Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

VY_12_INOVACE_ 26_VYJMENOVANÁ SLOVA PO L3 Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je Bc. Michaela Maixnerová, financováno z ESF.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "VY_12_INOVACE_ 26_VYJMENOVANÁ SLOVA PO L3 Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je Bc. Michaela Maixnerová, financováno z ESF."— Transkript prezentace:

1

2 VY_12_INOVACE_ 26_VYJMENOVANÁ SLOVA PO L3 Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je Bc. Michaela Maixnerová, financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.

3 LÝKO – LYŽE – PELYNĚK - PLYŠ SLOVA PŘÍBUZNÁ Lýko – lýkový, lýkovec, lýkožrout, lýčí Lyže – lyžovat, lyžař, lyžování, lyžařský Pelyněk – pelyňkový Plyš - plyšový L_ko je důležitá část stromu. Dostanu nové l_že. Pel_něk je hořký. Mám pl_šové hračky. Řešení: Lýko je důležitá část stromu. Dostanu nové lyže. Pelyněk je hořký. Mám plyšové hračky. Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je Bc. Michaela Maixnerová, financováno z ESF a státního rozpočtu ČR. VY_12_INOVACE_ 26_VYJMENOVANÁ SLOVA PO L3


Stáhnout ppt "VY_12_INOVACE_ 26_VYJMENOVANÁ SLOVA PO L3 Autorem materiálu a všech jeho částí, není - li uvedeno jinak, je Bc. Michaela Maixnerová, financováno z ESF."

Podobné prezentace


Reklamy Google