Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Pozornost, soustředěnost, paměť

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Pozornost, soustředěnost, paměť"— Transkript prezentace:

1 Pozornost, soustředěnost, paměť
Animals Pozornost, soustředěnost, paměť

2 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

3 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

4 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

5 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

6 Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

7 Použité odkazy Vlastní ilustrace

8 Metodický pokyn Integrovaný blok: vnímání
Popis Děti poznávají zvířata a jejich potravu v angličtině Očekávání a cíle Poznat a pojmenovat anglicky zvířata a jejich potravu Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

9 Studijní materiály Povinné materiály, pomůcky a technické vybavení
zdroj: Dotyková obrazovka, připojená k PC Nepovinné materiály Didaktický kufřík - KUMUČ Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

10 Práce s interaktivním výukovým materiálem
Na snímku číslo dvě děti pojmenují zvířata a potravu anglicky a pomocí barevného pera správně spojí Na snímcích tři až šest děti vyberou z nabízených možností tu správnou Za pomoci animačních efektů a aktivační události se dětem nabízí zpětná vazba Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

11 Práce s didaktickým kufříkem KUMUČ
Na tabulce děti kreslí podle diktátu, co jedí zvířata Reagují na pokyny v angličtině Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

12 Prvky polytechnické výchovy
Kreslit, malovat, modelovat, vytrhávat, stříhat, lepit, vytvářet objekty z přírodních i umělých materiálů Připravuje se pro život v mnohojazyčné evropské společnosti Znát, že lidé se dorozumívají i jinými jazyky a že je možno se jim učit Záměrně se soustředit a udržet pozornost Postupovat a učit se podle pokynů a instrukcí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.

13 Cíle polytechnické výchovy
Vnímat vliv techniky na společnost a přírodu Směrovat děti k získávání základních pracovních dovedností a návyků Chápat postavení techniky a technických oborů v životě lidstva jako devízu Učit děti základním poznatkům o technice Vést děti ke kooperativnímu hodnocení a sebehodnocení Podpořit rozvoj myšlenkového potenciálu dětí Projekt CZ.1.07/1.3.00/ je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.


Stáhnout ppt "Pozornost, soustředěnost, paměť"

Podobné prezentace


Reklamy Google