Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Od… zdraví ke… kráse. Trendy a inovace 2011 Od Zelený průmysl s přírodními ingrediencemi a „bio“ certifikáty (spotřebitelé jsou zmateni významem certifikátů).

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Od… zdraví ke… kráse. Trendy a inovace 2011 Od Zelený průmysl s přírodními ingrediencemi a „bio“ certifikáty (spotřebitelé jsou zmateni významem certifikátů)."— Transkript prezentace:

1 Od… zdraví ke… kráse

2 Trendy a inovace 2011 Od Zelený průmysl s přírodními ingrediencemi a „bio“ certifikáty (spotřebitelé jsou zmateni významem certifikátů). K Požadavek „bez chemikálií“ ( parabeny, látky pocházející z petrochemie,….) Konstantně Význam udržitelnosti (zdroje surovin, ochrana biologické rozmanitosti, využívání obnovitelných zdrojů a etiky na pracovišti). Nárůst Orientace na výsledek a příběh, kterému všichni rozumí. Zpět na Zemi Evoluce „zelené“ kosmetiky

3 Crisi economica e Tendenze Opravdová hodnota Spotřebitelé hledají kvalitní výrobky a chtějí vědět, za co platí svoje peníze a chtějí vidět výsledky. Úspory Sklon k nákupu produktů s multiefektem. Etické produkty Preference produktů, které jsou vyráběny na čistém trhu, z udržitelné a ekoprodukce. Jednoduchost Spotřebitelé chtějí jednoduché a efektivní řešení, realističtější přístup a návrat ke spolehlivým konceptům. Ekonomická krize a trend

4 Trendy a inovace 2012 Od Zaměřeno na kosmetiku na bázi kmenových buněk. K Větší využití biomimetických peptidů, moderní genová terapie. Konstantně Závazek, aby aktivní složky pocházely z medicínských a biochemických účelů. Nárůst Výzkum nové high tech superaktivní kosmetiky … „Turbokrása“ Evoluce“high tech” kosmetiky

5 …nekonečně malá BUNĚČNÁ AKTIVITA Budoucí trendy

6 Možnost volby Super účinná linie kosmetika „s“ namísto kosmetika „bez“.

7 Od zdraví ke kráse “Krása pouze navenek je pomíjivá, opravdová krása musí být pod povrchem kůže.“ Musí být vyživována vnitřní harmonií Nejvíce viditelná a největší zdroj: buněčná harmonie Pracujeme za krásu, pro krásu, se zdravím.

8 Zaměřeno na srdce pleti Naším cílem je zajištění „malé nekonečnosti“. Vrásky, dehydratace, reakce mastné nebo citlivé pleti nejsou ničím jiným než odpovědí na působení vnějších vlivů. Dochází ke ztrátě biologického kapitálu vitální pleti – buňky ztrácí harmonii. Toxikované buňky se sníženou funkcí metabolismu a menší vitalitou již nemohou správně komunikovat mezi sebou.

9 Náš cíl Buněčná detoxikace. Regulace buněčného metabolismu. Harmonická komunikace. Stimulace vitality a buněčné životnosti.

10 Buněčná komunikace Přenašeči mohou být tvořeny různými typy hormonů (nebo oligoprvků), z peptidů na proteiny, z jednotlivých aminokyselin na cukry, z vitaminů na fotony. Vždy se jedná o biologicky aktivní molekuly. Hlavní mechanismus, pomocí kterého mezi sebou buňky komunikují, se skládá z několika chemických přenašečů. Ty jsou uvolňovány ze sekrečních buněk a navázány na receptory buněčné membrány. K transdukci signálu dochází při extrabuněčném spojení.

11 Dermální bio-revitalizace Při pohledu na nový pokrok v estetické medicíně jsme se inspirovali z nových technik dermální bio-revitalizace a vyvinuli jsme novou dermokosmetiku, která je superúčinná a obsahuje vysokou koncentraci nejdůležitějších a životné důležitých prvků pro pleť. Tyto prvky jsou použity v čisté a stabilní formě. Jedná se o: vitaminy, aminokyseliny, stopové prvky, kyseliny nukleové, kyselina hyaluronová Bio-aktivní látky vysoké kvality a čistoty jsou uznané a potvrzené vědeckými studiemi.

12 Hyperaktivní cesta Srdcem našich ošetření je 51+3 HYALU COMPLEX TM : Exkluzivní registrovaná obchodní značka RVB SKINLAB s bio-revitalizačním multiaktivním účinkem.

13 51+3 HYALU COMPLEX TM Znovuintegruje optimální úroveň životně důležitých prvků nezbytných pro buněčnou komunikaci a bojuje proti vadám pleti na několika úrovních. Naše výrobky obsahují vše, co pleťové buňky a konstrukční prvky potřebují k životu v rovnováze.

14 51+3 HYALU COMPLEX TM 20 AMINO KYSELIN 16 VITAMINŮ 6 STOPOVÝCH PRVKŮ A MINERÁLŮ 3 KYSELINY NUKLEOVÉ 4 CERAMIDŮ 2 BUNĚČNÉ PROTEKTORY 3 KYSELINY HYALURONOVÉ

15 51+3 HYALU COMPLEX TM 20 AMINOKYSELIN Alanine, arginine, Aspartic acid, Glutamic acid, Cysteine, Glycine, Histidine, Isoleucine, Leucine, Lysine, Phenyalanine, Methionine, Proline, Serine, Taurine, Threonine, Tyrosine, Trimethylgycine, Tryptophan, Valine. Aminokyseliny jsou součástí základních konstrukčních prvků kůže, jako jsou kolagen, elastin a keratin. Tyto prvky chrání pokožku, podílejí se také na regulaci buněčného organismu.

16 51+3 HYALU COMPLEX TM 16 VITAMINŮ Linoleic acid and Linolenic acid (two forms of vitamin F), Ascorbic acid (vitamin C), Folic acid (Vitamin B9), Pantothenic acid (vitamin B5), Alfa-lipoic acid (thioctic acid or vitamin N), Biotin (vitamin B8), Cyanocobalamin (vitamin B12), Inositol (vitamina B7), Niacinamide (nicotinamide or vitamin B3 o vitamin PP), Pyridosxine (vitamin B6), Retinol (vitamin A), Riboflavin (vitamin B2), Thiamine (vitamin B1), Tocopherol (vitamin E), Ubiquinone (vitamin Q). Vitaminy stimulují metabolické funkce buněk a ochraňují pokožku před vnějšími činiteli. Tyto vitaminy používáme v aktivní a stabilizované formě pomocí esterifikace nebo zapouzdření do lipozomů.

17 51+3 HYALU COMPLEX TM 6 STOPOVÝCH PRVKŮ A MINERÁLŮ Iron, Magnesium, Copper, Silicon, Sodium, Zinc. Trace elements and minerals zaručují ionickou rovnováhu, rovnováhu pleti a jsou základem pro buněčnou komunikaci a metabolismus. ------------------------------------------------ 3 KYSELINY NUKLEOVÉ DNA, RNA, ATP (adenosine triphosphate). Nukleové kyseliny regulují metabolismus, podporují energii a vitalitu buněk.

18 51+3 HYALU COMPLEX TM 4 CERAMIDY Ceramide 1, Ceramide 3, Ceramide 6 II, Phytosphingosine. Ceramidy tvoří mezibuněčný „cement“ pleti, který je zásadní pro ochrannou funkci. Phytosphingosine je odvozen z ceramidů, které regulují proliferaci a diferenciaci buněk. V našich produktech používáme patentovaný systém BioMembrains®technology, který zvyšuje o 38 % penetraci skrz kůži.

19 51+3 HYALU COMPLEX TM 2 BUNĚČNÉ PROTEKTORY Trehalose, Betaine. Chrání a regulují buněčný osmotický tlak, neboli správný obsah vody v buňkách. Jsou zásadní pro boj s buněčným stresem.

20 51+3 HYALU COMPLEX TM 3 KYSELINY HYALURONOVÉ Kyselina hyaluronová s vysokou molekulární hmotností Vytváří molekulární film na povrchu kůže, který reguluje a vyvažuje optimální hydrataci. Vyhlazuje mikrovrásky a napomáhá pronikání dalších účinných látek. Kyselina hyaluronová s nízkou molekulární hmotností Hloubkově hydratuje pokožku a stimuluje produkci proteinů, které udržují povrchovou vrstvu pružnou. Glykany Malé „cihličky“ a prekurzory kyseliny hyaluronové. Chrání životně důležité funkce buněk. Přenášejí vzruchy, chrání mladost. Stimulují tvorbu kyseliny hyaluronové a posiluje krevní mikrocirkulaci. Díky malým rozměrům proniknou snadněji do pokožky a zanechávají ji mnohem více prostupnou dalším aktivním látkám.

21 51+3 HYALU COMPLEX TM Efektivní a dokázané výsledky (studie 2 % po 24 hodinách) Zlepšenímetabolismus fibroplastů + 36,8% Zvýšení produkce kolagenu + 23,5% Zvýšení produkce elastinu + 18,5% Zvýšení ochrany proti oxidativnímu stresu + 20,6% Zvýšení ochrany proti UV záření + 36,7% Zvýšení ochrana proti znečištění + 37,7%

22 Akce Pro každou nedokonalost jsme posílili superkoncentrovaný koktejl aktivních látek biomimetickými peptidy, tedy látkami, které stimulují buněčné přenašeče. Vyvažují buněčnou komunikaci pro každou jednotlivou a odlišnou nedokonalost.

23 Díky použití „Posilovačů a „Nosičů“ (stimulátory bio-absorpce) : - formule tekutých krystalů - liposomální struktura - nanosféry - glykany Pro viditelné výsledky. V kratším čase a s lepší zákaznickou spokojeností. Optimální pohyb

24 Výběr kvality a udržitelnosti

25 Formule Účinná buněčná funkce je založena na optimálním vnitřním i vnějším přenosu potřebných látek a odstranění látek narušených. Se zvyšujícím se věkem nebo v souvislosti s akumulací toxických látek je účinnost těchto procesů snížena. Naše hyperaktivní formule, které obnovují fyziologickou harmonii, zaručuje výrazné zlepšení stavu pleti.

26 Formule Čistá kosmetika bez nadbytečných prvků. Vytvořili jsme dermokosmetické ošetření s čistými a koncentrovanými aktivními látkami obohacenými o speciální pečující ingredience pro dosažení toho nejlepšího výsledku a stability formule. Naše produkty neobsahují parabeny, parafín, minerální oleje, ethylen glykol, ftaláty, triclosan nebo další látky, které by mohly eliminovat čistotu anebo zapříčinit podráždění kůže. Zvláštní pozornost jsme věnovali při výběru aktivních látek té nejvyšší kvality a upřednostnili ty, které jsou čisté, lehké a bez rozpouštědel.

27 Proces výroby. Všechny naše produkty jsou vyrobené v Itálii a užívají certifikát výroby UNI EN ISO 9001 (nejvyšší evropská certifikace). Můžeme tedy plně garantovat kvalitu výrobního procesu, které respektuje přírodní zdroje. Každá dokončená produkce je přísně chemicky a mikrobiologicky testována.

28 Kosmetika, která respektuje životní prostředí Náš hlavní cíl je detoxikovat pleť a navrátit jí buněčnou harmonii. Náš závazek je také chránit i rovnováhu životního prostředí. To je důvod, proč během výroby využíváme solární energii a využíváme vodu z recyklačního procesu. Balení garantuje vysokou kvalitu, ale zároveň snižuje dopad na životní prostředí, která je menší než stanovený FSC (Forest Stewardiship Council ® ).

29 Testovaná bezpečnost a účinnost Naše výrobky jsou přísně dermatologicky testovány pod dohledem laboratoří, které spolupracují na významných italských univerzitách. Tím je zajištěna maximální bezpečnost a účinnost. Pečlivě jsme vyhodnotili bezpečnostní profil každé jednotlivé součásti a naše výrobky mohou být použity i po laserovém ošetření a zákrocích estetické chirurgie. Bezpečnostní testy byly vyhodnoceny na dobrovolnících. Netestujeme na zvířatech. A nikdy jsme netestovali. Dodržujeme naše zásady.

