Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prohlídka pivovaru Jílovice. Varna Pivovar je rozdělen izolovanou přepážkou na dvě části. V první teplé části se nachází varna s příslušenstvím, ve druhé.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prohlídka pivovaru Jílovice. Varna Pivovar je rozdělen izolovanou přepážkou na dvě části. V první teplé části se nachází varna s příslušenstvím, ve druhé."— Transkript prezentace:

1 Prohlídka pivovaru Jílovice

2 Varna Pivovar je rozdělen izolovanou přepážkou na dvě části. V první teplé části se nachází varna s příslušenstvím, ve druhé studené je spilka a ležácký sklep. V teplé části varny je instalována dvounádobová varní souprava, vířivá káď, chladič mladiny, zásobník horké vody, dvounádobová CIP stanice a myčka sudů. Veškeré technologické zařízení je s potravinářské nerezové oceli. Varní proces probíhá dekokčním způsobem s objemem vyrážené mladiny cca 560 l. Vířivá káď výrazným způsobem zrychluje varní proces při zařazení dvou várek za jeden den. Varní proces je veden z centrálního řídícího panelu, kde se nastavují požadované teploty rmutování. Všechna čerpadla a míchadla mají frekvenční měniče otáček. Spilka a ležácký sklep Ve studené části se nachází dvě kvasné kádě o jmenovitém objemu 1 200 litrů. Ležácký sklep má 8 tanků o jmenovitém obsahu 1 150 litrů a 2 tanky o obsahu 600 litrů. Hotové pivo se stáčí do sudů o objemu 15, 30 a 50 litrů a také do PET láhví o objemu 1,0 a 1,5 litrů Pojďme se na jednotlivá zařízení podívat v následující fotogalerii

3 Dvounádobová varna s vířivou kádí

4 Chladič mladiny a řídící panel varny

5 Zásobník horké vody a CIP stanice

6 Myčka sudů

7 Kvasné kádě

8 Ležácké tanky

9 Stáčení piva do PET láhví

10 Stáčení piva do sudů

11 Naše piva Světlá piva: Výčepní 10% Ležák 11% Ležák 12% Polotmavý speciál 13%

12 V letním období (květen – září) je u pivovaru možné posedět u prodejního okénka. K dostání je nejen čepované pivo z vlastní výroby, ale je možné dostat i další občerstvení. Přijďte i Vy ochutnat naše pivo a posedět v příjemném prostření.


Stáhnout ppt "Prohlídka pivovaru Jílovice. Varna Pivovar je rozdělen izolovanou přepážkou na dvě části. V první teplé části se nachází varna s příslušenstvím, ve druhé."

Podobné prezentace


Reklamy Google