Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

ZŠ Sta ň kova 128, Pardubice Michal Grund, 8.A. Výtvarný návrh.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "ZŠ Sta ň kova 128, Pardubice Michal Grund, 8.A. Výtvarný návrh."— Transkript prezentace:

1 ZŠ Sta ň kova 128, Pardubice Michal Grund, 8.A

2 Výtvarný návrh

3 Rozcestník je aplikace, která nás už na první stránce nasměruje čtyřmi ikonkami za kulturou, sportem nebo zábavou. Směr pohybu je možný, nahoru (kultura) a dolů (sport) nebo do prava (zábava).

4 zp ě t

5 Pod pravou ikonkou se skrývá vše o zábavních akcích města. Nahoru se posunete do celoročních tradičních pardubických akcí, vpravo najdete aktuální akce na sezónu, dole nejbližší akce.

6  Posunete-li ikonku doprava zjistíte vše o Vánočních tradicích Pardubic, zjistíte dny oslav Vánoc a všechny ostatní zimní akce města Pardubic.

7 Posunete-li ikonku nahoru, dozvíte se vše o Pardubickém perníku. Posunete-li ikonku znovu nahoru, Zjistíte vše o Dnech Perníku, doleva - zobrazí se vám mapa prodejen Pardubického perníku. Na pravo – nejbližší Den Perníku.

8

9 Posunutím dolů zjistíme vše o sportu v Pardubicích. Doprava po vodě, doleva na kolech, dolů sport a příroda. nebo

10  Posunete-li ikonku doprava, zjistíte kdy se bude konat Zlatá přilba. Posunete-li ikonku dolů, zjistíte vše o kolo tohoto závodu. Posunete-li ikonku nahoru, můžete zjistit Dny plochodrážek, kdy se můžete projet na plochodrážní motorce. Dolů zjistíte, kde.

11 Posunete-li ikonku dol ů, zjistíte vše o Velké Pardubické. Posunete-li ikonku doprava zjistíte, kdy bude další závod, zjistíte vše o jezdcích a koních. Posunete-li ikonku doleva, zjistíte vše o historii závodu, dol ů – jak se dostat k jízd ě na koni, m ůž ete se projet na koni kterého si objednáte a také ho umýt.

12  Posunete-li ikonku do leva zjistíte vše o lodi Arnošt z Pardubic. Posunete-li ikonku znovu doleva, zjistíte nejbližší den, kdyArnošt popluje po Labi. Posunete-li ikonku nahorů, zjistíte podle koho se loď jmenuje, dole program.

13  Posunete-li ikonku doleva, zjistíte kolik titulů získali Pardubice v ledním hokeji. Posunete-li ikonku znovu doleva, zjistíte vše o sestavách PCE.

14 zp ě t

15  Posunete-li ikonku do leva – historie- zas doleva - zjistíte vše o vzniku erbu města Pardubic.

16  Posunete-li ikonku do prava, zjistíte vše o možnosti pokřtění a posvěcení svatou vodou a tak. Nahoru historie, dolů mapka.

17 Posunete-li ikonku do leva zjistíte vše o historii divadla. Nahorů zjistíte jaká vystoupení a jaké divadelní hry se tu hrály, dolů, jaké se hrát budou.

18 M.G.=Michal Grund


Stáhnout ppt "ZŠ Sta ň kova 128, Pardubice Michal Grund, 8.A. Výtvarný návrh."

Podobné prezentace


Reklamy Google