30 DIEGO DALLA PALMA PROFESSIONAL RVB SKINLAB Poznání buněk. Erudice pleti. Stav mysli. Způsob bytí.

31 Linie

32

33 Cleansing pro všechny typy pleti

34 Cleansing – všechny typy pleti Toxiny jsou hlavní nepřátelé pleti protože nepůsobí pouze na povrchu pleti, ale dostávají se i do hloubky. Tyto škodlivé látky jsou nejen vnější (znečištění, těžké kovy, volné radikály), ale jsou produkovány i uvnitř buněk zejména při tvorbě buněčné energie. Když pokožka není schopna odstranit tyto látky přirozenou cestou, odpad z toxinů dusí buňky a to mění jejich aktivitu, snižuje vitalitu a zabraňuje aktivním látkám, aby využily celý potenciál buněk. Detoxikace: buněčné zdraví. První krok pro krásnou pleť.

35 Cleansing – všechny typy pleti Hloubkově detoxikační ošetření, které zvyšuje buněčnou vitalitu Ošetření Cleansing aktivuje detoxikaci pleťových buněk a stimuluje regenerační proces. Pro zářivou, osvěženou pleť, která může volně dýchat. Pleť je po ošetření připravená nasát to nejlepší z multi-revitalizačního 51+3 HYALU COMPLEX™.

36 Cleansing – pro všechny typy pleti Silné stránky našeho ošetření CELL DETOXIUM je aktivní látka, která podporuje buněčnou detoxikaci. Byla speciálně vyvinuta v RVB SKINLAB laboratořích pro linii Cleansing. Podporuje tvorbu buněčných váčků autofagozómů, které zadržují toxiny a buněčné komponenty, pomáhají eliminovat škodlivé látky a buněčný odpad (testy byly vykonány na keratinocytech a epidermálních buňkách). Pleti se navrací vyvážená harmonie a je připravená pro regeneraci a „bio- revitalizaci“. Gli auto-fagosomi inglobano le tossine e dopo si fondono con lisosomi (vescicole intracellulari che contengono enzimi di degradazione). Gli enzimi rilasciati dai lisosomi negli auto-lisosomi (nuove vescicole nate dalla fusione fra auto-fagosomi e lisososmi) promuovono la degradazione delle tossine e l’allontanamento degli scarti cellulari. Auto-lysosome

37 Cleansing – všechny typy pleti Professional 26 Micelární čistící mléko 400 ml Jemně čistí pleť. Zanechává pleť čistou a svěží. 27 Revitalizační tonikum 400 ml Hydratuje a posiluje. Bez alkoholu. Nedráždí oči.. 1 Odličovací olej na oči a rty 200 ml Lehce odličuje make-up z tváře, očí a rtů. Nezanechává mastný film.. 23 Exfoliant s kyselinou mandlovou 200 ml Krémový exfoliant s jemnou, bohatou texturou pro všechny typy pleti. 10 % kyseliny mandlové. 5 Sérum proti černým tečkám 75 ml Zjednodušuje ruční odstranění černých teček. 49 Zklidňující stahující maska 200 ml Svěží gelová textura. Zklidňuje podráždění a redukuje začervenání. 67 Detoxikační krém DPF 15 150 ml Chrání pleť proti vnějším vlivům a stimuluje buněčnou aktivitu. Homecare 26 Micelární čistící mléko 200 m l Jemně čistí pleť. Obsahuje hydramoist. 15 Detoxikační čistící pěna 125 ml Podporuje detoxikaci a buněčnou aktivitu. 27 Revitalizační tonikum 200 ml Hydratuje a posiluje. Obsahuje kyselinu hyaluronovou. 23 Detoxikační koncentrát 30 ml Detoxikuje, vyvažuje a vyživuje pleť. 26 Regenerační peeling 75 ml Regenerační komplex aminokyselin. 64 Jílová čistící maska 100 ml Detoxikuje a mineralizuje. Obsahuje čistící enzymy, jíl a bambucké máslo.

38 Professional PF00205 MICELÁRNÍ ČISTÍCÍ MLÉKO - 400 ml lahvička AKCE: důkladně a jemně čistí pleť. Šetrně odstraňuje make-up, udržuje optimální hladinu hydratace a bojuje proti vysušování pleti v důsledku tvrdé vody. VÝSLEDEK: zanechává pleť svěží a jemnou, ideální pro všechny typy pleti. AKTIVNÍ LÁTKY: CELL DETOXIUM, hydramoist, panthenol. Cleansing – pro všechny typy pleti

39 Professional PF00215 REVITALIZAČNÍ TONIKUM - 400 ml láhev AKCE: hydratuje a obnovuje. Kompletuje čistící proces a zanechává pleť připravenou pro další ošetření, jemně tonizuje, hydratuje a ochraňuje. Bez alkoholu. Nedráždí oči. VÝSLEDEK: tonizovaná, hydratovaná a chráněná pleť. AKTIVNÍ LÁTKY: CELL DETOXIUM, kyselina hyaluronová, stopové prvky. PF00225 ODLIČOVACÍ OLEJ NA OČI A RTY - 200 ml láhev AKCE: jednoduše odstraňuje dokonce i ten nejodolnější make-up z tváře, očí a rtů. Nezanechává pleť lesklou, případné zbytky lze odstranit vatovým tamponem. VÝSLEDEK: kompletně čistá pleť, jemná a hydratovaná. AKTIVNÍ LÁTKY: CELL DETOXIUM, biomimetický olej, vitamin E. Cleansing – pro všechny typy pleti

40 Professional PF00235 EXFOLIANT S KYSELINOU MANDLOVOU - 200 ml láhev AKCE: krémový Exfoliant s jemnou, bohatou texturou navrženou pro všechny typy pleti. Ideální pro regeneraci a účinná v boji proti projevům stárnutí, jizvičkám po akné a dalším nedokonalostem pleti. Obsahuje kyselinu mandlovou. VÝSLEDEK: zářivá, jemná a sjednocená pleť. AKTIVNÍ LÁTKY: kyselina mandlová 10 %, CELL DETOXIUM, aminokyselinový komplex. PF00255 SÉRUM PROTI ČERNÝM TEČKÁM 75 ml tuba AKCE: speciální zvláčňující a zjemňující formule, usnadňuje odstraňování černých teček, má přirozený čistící efekt a eliminuje množství mazu. VÝSLEDEK: jemná pleť, redukce černých teček, zvýšení odolnosti pleti proti podrážení AKTIVNÍ LÁTKY: vitamin F, avokádový olej Cleansing – pro všechny typy pleti

41 Professional PF00265 ZKLIDŇUJÍCÍ STAHUJÍCÍ MASKA 200 ml tuba AKCE: svěží gelová textura, redukuje podráždění a začervenání, ideální po čistícím ošetření (exfoliaci a ošetření proti černým tečkám) nebo pro pleť stresovanou a vystavenou vnějším vlivům (slunce, vítr, zima). VÝSLEDEK: svěží, zklidněná pleť, redukce začervenání a nepříjemných pocitů AKTIVNÍ LÁTKY: CELL DETOXIUM, extrakt z borůvky, kyselina glycyrrhetinová, vitamin B komplex PF00275 DETOXIKAČNÍ KRÉM SPR 15 150 ml tuba AKCE: chrání pleť před vnějšími vlivy, stimuluje buněčnou aktivitu. Dodává energii unavené pleti. Obohacen o 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, který podporuje tvorbu kolagenu, pleť je tónovaná, mladistvější a hladší na dotek. VÝSLEDEK: chráněná, zářivá a detoxikovaná pleť AKTIVNÍ LÁTKY: CELL DETOXIUM, 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, koenzym Q10, kyselina alphalipoická, vitamin C a E, UVA a UVB filtry. Obohacen o 67 aktivních látek. Cleansing – pro všechny typy pleti

42 Home care PF00201 MICELÁRNÍ ČISTÍCÍ MLÉKO - 200 ml láhev AKCE: důkladně a jemně čistí pleť. Šetrně odstraňuje make-up, udržuje optimální hladinu hydratace a bojuje proti vysušování pleti v důsledku tvrdé vody. VÝSLEDEK: zanechává pleť svěží a jemnou, ideální pro všechny typy pleti. AKTIVNÍ LÁTKY: CELL DETOXIUM, hydramoist, panthenol. POUŽITÍ: ráno a večer. PF00211 REVITALIZAČNÍ TONIKUM - 200 ml láhev AKCE: hydratuje a obnovuje. Kompletuje čistící proces a zanechává pleť připravenou pro další ošetření, jemně tonizuje, hydratuje a ochraňuje. Bez alkoholu. Nedráždí oči. VÝSLEDEK: tonizovaná, hydratovaná a chráněná pleť. AKTIVNÍ LÁTKY: CELL DETOXIUM, kyselina hyaluronová, stopové prvky. POUŽITÍ: ráno a večer po použití čistícího mléka. Cleansing – pro všechny typy pleti

43 Home care PF00275 DETOXIKAČNÍ KONCENTRÁT - 30 ml láhev AKCE: obnovuje rovnováhu a energii unavené pleti v důsledku působení toxinů, volných radikálů a stresu. Připravuje pleť na další ošetření tak, aby mohla co nejlépe přijímat aktivní látky. Kyselina aplhalipoická obsažená v koncentrátu je vysoce účinný antioxidant, stimuluje buněčnou vitalitu a bojuje proti ztrátě pružnosti. Obohacen o 64 aktivních látek. VÝSLEDEK: detoxikovaní, vyvážená a revitalizovaná pleť připravená pro další ošetření. AKTIVNÍ LÁTKY: CELL DETOXIUM, 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, koenzym Q10, kyselina alphalipoická, vitamin C a E. POUŽITÍ: ráno a večer, po čištění a před použitím ošetření, mimo oblast okolo očí. PF00291 REGENERAČNÍ PEELING 75 ml tuba AKCE: speciální formule založená na různých velikostech mikro-exfoliačních korálků, které odstraňují odumřelé kožní buňky a podporují Rejuvenační proces. S obsahem hydratačních a revitalizačních aminokyselin. VÝSLEDEK: redukuje našedlý nádech pleti a odstraňuje nečistoty, pro zářivou a čistou pleť. AKTIVNÍ LÁTKY: CELL DETOXIUM, komplex aminokyselin, panthenol. POUŽITÍ: díky speciální formuli může být peeling používaný v případě potřeby i denně. Cleansing – pro všechny typy pleti

44 Home care PF00281 JÍLOVÁ ČISTÍCÍ MASKA 10 sáčků (prodejné i jednotlivě) AKCE: detoxikační a mineralizující, během chvilky odstraňuje nečistoty a zanechává pleť jemnou a hladkou. VÝSLEDEK: zářivá, sjednocená pleť. AKTIVNÍ LÁTKY: CELL DETOXIUM, čistící enzym, šedý jíl a bambucké máslo. POUŽITÍ: jednou nebo dvakrát týdně podle typu pleti. Cleansing – pro všechny typy pleti

45 Uvítací masáž Určeno pro všechny klienty, pomáhá navázat kontakt s klientem. Díky výběru správného oleje a provedením relaxační masáže krku, dekoltu a trapézu uvolňuje napětí a připravuje na další péči. U lidí s extrovertním charakterem jsou kontraktury koncentrovány na krku, v ramenou a na trapézových svalech. V těchto místech opakujte masážní pohyby alespoň třikrát. V případě lidí introvertů se více zaměřujte na dekolt, ramena a deltový sval. Opakujte masážní pohyby v těchto oblastech alespoň třikrát.

46 Cleansing – všechny typy pleti Viditelné a dokázané výsledky buněčné aktivity: Stimuluje buněčnou detoxikaci + 23,4 % * Zlepšuje jas detoxikované pleti + 8 %* Zvyšuje ochranu před volnými radikály + 20,6 %** * in vitro studie CELL DETOXIUM (3 % redukce lipoperoxidů) ** in vitro studie 51 + 3 HYALU COMPLEX TM

47 Moisturising - hydratace pro normální a suchou pleť

48 Zdraví vaší pokožky závisí na integritě hydrolipidického filmu, který funguje jako bariéra pleti. Jestliže dojde ke změnám tohoto filmu, epidermis ztrácí vodu a pleť je dehydratovaná, suchá, křehká a náchylná na tvorbu vrásek. Regulace hladiny vody v kůži závisí na pleťových buňkách, které chrání bariéru a produkují lipidy, cukry a další látky, které jsou nezbytné pro vazbu vody na kůži. Moisturising – hydratace pro normální a suchou pleť.

