Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/21.1167 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_11_Test.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/21.1167 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_11_Test."— Transkript prezentace:

1 Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_11_Test – bezpečný internet Ověření znalostí při práci s internetem. Mgr. Iva Hanáková

2 Anotace Ověření znalostí při práci s internetem. Předmět: Informatika Ročník: 4.

3 A. přes B. procházením internetu C. mohou je roznášet jen zločinci A. k ochraně počítače před viry B. k ochráně počítače před ohněm C. zajišťuje, aby se cizí osoby nedostaly do vašeho počítače

4 A. Ano. B. Ne C. Nevím A. pokračuji v práci B. klepnu na možnost Ano nebo OK C. požádám rodiče, opatrovníka nebo učitele o radu

5 A. Odešlu zprávu rodičům. B. Smažu zprávu bez jejího otevření. C. Otevřu zprávu, abych zjistil, jestli v ní není něco závažného. A. přepošlu zprávu kamarádům B. zprávu bych neměl přeposílat dál C. napíši odesílateli, ať mi již takové zprávy neposílá

6 A. vždy B. pokud se mě někdo zeptá C. velmi opatrně lidem, kterým důvěřuji A. naučím se ho zpaměti B. povím to rodičům C. řeknu mu o tom a poradím mu ať si heslo změní a už si ho nikam nezapisuje

7 A. pravidla chování ve škole B. pravidla chování na internetu C. pravidla slušného chování A. psát y B. šikanovat ostatní C. vyhledávat informace

8 1. A 2. C 3. B 4. C 5. B 6. C 7. C 8. C 9. B 10. B


Stáhnout ppt "Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/21.1167 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_11_Test."

Podobné prezentace


Reklamy Google