Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Deinstitucionalizace: Od expertních posudků k praktickým experimentům Jan Paleček Centrum pro výzkum a inovaci v sociálních službách, o.s.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Deinstitucionalizace: Od expertních posudků k praktickým experimentům Jan Paleček Centrum pro výzkum a inovaci v sociálních službách, o.s."— Transkript prezentace:

1 Deinstitucionalizace: Od expertních posudků k praktickým experimentům Jan Paleček Centrum pro výzkum a inovaci v sociálních službách, o.s.

2 Individuální projekt Karlovarského kraje „Poskytování sociálních služeb v Karlovarském kraji, které jsou kvalitní a dostupné z pohledu uživatele“ 2009 – 2011 realizátor: o.s. Instand

3 Kvalitativní výzkum dlouhodobé sledování projektu pět případových studií odchodu klientů z ústavů realizátor: cviss o.s., Jan Paleček, David Kocman Výzkumná zpráva KOCMAN, David, PALEČEK, Jan. 2011. Zpráva z kvalitativního výzkumu [online]. Praha: Instand. [Citováno 8.března 2012]. Dostupné z: http://www.instand.cz/kvalitativni-analyza-procesu-transformace- pobytovych-socialnich-sluzeb.html Článek KOCMAN, David, PALEČEK, Jan. 2012. Deinstitucionalizace a kvality života. Od expertních posudků k praktickým experimentům. Fórum sociální práce, 2012/2

4 Pan Chovanec 1.Vztah ústavní péče a rodiny 2.Celková neschopnost vs. dílčí ne/schopnosti 3.Individualizace péče: od expertních posudků k praktickým experimentům 4.Pro koho je deinstitucionalizace?

5 Pan Chovanec 1.Vztah ústavní péče a rodiny 2.Celková neschopnost vs. dílčí ne/schopnosti 3.Individualizace péče: od expertních posudků k praktickým experimentům 4.Pro koho je deinstitucionalizace?

6 Pan Chovanec 1.Vztah ústavní péče a rodiny 2.Celková neschopnost vs. dílčí ne/schopnosti 3.Individualizace péče: od expertních posudků k praktickým experimentům 4.Pro koho je deinstitucionalizace?

7 Pan Chovanec 1.Vztah ústavní péče a rodiny 2.Celková neschopnost vs. dílčí ne/schopnosti 3.Individualizace péče: od expertních posudků k praktickým experimentům 4.Pro koho je deinstitucionalizace?

8 Děkuji Vám za pozornost. janpalecek@centrum.cz


Stáhnout ppt "Deinstitucionalizace: Od expertních posudků k praktickým experimentům Jan Paleček Centrum pro výzkum a inovaci v sociálních službách, o.s."

Podobné prezentace


Reklamy Google