49 Moisturising – normal and dry skins Geniální řešení, jak chránit zásobu vody v různých vrstvách kůže Buněčná revitalizace a reaktivace hydrogenů: pro dosažení krásné pleti je nezbytné uhasit žízeň a vrátit blaho dehydratované a suché pleti. Moisturising – hydratace pro normální a suchou pleť.

50 Silná stránka našeho ošetření: 51+3 Hyalu complex™ a Hydra-genový komplex byl vyvinut v RVB SKINLAB laboratořích jako hydratační ošetření pro normální a suchou pleť pro zlepšení buněčné komunikace a aktivaci hydra-genů, které jsou zodpovědné za produkci části hydrolipidového filmu. Pomáhá ukotvit epidermální buňky (pro ochranu bariéry pleti) a podporuje tvorbu nových aquaporinů (vodní kanálky na povrchu buněk, které jsou zodpovědné za plynulý tok vody uvnitř i na povrchu buněk a za regulaci optimální hladiny vody v různých vrstvách kůže). 51+3 Hyalu complex™ : Hydratační ošetření, 51 + 3 HYALU COMPLEX TM obsahuje kyselinu hyaluronovou a ceramidy (deriváty lipidů, které působí jako mezibuněčná upevňující látka pro lepší bariéru pleti). Tyto látky působí proti ztrátě vody z pleti a poskytují lepší ochranu proti vnějším vlivům. Moisturising – normal and dry skinMoisturising – hydratace pro normální a suchou pleť.

51 Hydra-gen komplex: Komplex rostlinného původu, který zlepšuje buněčnou komunikaci a napomáhá reaktivovat hydrataci genů, které jsou odpovědné za produkci jednotlivých komponentů hydrolipidického filmu. Hydra-flux™ : Inovativní hydratační komplex na bázi aminokyselin z kvasinek. Reguluje průtok vody na buněčné úrovni, stimuluje produkci aquaporinu. Dokáže zadržovat vodu a zlepšovat transport z buňky do buňky, zaručuje aktivní a hlubokou hydrataci pokožky a zanechává ji hladkou a vláčnou a dodává jí jas a svěžest. Moisturising – normal and dry skinMoisturising – hydratace pro normální a suchou pleť.

52 Professional 52 Enzymatický exfoliant 200 m l Obsahuje komplex čistých enzymů pro regeneraci a hydrataci. Odstraňuje nečistoty a zjemňuje pleť. 63 Koncentrovaný ceramid 50m l Obnovuje optimální rovnováhu hydratace a sjednocuje suchou pleť s tendencí k loupání. 4 SOS maska 150 ml Skutečná oáza pro suchou pleť. Osvěžuje a obnovuje hydro- rovnováhu pleti. Chrání jí před podrážděním a pnutím, snižuje zarudnutí. 67 Aktivní krém SPF 15 150 m l Intenzivní hydratační a posilující krém. Kombinace s dokonalou ochranou proti slunečnímu záření. Homecare 67 Hydratační denní krém SPF 15 50 ml Chrání a osvěžuje. Obsahuje aquaporin-3. 67 24-hodinový aktivní krém 50 ml Hydratuje a vyživuje. Obsahuje hydro-gen komplex. 63 Koncentrovaný ceramid 30 ml Hydratuje. Obsahuje ceramid plus 1-3-6 II. 72 SOS gelová maska 75 ml Hydratuje a osvěžuje. Obsahuje trehalózu. Moisturising – hydratace pro normální a suchou pleť

53 Professional PF01145 ENZYMATICKÝ EXFOLIANT - 200 ml tuba AKCE : odstraňuje nečistoty a podporuje rozkvět pleti. Jeho bohatá a výživná textura z něho tvoří ideální produkt pro suchou a dehydratovanou pleť. VÝSLEDEK : jemná a hladká pleť, odstraněné odumřelé buňky. AKTIVNÍ LÁTKY : čistící komplex enzymů, mineralizující stopové prvky, regenerační komplex aminokyselin. Moisturising – hydratace pro normální a suchou pleť

54 Professional PF01115 KONCENTROVANÝ CERAMID - 50 ml láhev AKCE : obnovuje přirozenou rovnováhu hydratace a zabraňuje tvorbě suchých šupin na pleti. Redukuje pocit nepohodlí suché a jemné pleti, který je zapříčiněn nejen vnějšími vlivy, jako jsou stres, znečištění, UV záření, příliš chladné nebo horké počasí, ale i nesprávným používáním agresivních produktů osobní hygieny. VÝSLEDEK : rejuvenovaná a silnější pleť. AKTIVNÍ LÁTKY : 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, ceramid plus 1-3-6 II, hydragen komplex, obohaceno o 63 aktivních látek. PF1155 SOS MASKA - 10 sáčků AKCE : intenzivní ošetření, které hydratuje a napravuje vady pleti. Opravdová oáza pro suchou pleť. Osvěžuje a obnovuje hydratační rovnováhu pleti. Chrání před podrážděním a pnutím, redukuje začervenání. VÝSLEDEK : hydratovaná, zářící a jemná pleť. AKTIVNÍ LÁTKY : kyselina hyaluronová, acetyl hexapeptid-8, glukóza, alginátová mořská řasa. Moisturising – hydratace pro normální a suchou pleť

55 Professional PF01165 AKTIVNÍ KRÉM SPF 15 – 150 ml tube AKCE : intenzivní hydratační a posilující ošetření s ochranou proti solárnímu záření pro aktivní boj s příznaky stárnutí a fotoageingu. Stimuluje produkci aquaporinu 3, zavodňuje pleťové kanálky, kterých s přibývajícím věkem ubývá. VÝSLEDEK : osvěžená pleť chráněná proti solárnímu záření. AKTIVNÍ LÁTKY : 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, aquaporin-3, hydragen komplex, obohaceno o 67 aktivních látek. Moisturising – hydratace pro normální a suchou pleť

56 Domácí péče PF01121 HYDRATAČNÍ DENNÍ KRÉM – 50 ml lahev AKCE : intenzivní hydratační a posilující ošetření s ochranou proti solárnímu záření pro aktivní boj s příznaky stárnutí a fotoageingu. Stimuluje produkci aquaporinu 3, zavodňuje pleťové kanálky, kterých s přibývajícím věkem ubývá. VÝSLEDEK : osvěžená pleť chráněná proti solárnímu záření. AKTIVNÍ LÁTKY : 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, aquaporin-3, hydragen komplex, obohaceno o 67 aktivních látek. POUŽITÍ : každé ráno, v průběhu dne po sportu nebo plavání. PF01101 24HODIN AKTIVNÍ KRÉM – 50 ml kelímek AKCE : jedinečný produkt pro boj s dehydratací a projevy stárnutí. Zlepšuje buněčnou komunikaci a aktivuje hydrageny, které produkují část hydrolipidové vrstvy, pomáhá ukotvit epidermální buňky a obnovit produkci aquaporinů. VÝSLEDEK : plně hydratovaná, osvěžení a vyživená pleť. AKTIVNÍ LÁTKY : 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, hydragen komplex, máslo cupuacu, obohaceno o 67 aktivních látek. POUŽITÍ : ráno a večer. Moisturising – hydratace pro normální a suchou pleť

57 Domácí péče PF01111 KONCENTROVANÝ CERAMID – 30 ml lahev AKCE : obnovuje přirozenou rovnováhu hydratace a zabraňuje tvorbě suchých šupin na pleti. Redukuje pocit nepohodlí suché a jemné pleti, který je zapříčiněn nejen vnějšími vlivy, jako jsou stres, znečištění, UV záření, příliš chladné nebo horké počasí, ale i nesprávným používáním agresivních produktů osobní hygieny. VÝSLEDEK : rejuvenovaná a silnější pleť. AKTIVNÍ LÁTKY : 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, ceramid plus 1-3-6 II, hydragen komplex, obohaceno o 63 aktivních látek. POUŽITÍ : ráno a/nebo večer anebo dle potřeby. PF01131 SOS GELOVÁ MASKA – 75 ml tuba AKCE : intenzivní ošetření, které hydratuje a napravuje vady pleti. Opravdová oáza pro suchou pleť. Osvěžuje a obnovuje hydratační rovnováhu pleti. Chrání před podrážděním a pnutím, redukuje začervenání. Speciálně doporučená po pobytu v extrémních podmínkách (zima, slunce, vítr). VÝSLEDEK : hydratovaná, zářící a jemná pleť. AKTIVNÍ LÁTKY : kyselina hyaluronová, acetyl hexapeptid-8, glukóza, alginátová mořská řasa. POUŽITÍ : jednou až dvakrát týdně anebo dle potřeby. Moisturising – hydratace pro normální a suchou pleť

58 Profesionální ošetření Hydratační ošetření s obnovujícím účinkem posiluje ochrannou bariéru pleti a podporuje produkci přírodních hydratačních faktorů, hydratuje vysušenou pleť a dodává jí pocit pohodlí. Skoncujte s nepříjemnými pocity nepohodlí a pnutí. Moisturising – hydratace pro normální a suchou pleť

59 Hydratační masáž Použijte pár kapek oleje dle typologie. Lehce masírujte. Vrásky jsou vyhlazené, pleť odolnější a uvolněná, připravená přijmout výživné látky z následujícího ošetření. Moisturising – hydratace pro normální a suchou pleť

60 Viditelné a dokázané výsledky buněčné aktivity: Zvýšená ochrana proti znečišťujícím vlivům+ 38 % * Zlepšená funkce pleťové bariéry + 26 % ** Stimulace produkce hydra-genů+ 42 % ** * in vitro studie 51 + 3 HYALU COMPLEX TM ** in vitro studie hydra-gen komplex 1 % Moisturising – hydratace pro normální a suchou pleť

61 Soothing pro citlivou pleť

62 Lenitivo – pelli sensibili Počet lidí s citlivou pletí se neustále zvyšuje a nyní mluvíme až o 40 % populace! Problém citlivé pleti se netýká jen skupiny lidí určitého věku. Citlivá pleť nesouvisí s věkem. Náchylnější jsou lidé vystaveni stresu, nevhodným přírodním podmínkám a častým klimatickým změnám. Soothing – pro citlivou pleť

63 Citlivá pleť vyžaduje speciální péči kvůli její „jiné“ struktuře. Soothing – pro citlivou pleť

64 Soothing – sensitive skin Přirozená bariéra pleti je křehčí a slabší : je charakteristická nedostatkem vody, který způsobuje dehydrataci a pocity suchosti. je náchylnější k podráždění způsobeným vnějšími vlivy (volné radikály, bakterie, agresivní látky). Soothing – pro citlivou pleť

65 Je charakteristická proměnlivými reakcemi obranného a ochranného systému: je charakteristická uvolňováním většího počtu zánětlivých mediátorů, které ovlivňují také mikrocirkulaci. Soothing – sensitive skin Kontakt s vnějšími vlivy. Zánět. Známka hypercitlivosti (suchá pleť, pocity pnutí, začervenání, křehká pleť…) Soothing – pro citlivou pleť

66 Charakteristická proměnlivými reakcemi koncovými senzory : nižší práh bolesti na vnější podněty vede ke zvýšení pocitů brnění a nepohodlí. Soothing – sensitive skin Soothing – pro citlivou pleť

67 Citlivá pleť je velice křehká a ve srovnání s ostatními typy pletí více reaguje na vnější vlivy. Kromě výše uvedených charakteristik je důležité nezapomínat, že i tento typ pleti je ovlivněn plynutím času a náchylný k tvorbě vrásek, ztrátou tonusu a pevnosti. Soothing – sensitive skin Soothing – pro citlivou pleť

68 Ošetření Soothing – citlivá pleť s kuperózou Buněčná bio-revitalizace a navrácení přirozené fyziologické obrany. Vysoce snášenlivé ošetření citlivé pleti. Chrání před stárnutím a působením vnějších vlivů. Je posíleno neuropeptidy působícími proti podráždění. Obnovuje rovnováhu obranného systému, redukuje nepříjemné pocity bolesti, pálení, pnutí a jiného podráždění způsobeného vlivem vnějších vlivů. Soothing – sensitive skin Soothing – pro citlivou pleť

