Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Praktické využití psů v zoorehabilitaci... se jmenuje předmět, který vznikl díky grantu z fondu OPPA a zdárně byl uveden do řádného studijního harmonogramu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Praktické využití psů v zoorehabilitaci... se jmenuje předmět, který vznikl díky grantu z fondu OPPA a zdárně byl uveden do řádného studijního harmonogramu."— Transkript prezentace:

1 Praktické využití psů v zoorehabilitaci... se jmenuje předmět, který vznikl díky grantu z fondu OPPA a zdárně byl uveden do řádného studijního harmonogramu v dubnu 2012, a to v rámci bakalářského studia oboru Kynologie a Speciální chovy. Operační program Praha – Adaptabilita spolufinancuje Evropský sociální fond. Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti.

2 Obsahem tohoto předmětu je například... Teorie výchovy, socializace a výcvik psů pro využití v zoorehabilitaci. Osobnost psovoda. Důležitost týmové spolupráce. Výběr vhodného psa pro využití v zoorehabilitaci. Využití psa pro děti a mladistvé s poruchami chování a resocializační programy. Pohled humánního lékaře na zoorehabilitaci. Využití asistenčních a vodicích psů. Základní informace o kombinovaném postižení u lidí. Etika a welfare zvířat.... a další Operační program Praha – Adaptabilita spolufinancuje Evropský sociální fond. Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti.

3 S předmětem Praktické využití psů v zoorehabiltaci bylo spokojeno 93,43 % studentů. Nelze si než přát, aby takový úspěch následoval rovněž v semestrech budoucích... Operační program Praha – Adaptabilita spolufinancuje Evropský sociální fond. Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti.


Stáhnout ppt "Praktické využití psů v zoorehabilitaci... se jmenuje předmět, který vznikl díky grantu z fondu OPPA a zdárně byl uveden do řádného studijního harmonogramu."

Podobné prezentace


Reklamy Google