Stáhnout prezentaci
Prezentace se nahrává, počkejte prosím
1
Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař
Ing. Martin Vacek Technologie přípravy pokrmů 2. ročník - kuchař ÚVOD
2
Podklady pro výuku Prezentace na Receptury teplých pokrmů Rundštok a kol. Technologie v kostce Libuše Vodochodská, Dr. Karel Štěpánek
3
Obsah 2. ročník Technologické postupy pokrmů z hovězího masa
Technologické postupy pokrmů z telecího masa Technologické postupy pokrmů z vepřového masa Technologické postupy pokrmů ze skopového a ostatních druhů mas Technologické postupy pokrmů z drůbeže Technologické postupy pokrmů z mletých mas Technologické postupy pokrmů ze zvěřiny Technologické postupy pokrmů z ryb a mořských plodů Opakování
4
Mezipředmětové vztahy
Potraviny a výživa Složení a nutričního hodnota mas Stolničení Servírování a prezentace pokrmů Odborný výcvik Uplatnění v reálném provozu
5
Hodnocení Aktivita v hodině Práce ve skupině – prezentace 2x
Ústní zkoušení formou rychlých otázek Připravenost na hodinu + aktivní zapojení Práce ve skupině – prezentace 2x Prezentace dle zadaného tématu Ústní zkoušení 4x Písemná zkouška 4x Formou testových otázek + psané otázky
Podobné prezentace
© 2024 SlidePlayer.cz Inc.
All rights reserved.