69 ProSense peptid : Koncentrát neuropeptidů proti podráždění obsahuje: - acetyl tetrapeptide-15 obnovuje rovnováhu senzorického systému. Zabraňuje pocitům bolesti a zvyšuje odolnost proti všem typům vnějších ohrožujících vlivů (klimatické podmínky, kosmetické produkty apod.) - heptapeptide-10 navrací rovnováhu imunitního systému. Redukuje zánětlivý proces, který způsobuje začervenání. Touto cestou dochází nejen ke zklidnění podrážděné pleti, ale pleť se stává odolnější bez vedlejších účinků na produkty, které obsahují aktivní látky jako je například multiaktivní 51+3 HYALU COMPLEX  s účinkem proti vráskám, antioxidačním a hydratačním účinkem. Soothing – sensitive skin Soothing – pro citlivou pleť

70 Hlemýžďový efekt: Čistý extrakt s regeneračním účinkem známý jako elicina. Je produkován na pleti a vytváří hydratační a ochranný film s regeneračním a posilujícím účinkem na přirozenou bariéru pleti. Chrání pleť před vnějšími vlivy a dehydratací. Má multiaktivní účinek (hydratace, čištění, výživa, zklidnění, exfoliace) a bojuje proti začervenání, praskání a dehydrataci, což jsou jevy typické pro citlivou pleť. Stejně tak bojuje proti vráskám a známkám stárnutí, skvrnám a dalším nedokonalostem. Pleť je hladší, jemnější, zklidněná, pružnější a odolnější. Soothing – sensitive skin Soothing – pro citlivou pleť

71 Soothing ošetření– pro citlivou pleť s kuperózou 51+3 HYALU COMPLEX  je obohacen o vitamin E, F a ceramidy pro posílení vnější vrstvy pleti. Působí jako bariéra před vnějšími vlivy a bojuje s vráskami, ztrátou tonusu a elasticity. Vysoká koncentrace aktivních látek je speciálně určena pro ochranu citlivé fyziologické rovnováhy. Soothing – sensitive skin Soothing – pro citlivou pleť

72 Professional 5 Micelární čistící voda 400 ml Odstraňuje make-up a nečistoty z obličeje, očí a rtů velice jemným a šetrným způsobem. Neoplachuje se. 5 Jemný enzymatický exfoliant 200 ml Odstraňuje odumřelé buňky velice efektivním a šetrným způsobem. Pro jemnější a odolnější pleť. 5 SOS zklidňující maska 30 gr + 60 Zjemňující aktivátor 1000 ml Poskytuje úlevu pro podrážděnou a zarudlou pokožku. 19 Koncentrát na zčervenalou pokožku 30 ml Ošetření pro pleť s tendencí k červenání v důsledku působení vnějších vlivů. Intenzivní péče o citlivou pleť a pleť s kuperózou. 70 Ochranný krém proti vráskám SPF 15 150 ml Ochraňuje a působí proti vráskám. Homecare 5 Micelární čistící voda 200 ml Odstraňuje make-up a nečistoty z obličeje, očí a rtů velice jemným a šetrným způsobem. Neoplachuje se. 70 Ochranný krém proti vráskám 50 ml Chrání a působí proti vráskám 74 Zklidňující krém proti kuperóze 50 ml Redukuje pocit pálení pokožky, působí proti zarudnutí a ulevuje. 68 Ultra jemný 24-hodinový výživný krém 50 m l Vyživující krém s mnoha efekty: zklidňuje, regeneruje, působí proti zarudnutí, hydratuje, vyhlazuje, působí proti stárnutí pleti. 68 Jemný krém na kontury okolo očí 15 ml Speciálně navržen pro boj s příznaky únavy a stárnutí v oblasti okolo očí, aniž by dráždil citlivou pokožku a působil začervenání. Soothing – citlivá pleť

73 Ochranný krém proti vráskám spf 15 – lahev 50 ml AKCE: jeho jemná textura vytváří obranný film na pleti, který působí jako ochrana proti vnějším vlivům a slunečnímu záření. ProSense peptid ochraňuje pleť proti podráždění a začervenání. 51 + 3 HYALU COMPLEX TM obnovuje pocit pohodlí, svěžest a jemnost pleti. VÝSLEDEK : vyživená a chráněná pleť. AKTIVNÍ LÁTKY : 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, peptid. POUŽITÍ : každý den ráno. Domácí péče

74 Zklidňující krém proti kuperóze – láhev 50 ml AKCE : speciální formule pro začervenalá kuperózní místa. Zklidňuje pálení a bojuje proti začervenání díky bioflavonoidům a peptidům se silným ochranným účinkem. Obohacen o zelené krycí pigmenty pro vysoce účinné zakrytí nedokonalostí kuperózní pleti a okamžitého sjednocení. VÝSLEDEK: vyvážená a sjednocená pleť. AKTIVNÍ LÁTKY : 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, bioflavonoidy. POUŽITÍ: každý den ráno. Domácí péče

75 Ultra jemný 24-hodinový výživný krém – kelímek 50 ml AKCE : hloubkově vyživuje citlivou pleť, posiluje ji a zklidňuje začervenání, pálení a jiné pocity nepohodlí. Bohatý na helixin se silnou multi-aktivní akcí: zklidnění, regenerace, redukce začervenání, hydratace, sjednocení pleti, anti-age efekt. Vysoce snášenlivá formule i pro tu nejcitlivější, křehkou pleť se zvýšenou reakcí. VÝSLEDEK : vyživená a hloubkově regenerovaná pleť. AKTIVNÍ LÁTKY : 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, helixin. POUŽITÍ : každý den ráno a večer. Domácí péče

76 Viditelné a dokázané výsledky buněčné aktivity: Redukce zánětů -35 % * Zvýšená ochrana před těžkými kovy + 38 % ** Zvýšená odolnost vůči vnějším vlivům+ 40 % *** *in vitro studie na acetyl tetrapeptid-15 0,001 % ** in vitro studie na 51 + 3 HYALU COMPLEX TM 2 % ***in vivo studie na acetyl tetrapeptid-15 0,0015 % Soothing – pro citlivou pleť

77 Bezpečnost garantována. Všechny ingredience byly vybrány právě pro jejich hypo-alergenní vlastnosti pro minimalizaci risku alergických reakcí: - bez parfemace - bez alkoholu - bez konzervantů - Testováno pod dermatologickou kontrolou na vybraných subjektech s citlivou a reaktivní pletí. - Testováno na nikl, chrom a olovo.* * Vědecké studie potvrdily, že i zbytkové množství těžkých kovů (nikl, chrom, olovo) mohou způsobit alergickou reakci. Všechny výrobky jsou testované a je garantován obsah těchto kovů menší než 0,00001 %. Dermatologicky a mikrobiologicky testováno. Soothing – sensitive skin

78 Ošetření v kabině Zklidňující a ochranné ošetření s revitalizačním účinkem díky obsahu 51+3 HYALU COMPLEX™ a neuropeptidům proti podráždění pomáhá zklidňovat podráždění pleti, změkčuje ji a dodává jí ochranné látky pro bio- revitalizaci buněk a znovuobnovení rovnováhy přirozené obrany pleti v souladu s požadavky hypersensitivní pleti. Soothing – pro citlivou pleť

79 Odvozeno z manuální lymfatické drenáže. Zlepšuje lymfatickou cirkulaci, posiluje pleť a podporuje přírodní drenáž, což je základní funkce lymfatického systému. Speciální masáž Soothing – sensitive skin Soothing – pro citlivou pleť

80 Program krásy Úvodní masáž Speciální masáž s olejem dle charakteristiky. Cleansing Ošetření s relaxační masáží. Moisturising Ošetření s revitalizační masáží. Anti-aging Ošetření se spojovací masáží. Soothing Ošetření s lymfatickou drenážní masáží. “Okamžitá vyváženost” “Absolutní čistota” “Obnovená hydratace” “Nestárnoucí tvář” “Citlivá ale silná” Ošetření Massage

81 Materiály A4 leták

82 Materiály Vzoreček

83 Materiály Folder

84 Materiály Technický dokument

85 Purifying pro smíšenou a mastnou pleť

86 Lenitivo – pelli sensibili Tento typ nedokonalosti se rozšiřuje nejen mezi mladými, ale také mezi dospělými, kteří se stávají stále více citlivými. Purifying – pro smíšenou a mastnou pleť.

87 Příčiny: Hormonální změny (puberta, těhotenství, menopauza…), stress, znečištění, agresivní ošetření nebo používání kosmetiky s okluzivními vlastnostmi Užívání určitých léků (antikoncepce), kouření, dědičné faktory (v 50 % případů). Purifying – combination to oily skin Purifying – pro smíšenou a mastnou pleť.

88 1. Regulace produkce mazu (Bakuchiol ACN) 3. Snížení oxidace mazu a povrchových tuků (bakuchiol ACN) 5. Redukce nedokonalostí, mdlá a zašedlá pleť, černé tečky (kyselina salicylová) 6. Vyvážení ekoflóry pleti (probiotický laktobacil) 4. Zklidnění a eliminace začervenání (Bakuchiol ACN) 2. Zabránění množení bakterií (Bakuchiol ACN, kyselina salicylová, probiotický laktobacil) Záněty Černé tečky Pupínk y Trapped Sebum Purifying – pro smíšenou a mastnou pleť.

89 Buněčná bio-revitalizace vyvažuje ekosystém pleti: ošetření které Reguluje produkci mazu, póry a nedokonalosti jsou méně viditelné. pro bezchybnou a hladkou pleť. Purifying – pro smíšenou a mastnou pleť.

90 Aktivní látky

91 Bakuchiol ACN : Čistý extrakt získaný ze semen Psoralea corylifolia. Vysoká efektivita zaručena díky jeho mnohočetným účinkům: redukuje a normalizuje tvorbu mazu snižuje množství bakterií způsobujících akné, které znečišťují pleť a způsobují černé tečky a pupínky zabraňuje oxidaci mazu na povrchu pleti se silným protizánětlivým účinkem, zklidňuje podráždění redukuje tmavé skvrny po zánětech, které se tvoří na nečisté pleti a pleti se sklonem k akné Purifying – pro smíšenou a mastnou pleť.

92 Probiotický lactobacil (nebo také mléčná kvasinka) vyrovnává fyziologický ekosystém na povrchu pleti. působí proti růstu nežádoucích bakterií, které se živí stejnými látkami, jako bakterie prospěšné stimulují produkci β-defensins (látka s antibakteriálním efektem, bojuje s bakteriemi způsobujícími akné) reguluje fyziologické pH hydrolipidického filmu a posiluje ochranou bariéru pleti Aby se naše probiotika stala ještě účinnější a odolnější, použili jsme pre-biotické látky (fruktany a přírodní oligosacharidy získané ze sladu a ovoce) které vyživují a chrání pleť a zároveň stimulují růst prospěšných bakterií na pleti stejně jako probiotika pocházející z naší kosmetiky. Purifying – pro smíšenou a mastnou pleť.

93 Ošetření Purifying s 51+3 HYALU COMPLEX™ obsahuje zvýšenou hladinu aminokyselin (methionin a cystein), které mají čistící účinky a také regulují produkci mazu. Purifying – pro smíšenou a mastnou pleť.

94 Linie PURIFYING – pro smíšenou a mastnou pleť pro zralou pleť pro mladou pleť se sklonem k akné Purifying – pro smíšenou a mastnou pleť.

95 1. Zralá pleť 51+3 HYALU COMPLEX™ multiaktivní bio- revitalizace Bakuchiol ACN normalizace mazu Probiotický laktobacil navrací rovnováhu pleti Aminokyseliny čistící účinek, vyrovnání mazu no a.g.e.s. peptidy ochraňují kolagen Purifying – pro smíšenou a mastnou pleť.

96 2. Mladá pleť se sklonem k akné Produkty ACN 51+3 HYALU COMPLEX™ multiaktivní bio- revitalizace Bakuchiol ACN normalizace mazu Probiotický laktobacil navrací rovnováhu pleti Exfoliační kyselina redukce nedokonalostí pleti Kyselina salicylová exfoliační a antibakteriální účinek Purifying – pro smíšenou a mastnou pleť.

97 Viditelné a měřitelné výsledky buněčné aktivity: Redukce produkce mazu - 40%* Ochrana před znečištěním + 38%** Redukce množení bakterií -97%*** * In vitro studie bakuchiolu ACN, analýza redukce produkce mazu ** In vitro studie 51+3 Hyalu complex™2% *** studie účinku Bakuchiols ACN. MIC (minnimum inhibitory concentration) bakterie způsobující akné rovno 1.5 µg/ml. Purifying – pro smíšenou a mastnou pleť.

