Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

SAMOSTATNÁ PRÁCE Mgr. René Szotkowski

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "SAMOSTATNÁ PRÁCE Mgr. René Szotkowski"— Transkript prezentace:

1 SAMOSTATNÁ PRÁCE Mgr. René Szotkowski
TENTO MATERIÁL VZNIKL ZA FINANČNÍ PODPORY EVROPSKÉHO SOCIÁLNÍHO FONDU A STÁTNÍHO ROZPOČTU ČESKÉ REPUBLIKY

2 Tvorba výukové prezentace
Vytvořte výukovou prezentaci pomocí aplikace Microsoft PowerPoint, která bude rozvíjet téma zvolené po konzultaci s vyučujícím. Vytvořená výuková prezentace bude představovat podporu výuky některého z předmětů vaší aprobace.

3 Požadavky na vytvoření výukové prezentace
prezentace bude obsahovat min. 15 snímků, obsah prezentace musí být smyslný, výběr a umístění jednotlivých prvků musí být logicky odůvodněno, v prezentaci bude vloženo min. 5 obrázků, v prezentaci bude vložen min. 1 WordArt a jeden klipart, v prezentaci bude vložen min. 1 organizační diagram a jeden graf, prezentace bude obsahovat animace, prezentace bude obsahovat min. 1 animovaný gif, prezentace musí mít vzdělávací charakter, ostatní parametry vytvářené prezentace jsou libovolné.

4 Požadavky na vytvoření výukové prezentace
Uvedené požadavky jsou pouze minimální. Je jen na vás, jak dalece využijete svých dovedností a dokážete je prakticky aplikovat. Nevymezené parametry jsou individuální. Jako celek musí být vytvořená prezentace autorsky původní. Hotovou prezentaci je nutné odevzdat nejpozději v zápočtovém týdnu. Prezentaci je třeba odevzdat vyučujícímu v elektronické podobě (uloženou nejlépe na CD – označte jej svým jménem, studijním oborem a akademickým rokem). Jako vzor vám mohou posloužit prezentace, které jsou k dispozici na: Studijní opory

5 Děkuji vám za pozornost


Stáhnout ppt "SAMOSTATNÁ PRÁCE Mgr. René Szotkowski"

Podobné prezentace


Reklamy Google