Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie PREZENTAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ DOVEDNOSTI MANAŽERA VE VYBRANÉM PODNIKU.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie PREZENTAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ DOVEDNOSTI MANAŽERA VE VYBRANÉM PODNIKU."— Transkript prezentace:

1 Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie PREZENTAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ DOVEDNOSTI MANAŽERA VE VYBRANÉM PODNIKU Lenka Vejskrabová, učo 7360

2 Proč prezentace a komunikace?
Osobní zkušenost Aktuálnost Důležitost

3 Cíl bakalářské práce Cílem bakalářské práce je analyzovat prezentační a komunikační dovednosti manažerů v konkrétním podniku či podnicích. V teoretické části je nutno popsat ideální představu daných dovedností s ohledem na pozici manažerů a ekonomický sektor. V aplikační části se předpokládá porovnání ideálu s realitou zjištěnou dotazníky a rozhovory.

4 Výzkumné otázky Otázka č. 1: Jak hodnotí komunikační dovednosti hypotečních manažerů jejich podřízení? Otázka č. 2: Uplatňují hypoteční manažeři při řešení konfliktů asertivní přístup? Otázka č. 3: Umí hypoteční manažeři dobře prezentovat?

5 Použité výzkumné metody
Dotazníkové šetření Rozhovor Pozorování Analýza dokumentů

6 Výsledky výzkumu Otázka č. 1

7 Výsledky výzkumu Otázka č. 2

8 Výsledky výzkumu Otázka č. 3

9 Shrnutí Byl splněn cíl práce?
Jaká jsou další doporučení pro hypoteční manažery? Slovo závěrem.

10 Návrhy do diskuze Vedoucí práce: Které další analýzy by bylo vhodné použít? Uvědomují si respondenti, že mají nedostatečné znalosti a zkušenosti v oblasti prezentačních a komunikačních dovedností? Oponent práce: Co si myslíte, že má v průběhu kariéry největší vliv na rozvoj komunikačních dovedností manažerů?

11 Děkuji za pozornost.


Stáhnout ppt "Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie PREZENTAČNÍ A KOMUNIKAČNÍ DOVEDNOSTI MANAŽERA VE VYBRANÉM PODNIKU."

Podobné prezentace


Reklamy Google