98 Produkty

99 Professional 28 Intenzivní čistící koncentrát 30 ml Obsahuje látky, které zpomalují množení bakterií a je tedy ideální pro čistění pleti po odstranění komedonů a nečistot. 69 Sérum pro dokonale čisté póry 40 m l Intenzivní sérum pro méně viditelné nedokonalosti. 71 Krém pro normalizaci mazu SPF15 150 m l Reguluje tvorbu kožního mazu a bojuje proti vadám typickým pro smíšenou a mastnou pleť : lesklý vzhled, černé tečky, nerovnosti a další nedokonalosti. Homecare 20 Hloubkově čistící gel ACN 150 ml Speciálně vytvořený pro efektivní a jemnou péči o mastnou a aknózní pleť. 69 Sérum pro dokonale čisté póry 30 ml Formule vyvinutá pro viditelnou redukci nedokonalostí. Hydratuje a matuje pleť. 71 Krém pro normalizaci mazu SPF15 ACN 40 ml Výrazně stahuje a čistí, vyvažuje produkci kožního mazu, působí proti mastné a lesklé pokožce, redukuje černé tečky a další nedokonalosti. 75 24-hodinový matující krém proti stárnutí 50 ml Zjemňuje strukturu pleti, dodává jí pružnost a sjednocuje. Pleť je hladká, svěží, tónovaná. Obsahuje speciální prášek, který absorbuje přebytečný maz a zanechává pleť matnou. Purifying – pro smíšenou a mastnou pleť

100 Deep Cleansing Gel ACN – tuba 150 ml AKCE: speciální formule pro efektivní a šetrné čištění mastné a lesklé pleti se sklonem k akné. Eliminuje nadbytečný maz, nečistoty, zbytky make-upu, nečisté póry. Pleť je po ošetření svěží a volně dýchá. ACN čistící komplex zabraňuje množení bakterií a působí preventivně proti černým tečkám a pupínkům. Bez mýdla, alkoholu a parabenu. VÝSLEDEK: čistá a svěží pleť AKTIVNÍ LÁTKY: CELL DETOXIUM, kyselina salicylová POUŽITÍ: ráno a večer Domácí péče

101 Sérum pro dokonale čisté póry– oftalmická tuba 30 ml intenzivní účinek AKCE: Redukuje i ty nejtěžší nedokonalosti, zmatňuje a hydratuje pleť. Pomáhá redukovat rozšířené póry způsobené nadměrnou tvorbou mazu a přebytkem odumřelých buněk. Pleť je hladší a čistší, rozzářená a sjednocená. Doporučené pro mladou i zralou pleť s nedokonalostmi. Bez parabenů a olejů. VÝSLEDEK: jemnější a čistší pleť, sjednocená. AKTIVNÍ LÁTKY: 51+3 HYALU COMPLEX™, bakuchiol ACN, exfoliační kyselina. POUŽITÍ: ráno a večer před použitím krému. Domácí péče

102 Krém pro normalizaci mazu ACN SPF15 – tuba 40 ml (pleť se sklonem k akné) AKCE: stahující a čistící účinek. Vyvažuje produkci mazu a redukuje nedokonalosti typické pro smíšenou a nečistou pleť: lesk, černé tečky, nedokonalosti. Denní hydratační a ochranné ošetření, ideální pro mladou pleť a pleť se sklonem k akné. Bez olejů a parabenů. VÝSLEDEK: pleť je postupně vyhlazená, póry méně viditelné a produkce mazu normalizovaná. AKTIVNÍ LÁTKY: 51+3 HYALU COMPLEX™, bakuchiol ACN, probiotický laktobacil, kyselina salicylová. POUŽITÍ: ráno. Domácí péče

103 24hodinový matující krém proti stárnutí – kelímek 50 ml (zralá pleť) AKCE: ideální ošetření proti vráskám, pro pleť s pigmentovými skvrnami a jizvičkami, rozšířenými póry a nepravidelnou barevností. Vyhlazuje texturu pleti, činí jí více pružnější, navrací jí jednotnost, svěží a hladký vzhled. Obsahuje speciální pudr pro lepší absorbci nadbytečného mazu. RESULTS: no-shine matte texture and moisturized skin AKTIVNÍ LÁTKY: 51+3 HYALU COMPLEX™, bakuchiol ACN, no a.g.e.s. peptid. POUŽITÍ: každý den ráno a večer. Domácí péče

104 Balení

105

106 Ošetření Purifying Ošetření s buněčnou bio-revitalizací obsahuje exkluzivní 51+3 HYALU COMPLEX™ a Bakuchiol ACN a probiotický lactobacil – normalizuje produkci mazu, redukuje podráždění, vyhlazuje texturu pleti, redukuje velikost pórů a nedokonalosti jsou méně viditelné. Chrání přirozený ekosystém pleti, bojuje proti dehydrataci a stárnutí.* * Purifying je vhodné používat společně s produkty z linie Cleansing. Purifying – pro smíšenou a mastnou pleť.

107 Metodika získaná z ručně prováděné manuální lymfatické drenáže. Zlepšení lymfatického oběhu dodává vitalitu pleti a pomáhá k přirozenému čištění, které je základní činností lymfatického aparátu. Purifying masáž Purifying – pro smíšenou a mastnou pleť.

108 Ošetření

109 Intenzivní ošetření Micelární čistící mléko Revitalizační tonikum Odličovací olej na oči a rty Exfoliační kyselina mandlová Balzám proti černým tečkám Intenzivní čistící koncentrát Stahující zklidňující maska Sérum pro dokonale čisté póry Krém vyvažující produkci mazu SPF15 67 Jednoduché ošetření Micelární čistící mléka Revitalizační tonikum Exfoliační kyselina mandlová Intenzivní čistící koncentrát Stahující zklidňující maska Krém vyvažující produkci mazu SPF15 67 Purifying – pro smíšenou a mastnou pleť.

110 Program krásy

111 Úvodní masáž Speciální masáž s olejem dle charakteristiky. Cleansing Ošetření s relaxační masáží. Moisturising Ošetření s revitalizační masáží. Anti-aging Ošetření se spojovací masáží. Soothing Ošetření s lymfatickou drenážní masáží. “Okamžitá vyváženost” “Absolutní čistota” “Obnovená hydratace” “Nestárnoucí tvář” “Citlivá ale silná” OšetřeníMassage

112 Program krásy Purifying Masáž je založena na ručně prováděné lymfatické drenáži. “Odstraňuje nepřátelské toxiny, zvyšuje zdraví” Ošetření Program krásy

113 Materiály

114 A4

115 Materiály Vzorečky

116 Materiály Folder

117 Materiály Technické listy

118 Anti age pro zralou pleť

119 Anti age – zralá pleť Cesta ke kráse bojem proti vráskám a ztrátě elasticity Buněčná bio-revitalizace a ochrana pleťové struktury. Obohaceno o biomimetické peptidy, které působí proti procesu glykace.

120 1) Singola fibra di collagene (flessibile e resistente) 3) It creates “cross-linking” with other collagen fibres. 2) Le molecole di zucchero attaccano le fibre Vrásky se tvoří, jestliže dochází k degeneraci struktury pleti: kolagenových a elastinových vláken Jedna z hlavních příčin degenerace kolagenu a elastinu je proces glykace, která je charakteristický nalepování těchto vláken na molekuly cukru, které způsobují jejich následné tvrdnutí. 4) Over the years the process continues and we encounter the phenomenon of caramelization (hardening of the fibres) Když kolagenová a elastinová vlákna ztrácí pružnost a schopnost dodat elasticitu pleti, dochází k tvorbě hlubších a hlubších vrásek. Anti age – zralá pleť

121 Silné stránky našeho ošetření exkluzivní 51 + 3 HYALU COMPLEX TM pro multiaktivní bio-revitalizační efekt. Obnovuje optimální hladinu živých elementů pro buněčnou komunikaci a bojuje s vadami pleti na několika stupních. Pro vyváženou a intenzivně regenerovanou pleť. Pro ošetření anti age byl 51 + 3 HYALU COMPLEX TM obohacen o aminokyseliny, které jsou součástí kolagenových a elastinových struktur. Ty pomáhají stimulovat regeneraci pleťových struktur. 51+3 Hyalu complex™ : 51+3 Hyalu complex™ obsahuje aminokyseliny, které jsou součástí kolagenových a elastinových struktur a pomáhají stimulovat regeneraci stavebních prvků pleti.. Kolagenová a elastinová vlákna Anti age – zralá pleť

122 51+3 pro-derma peptide (organization): Na bázi tripeptidu-10 – citrulinu a biomimetického peptidu. Má podobný účinek jako decorin (proteo-glykan přirozeně vyskytující se v pleti a základ při buněčnou komunikaci, růst a organizaci dermis). Decorin se vyskytuje mezi dvěma vlákny kolagenu a přispívá ke stabilizace. Díky tomuto procesu je kontrolována velikost kolagenových vláken, jejich jednotnost a rozmístění. Přispívá k zachování tvaru. Proces stárnutí způsobuje změny v decorinu, který ztrácí vazebná místa pro spojení s kolagenem. Pro-peptid nahrazuje decorin poškozený procesem stárnutí, udržuje pevnost a pružnost pokožky.

123 acetyl tetra peptid-5 : Proces glykace se často znatelně projevuje v oblasti okolo očí, kde je kůže tenčí. Kolagen a elastin jsou rovněž důležité pro odolnost kapilár a žilních stěn, které jsou složeny z kolagenových a elastinových vláken. Acetyl tetra-peptid-5 je speciálně vyvinutý peptid pro užití v oblasti okolo očí, chrání vlákna před rozkladem a zlepšuje odolnost kapilár. Bojuje proti vráskám a tvorbě tmavých kruhů a váčků (zmenšení objemu váčků pod očima o 70 % po 28 dnech léčby). ”no-a.g.e.s” peptid: “no-a.g.e.s” peptid, také zvaný tripeptid-1, je biomedicínský peptid s ochranným anti- age účinkem. Chrání pleť před degradací. Tripeptid-1 (na obličej) a acetyl tetrapeptid- 5 (citlivá oblast okolo očních kontur) zastavují proces glykace a pomáhají udržovat pleť neporušenou. Anti age – zralá pleť

124 Pseudoalteromonas Antarctica Bakteriální kmen izolovaný na dně ledovce v Antarktidě. Konzervační glykoprotein, má kryokonzervační, restrukturalizační a anti-age účinky. Zabraňuje vysušování pokožky a chrání jí před extrémním chladem. Vzhledem ke své schopnosti modifikovat morfologii ledových krystalů má výborné kryokonzervační účinky. Byl prokázán léčivý efekt při hojení ran, podporuje tvorbu kolagenu typu I a IV a elastinu. Anti age – zralá pleť

125 Professional 5 Peeling s kombinací kyselin 200 ml Kyselina glykolová, kyselina mandlová, kyselina citrónová a kyselina lacobionická. 20 %. pH 3.5 69 Rejuvenační sérum 50 ml A strong-acting treatment with an intensive firming, protecting and soothing effect. 73 Revitalizační masážní maska 200 ml Jemná textura, dodává elasticitu. 73 Krém na dodání objemu SPF 15 150 ml Regenerační a ochranné ošetření. Homecare 73 Krém na dodání objemu 50 ml Ochraňuje. Obsahuje peptidy. 69 Rejuvenační sérum 30 ml Regenerační anti-age ošetření s proderma peptidy, které mají vyplňující účinek, chrání a zjemňují pleť. 69 Regenerační noční krém 50 ml Opravuje a vyplňuje, obsahuje biomimetické peptidy. 69 Extra výživný 24-hodinový krém 50 ml Opravuje a vyplňuje, obsahuje biomimetické peptidy. Anti age – zralá pleť

