Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo."— Transkript prezentace:

1

2 IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo starších žáků a dvě družstva mladších žáků. Družstvo mladších i starších žáků obsadilo krásné 2. místo.

3 Ve dnech 23. – 24. května proběhlo v Hranicích a ve Skaličce okresní kolo hry Plamen.

4 V polovině května náš sbor pořádal oslavy 110 let od svého založení, kde naši nejmenší členové kolektivu předvedli velmi zdařilou scénku.

5 XVII.ročník „O pohár starosty obce Osek n/B“ Červen byl na akce velmi bohatý. Poslední předprázdninovou neděli jsme pořádali pohárovou soutěž v požárním útoku. Za Osecké barvy v těchto kategoriích bojovala tři družstva a naše děti zde opětovně zazářily. Starším žákům „jen o vlásek“ utekl pohár za třetí místo.

6 V měsíci srpnu jsme se spíše věnovali rekreaci a zábavě. Uspořádali jsme výlet na stanici HZS a na bazén v Hranicích, navštívili hrad Helfštýn a zlepšovali své fyzické výkony v lanovém parku.

7 V září děti objížděly hlavně závody Velké ceny a také za odměnu jely na velice oblíbené noční závody do Bochoře, kde mladší vybojovali 14. místo z 42 družstev z celé Moravy.

8 3. října se pořádalo 1. kolo hry Plamen ve Vysoké. Na startovní čáru se za náš sbor postavila dvě družstva mladších, jedno družstvo starších žáků a jeden dorostenec. Družstvo starších se umístilo na velice pěkném 6. místě, v kategorii dorostenci – jednotlivci Jan Libiger vybojoval 3. místo. Děti ukázaly skvělé výkony a připravenost. Díky jejich šikovnosti se umístily mezi nejlepší týmy v našem okrese.

9 V současné době se pravidelně věnujeme zimní přípravě v tělocvičně. DĚKUJEME ZA POZORNOST


Stáhnout ppt "IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo."

Podobné prezentace


Reklamy Google