Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP."— Transkript prezentace:

1 ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP CZ.1.07 Projekt Zlepšení podmínek pro vzdělávání na ZŠ Číslo dotace 2311/21/7.1.4/2010 EU peníze školám

2 MS Word II. Další užitečné funkce

3 Vložit Můžu vložit symbol, např. procenta:

4 Můžeme vkládat i matematický text: 1)2) 3) Pomocí editoru rovnic vytvoříme např. zlomky Tímto způsobem můžeme propojit Word i s dalšími programy, např. MS Excelem….

5 Vložení konce stránky. Hodí se pokud píšeme delší text, referát. 1) 2)

6 Čísla stránek. S tím si určitě poradíme 1) 2)

7 Zobrazit Záhlaví a zápatí. Opakuje se na všech stránkách dokumentu. Můžu v něm mít své jméno, ale i číslování.

8 Pravopis Word vám hlídá pravopis – červeně podtrhává slova, která nemá ve slovníku nebo nejsou správně napsaná. Zkontrolovat celý dokument můžeme: nebo

9 Vytvořila: Mgr. Zuzana Stodůlková Pinďurová ZŠ Bouzov


Stáhnout ppt "ZÁKLADNÍ ŠKOLA, MATEŘSKÁ ŠKOLA, ŠKOLNÍ JÍDELNA A ŠKOLNÍ DRUŽINA BOUZOV, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost, č.OP."

Podobné prezentace


Reklamy Google