Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

P ROGRAM M ICROSOFT O UTLOOK Předmět: Práce s počítačem Ročník: 3. ročník učebního oboru Autor: Mgr. Marie Mazurová Anotace: Seznámení s programem Microsoft.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "P ROGRAM M ICROSOFT O UTLOOK Předmět: Práce s počítačem Ročník: 3. ročník učebního oboru Autor: Mgr. Marie Mazurová Anotace: Seznámení s programem Microsoft."— Transkript prezentace:

1 P ROGRAM M ICROSOFT O UTLOOK Předmět: Práce s počítačem Ročník: 3. ročník učebního oboru Autor: Mgr. Marie Mazurová Anotace: Seznámení s programem Microsoft Outlook, srovnat si prostředí své e-mailové schránky se schránkou v Microsoft Outlooku Klíčová slova: poštovní program, odesílání pošty, prostředí Microsoft Outlooku Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr.Marie Mazurová Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.

2 Číslo projektu: CZ.1.07/ 1.5.00/34.0086 Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Sada: 12 Číslo materiálu: VY_32_INOVACE_ PRPKU3_07 Digitální učební pomůcka

3 P ROGRAM M ICROSOFT O UTLOOK Poštovní program od společnosti Microsoft a je součástí Microsoft Office. Obsahuje klienta elektronické pošty, vedení kontaktů, organizaci času, úkolů, poznámek a deník. Autorem a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marie Mazurová Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.

4 K DE SE NACHÁZÍ, JAK HLEDAT ???

5 P OHLED DO OTEVŘENÉHO OKNA POŠTY

6 Vlastní zpráva Adresa dalšího příjemce Adresa příjemce Čeho se zpráva týká(zkrácen á verze) Odeslání kliknutím T VORBA DOPISU - POŠTY

7 Vyplnění zprávy DOPIS

8 Tvorba kategorií

9 Označení zprávy- připomenutí

10 T LAČÍTKO ODESLAT A PŘIJMOUT

11

12 Adresář, tvorba kontaktů

13 Přidávání tlačítek nápověda Hledání v adresáři

14 Možnosti tlačítek

15 T LAČÍTKO KALENDÁŘ

16 T LAČÍTKO KONTAKTY

17 T LAČÍTKO ÚKOLY

18 o [online]. [cit. 2012-10-14]. Dostupné z: http://office.microsoft.com/cs-cz/outlook/ o [online]. [cit. 2012-10-14]. Dostupné z: http://cs.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Outlook o [online]. [cit. 2012-10-14]. Dostupné z: http://navody.c4.cz/microsoft-outlook o [cit. 2012-09-10]. Dostupný pod licencí Microsoft Office 2007 (viz http://explore.live.com/microsoft-servi... cz&CTT=114) na WWW:. Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Marie Mazurová Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR. Použité zdroje


Stáhnout ppt "P ROGRAM M ICROSOFT O UTLOOK Předmět: Práce s počítačem Ročník: 3. ročník učebního oboru Autor: Mgr. Marie Mazurová Anotace: Seznámení s programem Microsoft."

Podobné prezentace


Reklamy Google