Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – číšník - sevírka

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – číšník - sevírka"— Transkript prezentace:

1 Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – číšník - sevírka
Ing. Martin Vacek Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – číšník - sevírka ÚVOD

2 Podklady pro výuku Prezentace na Receptury teplých pokrmů Rundštok a kol. Technologie v kostce Libuše Vodochodská, Dr. Karel Štěpánek

3 Obsah 1. ročník Úvod Hygiena a bezpečnost Výrobní střediska
Předběžná úprava potravin Základní tepelné úpravy Technologické postupy – polévky, omáčky, přílohy Bezmasé pokrmy Opakování

4 Mezipředmětové vztahy
Potraviny a výživa Zachování biologické hodnoty potravin Zařízení a provoz Organizace práce v provozu Stolničení Charakteristika pokrmů Odborný výcvik Uplatnění v reálném provozu

5 Hodnocení Aktivita v hodině Ústní zkoušení 2x Písemná zkouška 2x
Ústní zkoušení formou rychlých otázek Připravenost na hodinu + aktivní zapojení Charakteristika pokrmů – simulace otázek hosta Ústní zkoušení 2x Písemná zkouška 2x Formou testových otázek + psané otázky


Stáhnout ppt "Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – číšník - sevírka"

Podobné prezentace


Reklamy Google