Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – číšník - sevírka
Ing. Martin Vacek Technologie přípravy pokrmů 1. ročník – číšník - sevírka ÚVOD
2
Podklady pro výuku Prezentace na Receptury teplých pokrmů Rundštok a kol. Technologie v kostce Libuše Vodochodská, Dr. Karel Štěpánek
3
Obsah 1. ročník Úvod Hygiena a bezpečnost Výrobní střediska
Předběžná úprava potravin Základní tepelné úpravy Technologické postupy – polévky, omáčky, přílohy Bezmasé pokrmy Opakování
4
Mezipředmětové vztahy
Potraviny a výživa Zachování biologické hodnoty potravin Zařízení a provoz Organizace práce v provozu Stolničení Charakteristika pokrmů Odborný výcvik Uplatnění v reálném provozu
5
Hodnocení Aktivita v hodině Ústní zkoušení 2x Písemná zkouška 2x
Ústní zkoušení formou rychlých otázek Připravenost na hodinu + aktivní zapojení Charakteristika pokrmů – simulace otázek hosta Ústní zkoušení 2x Písemná zkouška 2x Formou testových otázek + psané otázky
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.