Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_04_ZNAKI DROGOWE Škola: Autor: Základní škola a mateřská škola s polským jazykem vyučovacím Bukovec Mgr. Halina Kuligová Předmět:

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_04_ZNAKI DROGOWE Škola: Autor: Základní škola a mateřská škola s polským jazykem vyučovacím Bukovec Mgr. Halina Kuligová Předmět:"— Transkript prezentace:

1 Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_04_ZNAKI DROGOWE Škola: Autor: Základní škola a mateřská škola s polským jazykem vyučovacím Bukovec Mgr. Halina Kuligová Předmět: Prvouka Třída: 2. Šablona projektu: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Datum zařazení do výuky a zapsání do třídní knihy: 12.9.2011 Jazyk:Polština Název a anotace: Materiál je určen k procvičování základních vědomosti z tematického okruhu: dopravní značky; Druh učebního materiálu: DUM – Prezentace Power point Očekávaný výstup - Základní znalosti a vědomosti z tematického okruhu: dopravní značky; Využité materiály:Obrázky z www.office.microsoft.com

2 ZNAKI DROGOWE:

3 ZNAKI OSTRZEGAWCZE:

4 ZNAKI ZAKAZU:

5 ZNAKI NAKAZU:

6 ZNAKI INFORMACYJNE:

7 Spróbuj odgadnąć co to za znaki drogowe:

8 Spróbuj połączyć dwa jednakowe znaki i odpowiednio pokoloruj:

9 Pokoloruj znaki drogowe i spróbuj je nazwać:

10

11 Mamy ……….rodzaje znaków drogowych: informacyjne, ………………………., zakazu i …………………………… W mojej wiosce znajduje się znak drogowy:........................................................... ( przypomnij sobie i narysuj go ).


Stáhnout ppt "Číslo přílohy: VY_32_INOVACE_04_ZNAKI DROGOWE Škola: Autor: Základní škola a mateřská škola s polským jazykem vyučovacím Bukovec Mgr. Halina Kuligová Předmět:"

Podobné prezentace


Reklamy Google