Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

PŽP- KS-přehled konzultací 21.10.2005. PŽP-KS-I (30.9.) Právo životního prostředí – historické a společenské souvislosti vývoje právní regulace ve světě.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "PŽP- KS-přehled konzultací 21.10.2005. PŽP-KS-I (30.9.) Právo životního prostředí – historické a společenské souvislosti vývoje právní regulace ve světě."— Transkript prezentace:

1 PŽP- KS-přehled konzultací 21.10.2005

2 PŽP-KS-I (30.9.) Právo životního prostředí – historické a společenské souvislosti vývoje právní regulace ve světě a v ČR, úloha práva v ochraně životního prostředí, předmět, prameny, ústavní základy a principy, Nástroje ochrany životního prostředí v právu, právní odpovědnost při ochraně životního prostředí Územní plánování jako prostředek ochrany životního prostředí. Posuzování vlivů na životní prostředí

3 PŽP- KS-II (21.10.2005) Program konzultace Organizace ochrany životního prostředí v ČR, zákon o ŽP Integrovaná prevence Právo na informace o životním prostředí, účast veřejnosti při ochraně životního prostředí Právní úprava ochrany ovzduší a ozonové vrstvy Země Ochrana vod

4 PŽP- KS-III (XX.11.2005) Program konzultace Ochrana půdy a lesa Ochrana přírody a krajiny, ochrana rostlinstva a živočišstva. Nakládání s odpady a obaly. Právní úprava nakládání s chemickými látkami, průmyslové havárie, ochrana před ionizujícím zářením, právní úprava ochrany před zvláštními zdroji ohrožování – hluk, vibrace, neionizující záření, GMO, živelní pohromy.


Stáhnout ppt "PŽP- KS-přehled konzultací 21.10.2005. PŽP-KS-I (30.9.) Právo životního prostředí – historické a společenské souvislosti vývoje právní regulace ve světě."

Podobné prezentace


Reklamy Google