126 Professional 19 Lakto-peeling pro oblast okolo očí a rtů 30 ml Jemně stimuluje buňky, omlazuje a vyplňuje malé vrásky. Obsahuje lacto-bionickou kyselinu.. 68 Vyživující sérum okolo očí a rtů 30 m l Zaručuje intenzivní zpevnění, tonizuje a vyplňuje malé vrásky a jemné linky. 74 Drenážní maska okolo očí 30 ml Stimuluje lymfatický oběh a odstraňuje toxiny, redukuje váčky a tmavé kruhy pod očima. 72 Intenzivní krém krém okolo očí a rtů 30 ml Stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu, vyhlazuje drobné vrásky okolo očí a rtů.. Homecare 70 Krém na kontury okolo očí 15 ml Vyhlazuje vrásky okolo očí, dodává elasticitu a oblast je po ošetření hebká. Obsahuje epigallocatechin. 71 Krém na kontury okolo rtů 15 ml Vyživuje. Obsahuje kyselinu hyaluronovou. Eye and Lip Anti age – zralá pleť

127 Professional PF00635 PEELING S KOMBINACÍ KYSELIN – 200ml láhev AKCE : inovativní exfoliační ošetření s čistícím a rejuvenačním efektem, které stimuluje buněčnou regeneraci, podporuje produkci kolagenu a bojuje se známkami stárnutí a fotostárnutí (vrásky, linky, jizvičky, zašedlá a nejednotná pleť). VÝSLEDEK : jemná pleť, redukce odumřelých buněk. AKTIVNÍ LÁTKY : kyselina glykolová, kyselina mandlová, kyselina citronová, kyselina laktobionická. Obsahuje 20 % AHA kyselin s pH 3,5. PF00625 REJUVENAČNÍ SÉRUM - láhev 50 ml AKCE : napomáhá intenzivnímu zpevnění, ochraně a zklidnění. Účinkuje na pleťová vlákna a chrání je před stárnutím. VÝSLEDEK : rejuvenovaná a pevnější pleť. AKTIVNÍ LÁTKY: 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, pro-dermatický peptid, obohaceno o 69 aktivních ingrediencí. Anti age – zralá pleť

128 Professional PF01165 REVITALIZAČNÍ MASÁŽNÍ MASKA – 200 ml tuba AKCE : elastizující ošetření, které reaktivuje mikrocirkulaci na povrchu pleti a buněčnou aktivitu. Podporuje přirozenou kondici pleti pro lepší vstřebávání bohatého bio-revitalizačního 51 + 3 HYALU COMPLEX TM. VÝSLEDEK : zářivá a hladká pleť. AKTIVNÍ LÁTKY : 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, biomimetické peptidy, obohaceno o 73 aktivních látek. PF00665 KRÉM NA DODÁNÍ OBJEMU SPF 15 – 150 ml tuba AKCE : speciální formule pro boj s vráskami, ztrátou pevnosti a ztrátou tonusu způsobených glykací. VÝSLEDEK : navrácení objemu a tonusu pleti, pevnější pleť. AKTIVNÍ LÁTKY : 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, peptidy „no-a.g.e.s.“, obohaceno o 73 aktivních látek. Anti age – zralá pleť

129 Professional. PF00725 LAKTO-PEELING PRO OBLAST OKOLO OČÍ A RTŮ - 30ml tuba AKCE : jemně stimuluje rejuvenaci buněk a bojuje s drobnými vráskami. Pomáhá detoxikovat ošetřovanou oblast a připravuje ji na další ošetření. VÝSLEDEK : zářivá a hladká pleť- AKTIVNÍ LÁTKY : kyselina lakto-bionická, komplex čistících enzymů, obohaceno o 74 aktivních látek. Anti age – zralá pleť

130 Professional. PF00745 DRENÁŽNÍ MASKA OKOLO OČÍ – 30 ml tuba AKCE : detoxikační ošetření, které rozzařuje unavené oči. Stimuluje lymfatický systém a eliminuje množství toxinů, redukuje váčky pod očima a kruhy okolo očí. Ošetřuje oblast okolo očí a redukuje vrásky. VÝSLEDEK : redukce váčků pod očima, tmavých kruhů a drobných vrásek. Osvěžuje oblast okolo očí. AKTIVNÍ LÁTKY : 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, epigalocachetin, tetrapeptid-5, obohaceno o 74 aktivních látek. INTENZIVNÍ KRÉM OKOLO OČÍ A RTŮ - 30 ml tuba AKCE : stimuluje produkci kolagenu a elastinu. Zlepšuje mikrocirkulaci, redukuje drobné vrásky a linky. VÝSLEDEK : jemnější a pružnější pleť, plnější pocit rtů. AKTIVNÍ LÁTKY : 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, mikroperličky kyseliny hyaluronové, 72 aktivních látek.. Anti age – zralá pleť

131 Domácí péče PF00601 KRÉM NA DODÁNÍ OBJEMU SPF 15 – 50 ml kelímek AKCE : ochranné ošetření proti vráskám je speciálně formulováno pro boj s vráskami, ztrátou pevnosti a tonusu způsobených glykací. VÝSLEDEK : pevná a vyplněná pleť. AKTIVNÍ LÁTKY : 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, „no-a.g.e.s“ peptidy, obohaceno o 73 aktivních látek. POUŽITÍ : každé ráno. PF00611 REJUVENAČNÍ NOČNÍ KRÉM – 50ml kelímek AKCE : intenzivní ošetření, které působí během spánku. Navrací objem, dodává výživu a hydratuje. Podporuje regeneraci kolagenu a elastinu. VÝSLEDEK : pevná a vyplněná pleť. AKTIVNÍ LÁTKY : 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, Q10, obohaceno o 73 aktivních látek. POUŽITÍ : každý večer před spaním. Anti age – zralá pleť

132 Domácí péče PF00701 KRÉM NA KONTURY OKOLO OČÍ – 15 ml kelímek AKCE : zjemňuje vrásky okolo očí, okamžitě dodává elasticitu a jemnost, podporuje mikrocirkulaci oblasti okolo očí. Ochraňuje kapiláry a redukuje váčky pod očima a tmavé kruhy. VÝSLEDEK : méně viditelné váčky a kruhy pod očima, jemnější a hladší pleť okolo očí. AKTIVNÍ LÁTKY : 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, epigalokachetin, obohaceno o 70 aktivních látek. POUŽITÍ : každý den ráno a večer. PF00711 KRÉM NA KONTURY OKOLO RTŮ – 15 ml tuba AKCE : stimuluje produkci kolagenu a elastinu, vyplňuje malé vrásky a linky okolo rtů, vyživuje tuto oblast. VÝSLEDEK : vyživená a vyplněná pleť oblasti rtů. AKTIVNÍ LÁTKY : 51 + 3 HYALU COMPLEX TM, mikroperličky kyseliny hyaluronové, obohaceno o 71 aktivních látek. POUŽITÍ : každý den ráno a večer. Anti age – zralá pleť

133 Profesionální ošetření Ošetření napomáhá regenerovat buňky, bojuje proti svěšené kůži a den po dni redukuje počet a hloubku vrásek na tváři a v oblasti okolo očí a rtů. ANTI AGE MASÁŽ Metoda, která využívá speciální techniku pro dosažní okamžitého okysličení a výživy pleti. Kontury obličeje jsou op ošetření okamžitě viditelně vypnuté. Anti age – zralá pleť

134 Anti-age masáž 1 Pojivová masáž Neužívá se žádný přípravek. Tato metoda je převzata z Dickovy pojivové masáže a umožňuje důkladné okysličení a vyživení tkáně. Dochází k vypnutí a modelaci kůže jakožto nepřímého důsledku napětí obličejových svalů.

135 Anti-age masáž 2 Hydratační masáž Uklidňující masáž se provádí po masáži pojivové. Použijte pár kapek oleje dle typologie. Pohyby provádějte lehce. Vrásky budou vyhlazené, tvář vytvarovaná, pleť zářivější a uvolněná, připravená přijímat živiny z dalšího ošetření, které bude následovat.

136 Viditelné a dokázané výsledky buněčné aktivity: Zvýšená produkce kolagenu + 23,5 % * Zvýšená produkce elastinu + 18,5 % * Zvýšená ochrana kolagenu + 39 % ** * in vitro studie 51 + 3 HYALU COMPLEX TM ** in vitro studie účinků tripeptidu-1 0,0001 % zabránění glykace Anti age – zralá pleť

137 Perfection pleť se speciálními potřebami

138 Lenitivo – pelli sensibili Vedle problémů s nedokonalostmi pleti jsou tu také problémy spojené s působením vnějších vlivů: Perfection- pleť se speciálními potřebami Volné radikály

139 Lenitivo – pelli sensibili Volné radikály způsobují velké množství problémů a jedním z nich je i stárnutí. Jedná se o vysoce reaktivní molekuly s chybějícím elektronem. Tato nestabilita způsobuje, že molekula s chybějícím elektronem se snaží doplnit tento elektron od zdravých molekul v její blízkosti. Útočí na: enzymy proteiny(kolegen, elastin) buněčnou membránu DNA Perfection- skin with special needs Perfection- pleť se speciálními potřebami

140 Lenitivo – pelli sensibili Vnitřní buněčné prostředí v normální kondici je chráněno antioxidační enzymatickou substancí, jež je přirozeně produkována buňkami. Jestliže je narušena rovnováha mezi volnými radikály a antioxidanty buňky se dostávají do stavu oxidačního stresu To vede k rychlému šíření poškození v buněčných strukturách. Perfection- skin with special needs ROS AntiOX Perfection- pleť se speciálními potřebami

141 Lenitivo – pelli sensibili Perfection- skin with special needs ŘEŠENÍ? diego dalla palma professional! Perfection- pleť se speciálními potřebami

142 Lenitivo – pelli sensibili PERFECTION-PLEŤ SE SPECIÁLNÍMI POTŘEBAMI Kombinace aktivních látek ve vysoké koncentraci speciálně vybrané pro každý produkt. Posilují obranyschopnost pleti a stimulují regeneraci, bojují proti známkám stárnutí, fotostárnutí a stresu. Perfection- skin with special needs Perfection- pleť se speciálními potřebami

143 Aktivní látky

144 Lenitivo – pelli sensibili Astaxantin OPRAVUJE: „Požírač“ volných radikálů. Jedna z nejsilnějších antioxidačních látek. Je známo, že -je 550 krát silnější než čistý vitamin E -10 krát silnější než vitamin C a beta- karoten. Perfection- skin with special needs Astaxantin je červeně zabarvený karotenoid, který produkuje řasa Haematococcus Pluvialis v Tichém oceánu jako ochranu v případě ohrožení volnými radikály nebo atmosférickými vlivy. Díky této látce jsou řasy schopny žít déle a přežívají až 40 let. Perfection- pleť se speciálními potřebami

145 Lenitivo – pelli sensibili Perfection- skin with special needs Opravuje protože: má silnou antioxidační sílu významně ochraňuje buněčné DNA chrání kolagenová a elastinová vlákna redukuje podráždění posiluje imunitní systém pleti regeneruje poškozenou pleť Díky svým malým rozměrům je velice podobná buněčné membráně, má velkou penetrační schopnost, hlouběji a intenzivněji regeneruje. Proč je Astaxantin používaný v našich laboratořích ještě lepší? Díky získávání této látky bez použití rozpouštědel je zachována její integrita a maximální účinnost. Díky zvýšenému antioxidačnímu účinku podpořenému vitaminem E a gama oryzanolu z rýžového oleje. Perfection- pleť se speciálními potřebami

146 Lenitivo – pelli sensibili Biotin POSILUJE: Ze skupiny vitaminu B, též známý jako vitamin H z německého Haut – kůže. Je také známý jako vitamin krásy. Bez Biotinu je kůže suchá a křehká, vitamin reguluje produkci lipidů pokožky a tvoří základ přirozené ochrany pleti. Je také nazývaná jako koenzym R a reguluje tvorbu buněčné energie. Perfection- skin with special needs Perfection- pleť se speciálními potřebami

147 Lenitivo – pelli sensibili Posiluje protože: reaktivuje buněčný metabolismus revitalizuje pleť eliminuje známky únavy a stresu: zašednutí, dehydratace a křehkost chrání strukturu pleti zvyšuje odolnost vůči vnějším vlivům bojuje s dermatitidou, praskáním, zašednutím a fádností pleti. Proč je Biotin použitý v našich produktech ještě lepší? Protože je spojený s pro-vitaminem B5, regeneruje a restrukturalizuje. Je spojen s elastinem a díky jeho nízké hmotnosti lépe stimuluje tvoru vláken pleti. Ta je po ošetření pevnější, hladší, kompaktní. Perfection- skin with special needs Perfection- pleť se speciálními potřebami

