Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_10_CZAS Škola: Autor: Základní škola a mateřská škola s polským jazykem vyučovacím Bukovec Mgr. Halina Kuligová Předmět:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_10_CZAS Škola: Autor: Základní škola a mateřská škola s polským jazykem vyučovacím Bukovec Mgr. Halina Kuligová Předmět:"— Transkript prezentace:

1

2 Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_10_CZAS Škola: Autor: Základní škola a mateřská škola s polským jazykem vyučovacím Bukovec Mgr. Halina Kuligová Předmět: Prvouka Třída: 1. Šablona projektu: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Datum zařazení do výuky a zapsání do třídní knihy: 23. 2. 2012 Jazyk:Polština Název a anotace: Materiál je určen k procvičování základních vědomosti z tem.okruhu: čas, hodiny ; Druh učebního materiálu: DUM – Prezentace Power Point Očekávaný výstup Základní vědomosti z tematického okruhu: čas, hodiny; Využité materiály:Obrázky z klipartu www.office.microsoft.com a z internetu ( www.sborovna.cz )www.sborovna.cz

3

4

5 8 : 00 10 : 30 5 : 45

6 Zegar Stary zegar mocno śpi już nie robi tik tik tik Połamane ma wąsiki wystające też druciki Krawat trochę się pobrudził każdy już się dziadkiem znudził Już kukułka odleciała wszak od lat tam domek miała Zęby wszystkie zardzewiały Daszek z domku też spróchniały Żeby ktoś chciał go naprawić by swą piosnką mógł zabawić. Stary zegar mocno śpi Czas upływa a z nim My...

7


Stáhnout ppt "Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_10_CZAS Škola: Autor: Základní škola a mateřská škola s polským jazykem vyučovacím Bukovec Mgr. Halina Kuligová Předmět:"

Podobné prezentace


Reklamy Google