Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
PROSTORY SPOLEČNÉHO STRAVOVÁNÍ
2./ SKLADOVACÍ - SKLADY: - suché - chladné - chlazené - mrazící - příruční (krátkodobé sklad.potravin) - pomocné (sklad obalů,úklidových prostředků,nádobí,prádla)
2
SKLADY SUCHÉ
3
SKLADY CHLADNÉ
4
SKLADY CHLAZENÉ
5
SKLADY POMOCNÉ
6
PROSTORY SPOLEČNÉHO STRAVOVÁNÍ
3./ ADMINISTRATIVNÍ - kanceláře vedoucích pracovníků 4./ HYGIENICKÉ - šatny - toalety - sprchy,koupelny 5./ JÍDELNY
7
JÍDELNY
8
SCHÉMATICKÝ NÁKRES ROZDĚLENÍ VÝROBNÍHO STŘEDISKA
9
JEDNODUCHÁ ZAŘÍZENÍ VE VÝROBNÍM STŘEDISKU
Váhy Pracovní stoly Přepravní vozíky Nádobí a náčiní pro výrobu pokrmů
10
Hygienické vybavení kuchyně
11
VÁHY V ZVS nepostradatelné,slouží k :
- přesné evidenci hmotnosti při přejímce a výdeji zboží ve skladech a kuchyních - ke kontrole správné hmotnosti porcí - dodržování receptur Všechny váhy a závaží používané v ZVS, Musí být pravidelně cejchovány ,tj. úředně ověřeny !
12
Kombinovaná váha stolní
13
PRACOVNÍ STOLY Jsou základním zařízením přípraven a váren.
-rozdílné konstrukce a provedení -pracovní desky- z chromniklové oceli - plastu (nierolenu) - dubového dřeva - žuly
14
Pracovní stoly
15
Pracovní stoly - desky
16
ŠPALEK– KRÁJECÍ DESKY
17
DOPRAVNÍ VOZÍKY Různých provedení a použití.
Důležitá pomocná zařízení sloužící ke snadnější přepravě surovin,pokrmů a nádobí ve skladech a kuchyních V odbytových střediscích se používají vozíky nabídkové,flambovací,servírovací atd.
18
Dopravní vozíky
19
Dopravní vozíky
20
Zařízení na mytí nádobí a skla – MYČKY, DŘEZY
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.