Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,"— Transkript prezentace:

1 ABSOLUT-IN inteligentní poradenství

2 Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění, zajištění penze, financování bydlení, investic a dalších souvisejících oblastech. Všechny tyto služby mohou zákazníci využít za zvýhodněných podmínek s osobním přístupem a komplexním servisem. ABSOLUT-IN je zcela nezávislá na jednotlivých finančních institucích. Může tak náležitě zastupovat zájmy svých klientů a využívat aktuální a nejlepší produkty na trhu. Spolupracuje s většinou pojišťoven, penzijních fondů, bank, stavebních spořitelen a dalších finančních institucí. Podle potřeb zákazníků navrhuje optimální řešení jejich situace a generuje jako přidanou hodnotu svých služeb nejvyšší užitek pro zákazníka. V současné době patří ABSOLUT-IN mezi společnosti s nejširším rozsahem nabídky pro klienty v oblasti finančních a souvisejících služeb v ČR. ABSOLUT-IN s.r.o.

3 Byty 1+0 v ul.Šlikova 46, Praha 6 Byt1+ KK Cena1 290 000 Kč AdresaŠlikova 46, Praha - Břevnov Budovacihlová Stav objektuDobrý, udržovaný Vlastnictvíosobní Počet podlaží Podlaží umístěníI. a II.NP Plocha užitná25,60 resp. 28,50 Plocha podlahová41,50 Balkónne GarážNe, venkovní parkoviště Zařízenone Oba byty se nacházejí v cihlovém starším domě, v přízemí a 1. patře Výhodou jsou také nízké poplatky a možnost pronájmu bytu za v místě cenu obvyklou min. 9 000 Kč/měs. Byt v přízemí s okny do ulice je nově kompletně rekonstruován Byt v 2.NP nevyžaduje rekonstrukci, z okna je široký výhled na celý Břevnov

4 Obrázek č.1 Pohled na ulici Šlikovu a dům o.č. 46

5 Obrázek č.2 Opačný pohled ulicí na východ

6 Obrázek č.3 Schodiště mezi přízemím a 1. patrem

7 Obrázek č.4 Vstup do bytu v přízemí

8 Obrázek č.5 Opačný pohled z bytu na chodbu

9 Obrázek č.6 Byt v 1.patře

10 Obrázek č.7 Větší místnost má okno na SZ

11 Obrázek č.7 Výhled na střechy a Prahu

12 Obrázek č.8

13 Obrázek č.10

14 Děkuji Vám za pozornost a přeji příjemný den! www.absolutin.cz


Stáhnout ppt "ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku 2001. Poskytuje služby v oblasti pojištění,"

Podobné prezentace


Reklamy Google