Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ingo a Poldi jsou dvě domácí zvířata patřící německé fotografce Tanja Brandt. Ti dva se v průběhu let stali přáteli a Tanja, která se specializovala na.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ingo a Poldi jsou dvě domácí zvířata patřící německé fotografce Tanja Brandt. Ti dva se v průběhu let stali přáteli a Tanja, která se specializovala na."— Transkript prezentace:

1 Ingo a Poldi jsou dvě domácí zvířata patřící německé fotografce Tanja Brandt. Ti dva se v průběhu let stali přáteli a Tanja, která se specializovala na fotografování divoké zvěře, se rozhodla udělat sérii snímků svého psa Ingo s jeho sovou Poldi a zvěčnit jejich přátelství. Úžasné přátelství, které vám předkládáme v obrazech pro vaše potěšení. 24. února 2015

2

3

4 Ingo pravidelně pracuje jako model pro samotnou Tanju nebo pro jiné druhy. Tyto však obrázky ukazují přátelství mezi Ingem a Poldi.

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28 Fotografka Tanja Brandt a její pes Ingo Zvířata jsou opravdu úžasná! Jde o vzor něhy navzdory jejich rozdílu. Člověk by si z nich měl vzít příklad, aby získal zpět svou lidskost, která někdy mizí Konec


Stáhnout ppt "Ingo a Poldi jsou dvě domácí zvířata patřící německé fotografce Tanja Brandt. Ti dva se v průběhu let stali přáteli a Tanja, která se specializovala na."

Podobné prezentace


Reklamy Google