148 Lenitivo – pelli sensibili Vitamin C STIMULUJE: Ošetření dodává energii a zdraví pleti. Antioxidační působení stimuluje též produkci kolagenu a elastinu a reguluje produkci melaninu. Používá se v boji proti tmavým skvrnám a barevným nesrovnalostem (stopy a jizvičky po akné a zánětech). Perfection. Skin with special needs Perfection- pleť se speciálními potřebami

149 Lenitivo – pelli sensibili Stimuluje protože: Chrání před působením vnějších vlivů (volné radikály) Reguluje produkci melaninu, bojuje s vadami pleti Stimuluje buněčnou funkci Stimuluje produkci kolagenu a elastinu Eliminuje křehkost kapilár, zklidňuje začervenalou pleť v důsledku působení vnějších vlivů a dalších faktorů (rosacea) Proč je vitamin C použitý v našich produktech ještě lepší? Protože jsme použili stabilizovaný derivát vitaminu C, tzv. Sodium Ascorbyl Phosphate, který udržuje čistý vitamin C až do přímého kontaktu s pletí. Díky tomu jsou zachovány antioxidační účinky a je sníženo podráždění, které někdy může nastat, pokud je použitá čistá forma vitaminu C. Také jsme zvýšili účinek přidáním oleorupinu: polyfenol antioxidant získaný z olivových listů. Perfection- skin with special needsPerfection- pleť se speciálními potřebami

150 Produkty

151 Profesionální produkty

152 Professional FÁZE A - Astaxantinový komplex 1.5% OŠETŘUJÍCÍ KAPKY 30 ML AKCE: Antioxidant, působí proti volným radikálům a chrání buněčné DNA. Zklidňuje podráždění a redukuje stres. Obnovuje opotřebovanou pokožku. VÝSLEDEK: Vyživená a hydratovaná pokožka chráněná před poškozením způsobeným vnějšími vlivy a volnými radikály. AKTIVNÍ LÁTKY: Astaxantin, vitamin E, kyselina linolová. FÁZE B- Biotinový komplex 0.5% POSILUJÍCÍ MASKA AKCE: Aktivuje životně důležité funkce pokožky, snižuje příznaky únavy a stresu, které způsobují šedý nádech pleti, dehydrataci a křehkost pleti. Díky zpevňujícím látkám zlepšuje vzhled pokožky, navrací jí mladistvost a posiluje ji. VÝSLEDEK: Pevnější a hladší pokožka AKTIVNÍ LÁTKY: Biotin, provitamin B5, elastin. FÁZE C - C vitamin 10% STIMULUJÍCÍ KONCENTRÁT 30 ML AKCE: Podporuje tvorbu kolagenu, snižuje výskyt tmavých skvrn a kožních zabarvení různých příčin (akné, stařecké skvrny, post-zánětlivá zabarvení atd.), zvyšuje obranu proti volným radikálům, posiluje kožní mikrocirkulaci. Zvyšuje odolnost pokožky proti vnějším vlivům. VÝSLEDEK: Redukce vrásek, jednotná a zářivá pleť. AKTIVNÍ LÁTKY: Vitamin C, oleuropein, glykany, kyselina hyaluronová, rostlinné bioflavonoidy Perfection- Pleť se speciálními potřebami Antioxidační ošetření ve 3 fázích

153 Domácí produkty

154 30DENNÍ STRATEGICKÝ PROGRAM Antioxidační program ve 3 fázích Intenzivní obnovující účinek.

155 Lenitivo – pelli sensibili Intenzivní ošetření s vysokou koncentrací aktivních látek speciálně formulovaných pro pleť se ztrátou tónu, charakteristickou barevnými nesrovnalostmi, vráskami a nejednotností. Spočívá ve třech vysoce koncentrovaných a doplňujících se fázích pro dosažení nevyšší možné efektivity: pleť je více odolná, zpevněná, osvěžená a jemnější. Pro svěží a revitalizovanou pleť. Perfection- skins with special needsAntioxidační ošetření ve 3 fázích

156 Balení

157

158 Lenitivo – pelli sensibili Perfection- skins with special needs Viditelné a dokázané výsledky v pouhých 30 dnech: (3 profesionální ošetření + 1 domácí kit 30denní strategický program) Zjemnění + 90 % * Rozzáření + 90 % * Zvýšení elasticity + 16 % ** Redukce hloubky a šířky vrásek – 15 % *** * Instrumentální test. Střední hodnota. Maximální hodnota -17,5 %. Studie 20 osob se zralou stresovanou pletí s tendencí k dehydrataci. ** Instrumentální test. Střední hodnota. Maximální hodnota +19,6 %. Studie 20 osob se zralou stresovanou pletí s tendencí k dehydrataci. *** Klinický test. Hodnocení dermatology. Studie 20 osob se zralou stresovanou pletí s tendencí k dehydrataci. Perfection- pleť se speciálními potřebami

159 Perfection - pleť se speciálními potřebami

160 Lenitivo – pelli sensibili Problém Perfection – pleť se speciálními potřebami Nejednotná pleť

161 Lenitivo – pelli sensibili Perfection – skins with special needs Kolikrát jste chtěla jít ven se zdravou a přirozenou pletí bez nutnosti zakrývat nedostatky těžkým make-upem? Perfection – pleť se speciálními potřebami

162 Lenitivo – pelli sensibili Touha vypadat krásně nás nutí zakrývat nedostatky, rozšířené póry, začervenání, rozjasňovat matnou pleť. V důsledku toho někdy saháme až příliš po make-upu. Perfection – skins with special needs Perfection – pleť se speciálními potřebami

163 Lenitivo – pelli sensibili Perfection – skins with special needs Je vědecky dokázáno, že krásně a mladě vypadající pleť závisí : Na povrchu, jemnosti a sjednocenosti pleti. Do hloubky na její kvalitě a pravidelné produkci pigmentů. Perfection – pleť se speciálními potřebami

164 Lenitivo – pelli sensibili Perfection – skins with special needs Způsobená: skvrnami, zarudnutím, rozšířenými póry, vráskami, popelavou pletí Nejednotná pleť Perfection – pleť se speciálními potřebami

165 Lenitivo – pelli sensibili Perfection – skins with special needs Co způsobuje skvrny ? Nepravidelná produkce a rozmístění kožního pigmentu melaninu. Perfection – pleť se speciálními potřebami

166 Lenitivo – pelli sensibili Perfection – skins with special needs Co způsobuje začervenání ? Pleť se slabou a křehkou kožní bariérou. Pleť s různými reakcemi obranného a ochranného systému. Pleť s nižším prahem tolerance na vnější podněty. Perfection – pleť se speciálními potřebami

167 Lenitivo – pelli sensibili Perfection – skins with special needs Co jsou rozšířené póry ? Kožní póry jsou otvory mazových a potních žláz. Jsou velice důležité, neboť pomáhají udržovat pleť měkkou a hydratovanou. Jejich velikost a následně otevření a rozšíření může záviset na několika příčinách: Strava, hygiena, používání kosmetických přípravků nevhodných pro typ pleti, pružnost pokožky, věk. Perfection – pleť se speciálními potřebami

168 Lenitivo – pelli sensibili Perfection – skins with special needs Co způsobuje matnou a popelavou pleť? Unavená a suchá kůže je lehce rozpoznatelná díky ztrátě jasu na jejím povrchu. „Fádnost“ je způsobena nedostatečným krevním zásobením tkání a vysokým počtem odumřelých buněk na povrchu pleti. Perfection – pleť se speciálními potřebami

169 Lenitivo – pelli sensibili Perfection – skin with special needs Řešení diego dalla palma professional !!!! Perfection – pleť se speciálními potřebami

170 30DENNÍ STRATEGIE SUBLIME PROGRAM vrásky – póry - pleť

171 Lenitivo – pelli sensibili Sublime skin program PLEŤOVÝ PROGRAM SUBLIME VRÁSKY – PÓRY – PLEŤ klíč k přirozené pleti snů: okamžitě >> vrásky, póry, začervenání a jiné nedokonalosti jsou méně viditelné; den za dnem>> pleť je jemnější a jasnější, póry menší, barevné nesrovnalosti méně viditelné. Zlepšete stav svojí pleti a objevte přirozenou a skutečnou krásu!

172 Silné stránky našeho ošetření

173 Lenitivo – pelli sensibili SILNÉ STRÁNKY NAŠEHO OŠETŘENÍ sublime program Vrásky – póry – plet je obohacen LPA PERFECTION KOMPLEXEM se zdokonalovacím účinkem: Zjemňuje pokožku na povrchu, zmenšuje póry a redukuje nesrovnalosti. Pro okamžitě zářivější a mladší pleť: zlepšuje kvalitu a pevnost pleti do hloubky. Reguluje tvorbu pigmentu, vyhlazuje texturu pleti. Pro stále krásnější pleť. Dokonalou pleť. Sublime program Jak plynou roky, obsah lipidů v naší pleti se postupně snižuje (mastné kyseliny, ceramidy, cholesterol) a ta se stává tenčí, což má za následek suchou pokožku a podráždění.

174 CO JE LPA PERFECTION KOMPLEX? Sublime program Komplex kyseliny lysofosfatidové – vyvinuta po dlouhém a pečlivém japonském výzkumu – a vitaminu PP. Obohaceno o lecitin (hydratuje, eliminuje loupání a pomáhá obnovit pružnost pokožky).

175 Jak funguje? Sublime program Trojí účinek kyseliny lysofosfatidové (LPA): 1- podporuje rozvoj, stimuluje diferenciaci buněk

176 Sublime program Buněčná membrána má speciální receptory (LPA- 1; LPA-3) proLPA Když se LPA váže na receptor, stimuluje otevření vápníkových kanálků a zvyšuje schopnost dostat se až do buňky.

177 Sublime program Trojí účinek kyseliny lysofosfatidové (LPA): 2 – zlepšuje přirozenou bariéru pleti. Jak funguje?

178 CERA MIDES Serine palmitoyl transferase (STP) serine Palmitoyl- CoA 3-ketosphinganine acyl-CoA Zvyšuje expresi genů STP, což je klíčový enzym v biosyntéze ceramidů. LPA také stimuluje expresi profilaggrinu na genové úrovni. Sublime program

179 LPA zvyšuje genovou expresi claudin-1 e occludin, tedy proteinů, které jsou jedny z největších prvků spojování kůže. Zabraňuje nadměrnému TEWL a zlepšuje ochranu kůže. Sublime program

180 Trojí účinek kyseliny lysofosfatidové (LPA): 3 – pomáhá redukovat velikost a viditelnost pórů. Jak funguje?

181 “Effect of sebum component on skin condition around facial pore and improvement of conspicuous pores.”ToshiiIida, Shinji lnomata(Life Science Research Center, Shiseido).Fragrance Journal #3, 2004. Byl prokázán vztah mezi velikostí pórů a ochrannou bariérou pleti: Ženy s většími póry mají vyšší hladinu TEWL LPA pomáhá výrazně snížit viditelnost a velikost pórů. Sublime program

182 VITAMIN PP Také známý jako vitamin B3 nebo niacinamid. PP pochází z pellagry. Studie prokázaly, že tento protein je schopen zabránit onemocnění pellagrou. Hraje důležitou roli pro metabolismus. Má mnoho prospěšných účinků na kůži, a to zejména: Zlepšuje ochrannou funkci pleti tím, že stimuluje syntézu lipidů (ceramidů, cholesterolu a mastných kyselin), zvyšuje aktivitu serin palmitoyl (enzym transferázy) a tím zajišťuje optimální hydataci Urychluje procesy buněčné diferenciace a hojení jizev Má protizánětlivé účinky Redukuje ztrátu vody z pokožky, zvyšuje hydrataci rohovité vrstvy Stimuluje tvorbu kolagenu a elastinu Má leštící vlastnosti, neboj neinhibituje tvorbu melaninu, ale přenos melanosomů do okolních keratinocytů. Sublime program

183 SHRNUTÍ… LPA PERFECTION KOMPLEX  zdopkonalující komplex - Na povrchu, zjemňuje pleť, zmenšuje póry a zakrývá nedokonalosti, redukuje ztrátu vody, má protizánětlivé účinky. Pro okamžitě zářivější a mladistvější pleť. - Do hloubky, zlepšuje kvalitu a odolnost pleti, podporuje silnou a zdravou epidermis, stimuluje buněčnou diferenciaci a geny zodpovědné za produkci proteinů, které jsou základen pro regulaci epidermální homeostázy. Ta je zodpovědná za zajištění efektivní bariéry pleti. Stimuluje produkci ceramidů, které jsou zpevňujícím prvkem pleti. Má anti-age efekt, stimuluje produkci kolagenu a elastinu, reguluje produkci pigmentů, brání transferu melanosomů, vyhlazuje, zajišťuje jednotnost. Pro krásnou a dokonalou pleť. Sublime face program

184 Dokázané a viditelné výsledky za 30 dní!

185 Lenitivo – pelli sensibili Perfection – pleť se speciálními potřebami Viditelné a dokázané výsledky ve 30 dnech a 30 nocích: (3 profesionální ošetření + 1 domácí kit 30denní strategický program SUBLIME) Zjemnění + 90 % * Sjednocení+ 90 % * Hutnost + 90 % * Redukce viditelnosti pórů + 85 % * * Klinický test. Vyhodnoceno dermatology. Studie na 20 osobách. Procentuální vyjádření na osobách se statisticky dokázanými výsledky.

