Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Rozhledna Marta Strnadová.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Rozhledna Marta Strnadová."— Transkript prezentace:

1 Rozhledna Marta Strnadová

2 Co vidíš na obrázku? Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Co si vezmu na výlet? Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Použité odkazy Vlastní zdroje Fotografie a obrázky z archivu autora

7 Metodický pokyn Integrovaný blok: Dítě a jeho psychika
Popis Prezentace v PowerPointu, která obsahuje čtyři pracovní listy s jednoduchým interaktivním úkolem. Součástí prezentace je pracovní list. Očekávání a cíle Dítě dokáže odhadnout svoje schopnosti při výstupu na rozhlednu, odstraňovat bojácnost, učí se vhodné volbě pomůcek k výletu do přírody, dodržovat daná pravidla při výstupu na rozhlednu. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

8 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Práce s interaktivním materiálem
2. snímek – fotografie rozhledny nedaleko Písku, děti ji mají poznat 3. snímek – určit správné pomůcky na výlet pomocí lišty pera ( správné zakroužkovat, nesprávné škrtnout) 4. snímek – děti složí obrázek rozhledny 5. snímek – děti plní následující úkoly na dotykovém zařízení a magnetické tabulce z KUMUČe: Kterými schody se dostaneš na rozhlednu Kolik schodů je na obrázku. Dej na každý schod magnet. Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Prvky polytechnické výchovy
Přicházet s vlastními nápady Řešení jednoduchých problémů a samostatné rozhodování Spontánně vyprávět zážitky Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Rozhledna Marta Strnadová."

Podobné prezentace


Reklamy Google