Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

INFOMINE Virtuální knihovna odborných internetovských zdrojů pro studenty a pedagogy vysokých škol a výzkumníky. Buduje ji the University of California.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "INFOMINE Virtuální knihovna odborných internetovských zdrojů pro studenty a pedagogy vysokých škol a výzkumníky. Buduje ji the University of California."— Transkript prezentace:

1 INFOMINE http://infomine.ucr.edu/

2 INFOMINE Virtuální knihovna odborných internetovských zdrojů pro studenty a pedagogy vysokých škol a výzkumníky. Buduje ji the University of California v Riverside. Prohledávají se volně přístupné i placené databáze z různých oblastí a weby odborného charakteru. Zdroje k prohledávání vybírají knihovníci z několika univerzit USA. Vyhledávací nástroje: - * náhrada za žádný i neomezený počet znaků, pravostranné rozšíření, - fráze: "high blood pressure“, - operátory and, or, near.

3 INFOMINE Pokročilé vyhledávání

4 INFOMINE Výsledky

5 INFOMINE Výsledky

6 INFOMINE Tento podklad připravila - kontakt
PhDr. Martina Machátová Moravská zemská knihovna v Brně Tel.: Poslední aktualizace: 13. června 2014


Stáhnout ppt "INFOMINE Virtuální knihovna odborných internetovských zdrojů pro studenty a pedagogy vysokých škol a výzkumníky. Buduje ji the University of California."

Podobné prezentace


Reklamy Google