186 Domácí péče

187 30DENNÍ STRATEGIE SUBLIME PROGRAM vrásky – póry - pleť

188 Charakteristika : Intenzivní ošetření pro dokonalý přirozený vzhled pleti. Tři doplňující se produkty jsou užívány 30 dní a 30 nocí ráno a večer pro dosažení toho nejlepšího výsledku. Vhodné pro: speciálně určené pro pleť se ztrátou tonusu, barevnými nesrovnalostmi, vráskami a dalšími nedokonalostmi. Akce: Od první aplikace je pleť sjednocená, rozzářená a jemná. Den po dni je redukováno začervenání a nejednotnosti pleti. Získejte pleť snů! 30DENNÍ STRATEGIE SUBLIME PROGRAM vrásky – póry - pleť

189 Balení

190

191 Obsahu kitu: Tři doplňující se produkty pro zajištění té největší efektivity. DEN– denní krém– oftalmická tuba 30 ml INTENZIVNÍ PÉČE NA NOC – esence pro dokonalost pleti– kelímek s kapátkem 15 ml NOC– noční krém– oftalmická tuba 30 ml Sublime program

192 DEN – DENNÍ KRÉM - oftalmická tuba 30 ml Cíl : okamžité zakrývá nedostatky, jako jsou vrásky a drobné linky, rozšířené póry, začervenání a barevné nesrovnalosti. Akce : zakrývá nedostatky, během několika sekund zjemňuje pleť díky vysokému obsahu optických silikonových korektorů a díky retušovacímu efektu. Chrání proti vnějším vlivům a volným radikálům. Redukuje začervenání. Aktivní látky : LPA PERFECTION KOMPLEX, 51 + 3 HYALU KOMPLEX TM, skvalen, UVA+UVB. Sublime program

193 INTENZIVNÍ PÉČE NA NOC – ESENCE PRO DOKONALOST PLETI – kelímek s kapátkem 15 ml Cíl : zlepšuje kvalitu pleti na všech úrovních, zjemňuje povrch pleti. Bojuje s projevy stárnutí, jako jsou skvrny, barevné nesrovnalosti, zašedlost). Akce : vysoká koncentrace LPA PERFECTION KOMPLEXU stimuluje produkci kolagenu a elastinu, které posilují ochranné funkce epidermis pro pružnější pleť a jemný povrch. Reguluje produkci melaninu, bojuje se skvrnami a rozzařuje pleť. Aktivní látky : 4,2% LPA PERFECTION KOMPLEX. Sublime face program

194 NOC – NOČNÍ KRÉM– oftalmická tuba 30 ml Cíl : posílit buněčnou obnovu a regeneraci. Vyhlazuje texturu pleti. Akce : velice efektivní produkt, který odstraňuje odumřelé buňky, dodává mladistvý vzhled, rozjasňuje a zjemňuje. Redukuje viditelnost vrásek a nedokonalostí (skvrny, póry, šedou pleť). Dodává optimální hladinu hydratace, zjemňuje pleť, dodává jas typický pro mladou pleť. Aktivní látky: 51 + 3 HYALU KOMPLEX TM, skvalen, ovocné kyseliny. Sublime program

195 POUŽITÍ: třicetidenní ošetření, na vyčištěnou pleť: RÁNO : aplikujte lehkou vrstvu denního krému a poté make-up. INTENZIVNÍ PÉČE NA NOC : 4 kapky essence NOC : aplikujte noční krém, vyhněte se oblasti okolo očí a rtů. V případě kontaktu krému s očima okamžitě vypláchněte postižené místo studenou vodou. Produkt může především na citlivé pleti (suchá, podrážděná) způsobit pocity pálení, vysušení nebo zarudnutí díky vysoké koncentraci aktivních látek. Tato reakce je normální a s každým dalším ošetřením pleť reaguje méně intenzivně. Při zvýšené citlivosti pleti aplikujte menší množství produktu. V případě hypersensitivity pleti ukončete ošetření. Neaplikujte na vysoce reaktivní citlivou pleť anebo pleť poškozenou v důsledku působení vnějších vlivů.

196 Sublime program

197 Balení

198 A CO DĚLAT PO 30 DNECH PRO UDRŽENÍ A POSÍLENÍ EFEKTU OŠETŘENÍ?

199 24-hodinový krém pro dokonalou pleť

200 AKCE: “Okamžitý retušující efekt” díky novým silikonovým derivátům, které zakrývají nedostatky pleti dokonce během několika vteřin a vy tak můžete ukázat krásu vaší pleti v novém světle. Účinek není pouze na povrchu pokožku, ale díky obsahu LPA PERFECTION a 51+3 HYALU COMPLEX™, vyplňuje mikrovrásky zevnitř a vyhlazuje jemné linky. Pleť okamžitě získává jemnější a uvolněný vzhled, vrásky jsou vyplněné a jemně vyhlazené. Jemná a svůdná pěnová textura hýčká pokožku, dodává jí pohodlí a hydrataci. 24-hodinový krém

201 VÝSLEDEK: Jemná a sjednocená pleť. AKTIVNÍ LÁTKY: LPA PERFECTION komplex, 51+3 HYALU COMPLEX™, skvalen KDY A JAK POUŽÍT? Ráno a večer na vyčištěnou tvář podél horizontálních linií obličeje a vertikálních linií krku a brady. Užití samostatně anebo v kombinaci s běžným krémem. Pro dosažení dokonalého účinku může být užíván během celého roku. 24-hodinový krém

202 Profesionální péče

203 Produkty

204 The professional range 1 RELAXING – intenzivní olejové sérum – lahvička s pumpičkou 30 ml AKCE: dodává pleti jemnost, zpevňuje kontury a jemné linky. Luxusní textura splývá s pletí, vyživuje ji a hydratuje ji od jejího základu. Bohatá na vitamin E a bisabolol, poskytuje ochranu před vnějšími vlivy, zklidňuje zarudnutí a podráždění. AKTIVNÍ LÁTKY: bakuchiol, rostlinný skvalen, vitamin E, bisabolol, rýžový olej. 2 SMOOTHING – maska proti nedokonalostem – tuba 200 ml AKCE: speciální formule bohatá na LPA PERFECTION KOMPLEX poskytuje regeneraci pleti a zlepšují její texturu. Stimuluje produkci kolagenu, elastinu a zvyšuje odolnost pleti vůči vnějším vlivům. Odstraňuje odumřelé buňky a reguluje produkci mazu a pigmentů, dodává tváří nebývalý jas typický pro mladistvou pleť. AKTIVNÍ LÁTKY: LPA PERFECTION KOMPLEX, panthenol, kyselina hyaluronová, glykany, betain, alantoin, bambucké máslo, rýžový olej. 3 SUBLIMING – krém pro dokonalou pleť – tuba 75 ml AKCE: jemná hedvábná textura, která zakryje vady na pleti a sjednocuje ji během několika vteřin díky obsahu optických korektorů. Obsahuje ochranu před volnými radikály a UVA-UVB zářením. Chrání před vnějšími vlivy a fotostárnutí. AKTIVNÍ LÁTKY: LPA PERFECTION COMPLEX, 51 + 3 HYALU KOMPLEX TM, rostlinný skvalen, UVA a UVB filtry. Sublime face program

205 Náklady ošetření

206 Náklady ošetření 316 Kč Doporučená cena za ošetření: PRODUKT ML ČAS 1 Odličovací olej na oči a rty2,5ml 1’ 2 Micelární čistící mléko 5ml 1’ 3 Revitalizační tonikum5ml 1’ 4 Olej dle typologie1ml 5’ 5 Fáze 1 (s masáží)2ml 10’ 6Fáze 2 10ml 10’ 7 Fáze 30.7ml2’ ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Treatment time 30’ Sublime face program

207 Masáž

208 Inovativní technologie, která vám umožní okamžitě stimulovat a okysličit kožní tkáň. Kontury jsou vypnuté a pleť sjednocená. Specifická masáž SUBLIME TOUCH Sublime program

209 Vytvořeno ve spolupráci s fyzioterapeutickým konzultantem a učitelem masážních technik Dott. Massimiliano Fugaro SUBLIME TOUCH Sublime program Specifická masáž

210 Fyzioterapeut a učitel masážních technik, známý po celé Itálii. Vystudoval veřejnou správu a je držitelem doktorátu z psychologie za svoji práci o Psychologii bolesti. Učitel masážních technik a profesor etniky je mistr „Wellness Trainer“. Již od samého počátku pracoval s diego dalla palma na vytváření masážních technik. Dlouho spolupracoval s mnoha společnostmi ze světa wellness, podílel se na vytváření pracovních protokolů masážních technik a tréninkových programů pro centra krásy. Dott. Massimiliano Fugaro

211 Ošetření a specifická masáž

212 Rozdíly mezi ošetřeními PERFECTION a SUBLIME PERFECTION

213 ANTIOXIDAČNÍ OŠETŘENÍ PROBLÉM: volné radikály (a další vlivy, které způsobují vrásky, ucpané póry, křehkou a suchou pokožku) CÍL: -Posílení přirozené obranyschopnosti pleti -Stimulace regenerace kůže -Boj s příznaky stárnutí a stresu -Chrání a napravuje škody způsobené na pleti -Specifický a hluboký účinek na vrásky – stimuluje produkci kolagenu a elastinu. Určeno pro: Pro pleť charakteristickou ztrátou barevného tónu, pigmentovými skvrnami, vráskami a nerovnostmi způsobenými stárnutím. Ideální pro unavenou pleť, kterou je třeba okysličit zejména po období stresu nebo medicínského ošetření. SUBLIME OŠETŘENÍ PROBLÉM: NEJEDNOTNÁ PLEŤ (způsobená ztrátou tonusu, rozšířenými póry, barevnými nesrovnalostmi, vráskami) CÍL: -Rozzáření a sjednocení pleti; -Zjemnění pleti a mikrovrásek; -Redukce nedokonalostí, nepravidelností, začervenání; -Odhalení jemnější, hladší a zdravé pleti; -Ošetření působí do hloubky proti vráskám i na povrchu. Uvolňuje a vyhlazuje pleť. Určeno pro: Všechny typy pleti vyjma pleti velmi suché nebo citlivé. Vhodné též pro muže.

214 Jak je možné kombinovat ošetření?

215 Cesta k dokonalosti Pro krásnou a dokonalou pleť krok za krokem, používejte produkty následovně: -30denní strategii opakujte alespoň 2krát ročně. -Ideálně při změně ročního období. -Pro nejlepší výsledek použijte procedury v následujícím pořadí: 1) ANTIOXIDAČNÍ OŠETŘENÍ (30 dní) 2) SUBLIME OŠETŘENÍ (30 dní) 3) 24 HODINOVÝ KRÉM PRO DOKONALOU PLEŤ (V průběhu celého roku, kdy neužíváte 30denní program)

216 Podpora

217 Billboard 65x95

218 Podpora Brožura Vzorečky

219 Podpora Folder

220 Ošetření na míru Díky našim novým nástrojům můžeme nabízet pokročilé profesionální kosmetické ošetření: individuálně přímo globálně


Stáhnout ppt "Od… zdraví ke… kráse. Trendy a inovace 2011 Od Zelený průmysl s přírodními ingrediencemi a „bio“ certifikáty (spotřebitelé jsou zmateni významem certifikátů)."

Podobné prezentace


Reklamy Google