Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Návrh grafického rozhraní Následuje návrh grafického interface Systému pro přípravu jazykových elearningových kurzů, modulu pro výuku. Použité pojmy a.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Návrh grafického rozhraní Následuje návrh grafického interface Systému pro přípravu jazykových elearningových kurzů, modulu pro výuku. Použité pojmy a."— Transkript prezentace:

1 Návrh grafického rozhraní Následuje návrh grafického interface Systému pro přípravu jazykových elearningových kurzů, modulu pro výuku. Použité pojmy a zkratky V textu použité termíny, jako hyperlink, radio button, text box a scrollbar mají obvyklý význam, používaný ve vývojových nástrojích pro tvorbu internetových stránek, v odborné literatuře či v příslušných normách.

2

3 ElementPopis ElementPopis Testyobrázek, hyperlink Přehled všech výukových... hyperlink Nastaveníobrázek, hyperlink Dnešní hodina...hyperlink Hlavní nabídka obrázek, hyperlink Zobrazit průběžné hodnocení hyperlink Odhlášeníobrázek, hyperlink Výsledky minulého testu hyperlink levý sloupec text Zobrazit osnovyhyperlink záhlavítext Hlavní nabídkaobrázek oddělovací linka obrázek rolování svislescrollbar

4 PrvekFunkce TestyPo kliknutí přejde do nabídky Testy. NastaveníPo kliknutí přejde do nabídky Nastavení. Hlavní nabídkaPo kliknutí zůstane v hlavní nabídce. OdhlášeníPo kliknutí dojde k odhlášení přihlášeného uživatele. Přehled všech výukových... Po kliknutí dojde k přechodu na Přehled výukových materiálů. Dnešní hodina...Po kliknutí přejde do nabídky posledních aktuálních podkladů. Zobrazit průběžné... Po kliknutí zobrazí okno s průběžným hodnocením žáka. Výsledky minulého testu Po kliknutí zobrazí okno s výsledky minulého vyplněného testu.

5

6 ElementPopis ElementPopis Testyobrázek, hyperlink Zadání testu... text Nastaveníobrázek, hyperlink text otázkytext Hlavní nabídka obrázek, hyperlink Volba...text + radio button Odhlášeníobrázek, hyperlink prostor pro odpověď one line / scrolling text box levý sloupec text rolování svisle scrollbar záhlavítext Testyobrázek oddělovací linka obrázek

7 PrvekFunkce TestyPo kliknutí zůstane v nabídce Testy. NastaveníPo kliknutí přejde do nabídky Nastavení. Hlavní nabídkaPo kliknutí přejde do hlavní nabídky. OdhlášeníPo kliknutí dojde k odhlášení přihlášeného uživatele. Volba 1 až 3Po výběru kliknutím na radio button dojde k označení odpovědi. text box pro odpověď Vyplněním se odpovídá na otázku. rolování svisleRoluje v okně nahoru a dolu.


Stáhnout ppt "Návrh grafického rozhraní Následuje návrh grafického interface Systému pro přípravu jazykových elearningových kurzů, modulu pro výuku. Použité pojmy a."

Podobné prezentace


Reklamy Google