Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

1. Z přetěžkého kříže, který nesl Pán, strom života stal se plody obtěžkán. Kyrie eleison, v prach se vracíme: všechny z hrobů svoláš k trůnu slávy své.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "1. Z přetěžkého kříže, který nesl Pán, strom života stal se plody obtěžkán. Kyrie eleison, v prach se vracíme: všechny z hrobů svoláš k trůnu slávy své."— Transkript prezentace:

1 1. Z přetěžkého kříže, který nesl Pán, strom života stal se plody obtěžkán. Kyrie eleison, v prach se vracíme: všechny z hrobů svoláš k trůnu slávy své.

2 2. Na cestě tam k němu v zaslíbenou zem prosme, ať nás chrání Pán svým pokojem. Kyrie eleison, v prach se vracíme: všechny z hrobů svoláš k trůnu slávy své.

3 3. Dnem i nocí na nás všechno žaluje - přece smíme slyšet: Dokonáno je! Kyrie eleison, v prach se vracíme: všechny z hrobů svoláš k trůnu slávy své.

4 4. Díky, že nám Pán dal v světle spočinout. Přísná jeho milost, milostivý soud. Kyrie eleison, v prach se vracíme: všechny z hrobů svoláš k trůnu slávy své.

5 5. Nad samu až propast tlačí tíha vin, přece smíme slyšet: rád ti odpustím. Kyrie eleison, v prach se vracíme: všechny z hrobů svoláš k trůnu slávy své.

6 6. Z přetěžkých dřev kříže, která proklel svět, strom života stal se - plodů bezpočet. Kyrie eleison, v prach se vracíme: všechny z hrobů svoláš k trůnu slávy své.


Stáhnout ppt "1. Z přetěžkého kříže, který nesl Pán, strom života stal se plody obtěžkán. Kyrie eleison, v prach se vracíme: všechny z hrobů svoláš k trůnu slávy své."

Podobné prezentace


Reklamy Google