Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

KLIENT školení pro pokročilé Duben 2006. Klient - program Nahrání klienta, sériové číslo Poplatky od června, celoroční? –(v červnu bude splátka za rok.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "KLIENT školení pro pokročilé Duben 2006. Klient - program Nahrání klienta, sériové číslo Poplatky od června, celoroční? –(v červnu bude splátka za rok."— Transkript prezentace:

1 KLIENT školení pro pokročilé Duben 2006

2 Klient - program Nahrání klienta, sériové číslo Poplatky od června, celoroční? –(v červnu bude splátka za rok 2006) Cena zůstává, nebude se nic připlácet

3 Klient Hledání záznamů, editace - problémy Opravy záznamů – rodná čísla Na stránce KNAV popis: (Pro ústavy – ASEP – Materiály ke klientovi) Opravy dat do RIV Autoritní záznamy

4 Nepoužívat Kódy zemí XX, XE, YU, DB Země CS – Cerna Hora – problém CS dříve Československo Data 00.00.00

5 Vložení rodného čísla rodné číslo se zapisuje do pole C06 e V bázi cav_un_auth vyhledáme autoritní záznam pracovníka

6 Vložení rodného čísla Přepneme se do editace a přidáme podpole k poli C06 kliknutím na tlačítko +. Kurzor musi být v poli pod přidávaným podpolem. Do přidaného řádku zapíšeme ve sloupci Tag tečku.

7 Vložení rodného čísla Ve sloupci Subtag vybereme podpole e – rodné číslo

8 Vložení rodného čísla. Do pole hodnota zapíšeme rodné číslo bez mezer a lomítek. Záznam uložíme kliknutím na tlačítko Ulož záznam.

9 Autorita - provdané

10

11

12 Výběr periodika z autorit Zdrojové periodikum se vybírá z autorit v poli 463. Klávesovou zkratkou Shift F4 otevřeme v podpoli 1 rejstřík periodik Z rejstříku vybereme požadovaný titul, poklikáním jej přesuneme do spodní části obrazovky a tlačítkem OK potvrdíme výběr.

13 Do záznamu se vloží název, ISSN a číslo autoritního záznamu vybraného titulu. Pokud titul v rejstříku nenajdeme, vyplníme požadované údaje. Zapsaný titul se přidá do rejstříku.

14 Výstup ve formátu XML

15 Kontrolní služba RIV https://kontrola.isvav.cvut.cz / Odeslat data ke kontrole

16 Seznam chyb

17 Import citací z WOS

18 Najdu citace

19 Uložení na disk

20

21

22 Import citací z WOS 2

23 Import citací do záznamu

24 Import citací

25


Stáhnout ppt "KLIENT školení pro pokročilé Duben 2006. Klient - program Nahrání klienta, sériové číslo Poplatky od června, celoroční? –(v červnu bude splátka za rok."

Podobné prezentace


Reklamy Google