s typickým povoláním formou hry Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Použité zdroje Volné pro komerční použití: &t=20&q=&e=1&i=15105&r=1 &q=&e=1&i= / Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Metodický postup Práce s interaktivním materiálem
Děti se seznámí s výše zmiňovaným povoláním pro děvče. Formou hry se děti na výukové tabuli seznámí s předměty, které patří k daným povoláním a zjistí a upevní si, co dané povolání potřebuje ke své práci. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Materiály, pomůcky Dotyková obrazovka, připojená k PC
Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Jsem děvče - čím budu? Povolání."

Podobné prezentace


Reklamy Google